• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacettepe meme büyütme dr.haldun

Canim bana da istek gondermissin cok tesekkur ederim..ama bende göremiyorum malesef:(

Alla alla çok ilginç. Niye göremiyorsunuz acaba ben de merak ettim. Bakıcam bi ara kızlar bilgisayarı açınca. Hiç böyle bi problem yoktu ....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Alla alla çok ilginç. Niye göremiyorsunuz acaba ben de merak ettim. Bakıcam bi ara kızlar bilgisayarı açınca. Hiç böyle bi problem yoktu ....

Gördüm cnm şimdi..valla ne diyim cooookk güzeller;) teşekkür ederim..

Bende haldun beyin yaptigi gögüsleri görmek istiyorum :) Meraktan catlicam yoksa 😝 pazartesi arasam hastaneyi acaba haldun beyle konusabilirmiyim ki??

tu6is

Bende haldun beyin yaptigi gögüsleri görmek istiyorum :) Meraktan catlicam yoksa 😝 pazartesi arasam hastaneyi acaba haldun beyle konusabilirmiyim ki??

tu6is

Pzts Bayram olduğu için hastaneden ulaşamazsın. Eğer istersen cep numarasını veririm.

Cokkkk tesekür ederim :) yarin ararim cesaretimi toplaya bilirsem 😁

Oh ne güzel sende gecti bitti hersey.. ben ameliyatdan da korkiyorum aslinda..Sen dr Ömer beyi taniyormusun peki??

tu6is

Cokkkk tesekür ederim :) yarin ararim cesaretimi toplaya bilirsem 😁

Oh ne güzel sende gecti bitti hersey.. ben ameliyatdan da korkiyorum aslinda..Sen dr Ömer beyi taniyormusun peki??

tu6is
bence kesinlikle arayıp konuşmalısın. haldun bey çok tatlı bi insandır. konuştuğunda rahatlayacağına eminim. inan korkulacak bişey yok. istediğin görüntüye kavuşunca yaşadıklarının hepsini unutuyosun zaten. şimdiye kadar yaptırmadığına pişman oluyosun sadece. ömer beyle tanışmadım. haldun beyden önce ordaymış o. şimdi zorunlu hizmet için gitmiş. nerde olduğunu bilmiyorum ama. haldun bey ankarada bulabileceğin en iyi doktor buna emin ol cnm.:16::16::16:

Dogrudur evet..bayram gecsin bi aricam onu bakalim telde nasil olucak olmazsa dokuzuncu ayda yanina ugrarim..Sana bi ricada bulunsam 😁Bana resmini gösterebilirmisin?hemen silerim hani güvenebilirsin bana :)

tu6is

Dogrudur evet..bayram gecsin bi aricam onu bakalim telde nasil olucak olmazsa dokuzuncu ayda yanina ugrarim..Sana bi ricada bulunsam 😁Bana resmini gösterebilirmisin?hemen silerim hani güvenebilirsin bana :)

tu6is
Telefonda görüşmek için bayramı beklemene gerek yok cnm 7/24 açık Haldun bey 😊 profilimde albümlerim var cnm ordan bakabilirsin fotoğraflarıma :)))) ama önce arkadaş olmalıyız tabi.

Telefonda görüşmek için bayramı beklemene gerek yok cnm 7/24 açık Haldun bey 😊 profilimde albümlerim var cnm ordan bakabilirsin fotoğraflarıma :)))) ama önce arkadaş olmalıyız tabi.

Nasil arkadaslik yollaniyor :) Yeniyim daha hic birsey bilmiyorum..Sen yollasan?

tu6is

Tamam tapden girdim simdi.. ama arkadaslik istegini goremedim? Nerde gosteriliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X