• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacettepe meme büyütme dr.haldun

Ben bu isi anlamadim simdi..banab12 eylül -19 eylül yokum izinliyim diye yazdi..cünkü o tarihe ben iznimi ayarlamistim..nasil olzyor da arkadasi o tarihte aliyo?
Evet canım, benim arkadaşa da yanımda randevu ayarladılar... 14-21 arası yokmuş hoca... 12 si cuma, zaten ameliyat günü... Arkadaşınki kesin iptal olan hastanın yerinedir... O tarihlere biz de çok çok ısrar ettik okullar açılmadan olsun diye ama daha geçe alabildik... Adam güzel yapıyo ki (benimkiler gibi) yoğun işte...

Kizlar merhaba..bende bu forum sayesinde ameliyat olmaya karar verenlerdenim:8:. Bir kaç özelle gorustukten sonra bir ay once figen hanima muayene oldum. Ameliyat olmaya karar verdim vermesine ama yinede tereddutlerim vardi. o sirada yaptigim arastirmalarda hep haldun hocanin ismini duyuyordum.megersem ameliyatlara çoğunlukla zaten haldun hoca giriyormus. tesadüf eseri kendisinin bir hastasiyla tanistim bana kendisinin numarasini verdi ve arayabilecegimi söyledi. Telefonda bile o kadar ilgiliydi ki konusma bitince rahatlamis oldugumu ve kesin kararli oldugum farkettim. Ayin 4 unde kontrolüm5.de ameliyatim varrr..cok heyecanliyimm:
:ssz:

Hayırlı olsun cnm:))) artık gerçekten geri sayım başladı.. hiç pişman olmayacaksın emin ol, hatta keşke daha önce yaptırmışım, geç bile kalmışım diyeceksin.. Haldun bey girecekse ameliyatına gerçekten emin ellerdesin, hiç endişe etme.. şimdiden hayırlı olsun cicişler..herşeyi sorabilirsin bizlere..

Bence de.... Olunabilecek en doğru kişiye gitmişsin... Özellikle benim yaşadığım şehirde ameliyattan önce yüzüne gülüp ameliyattan sonra telefonunu açmayan o kadar doktor duydum ki... Haldun hocayı ne zaman ararsan ulaşabilirsin... Cevapsızlara bile dönüyor... Bi ara tek hastası benmiyim diye düşünüyodum ilgisinden... Halbuki bu forum hastaları ile kaynıyor... O yüzden de arkadaşıma bile kaç ay sonraya randevu verebildi... Şimdiden hayırlı olsun:)):46::46::46:
Teşekkürler cnm..kesinlikle simdiden öyle görünüyor..daha yuz yuze tanisamadik ama aklima bir şey takildiginda soruyorum ve mutlaka dönüs yapıyor.yazdıklarınız sayesinde de artık hiç endiselenmiyorum..olsa da bende kavussam artikkk cicislerime diyorum:))

Bence de.... Olunabilecek en doğru kişiye gitmişsin... Özellikle benim yaşadığım şehirde ameliyattan önce yüzüne gülüp ameliyattan sonra telefonunu açmayan o kadar doktor duydum ki... Haldun hocayı ne zaman ararsan ulaşabilirsin... Cevapsızlara bile dönüyor... Bi ara tek hastası benmiyim diye düşünüyodum ilgisinden... Halbuki bu forum hastaları ile kaynıyor... O yüzden de arkadaşıma bile kaç ay sonraya randevu verebildi... Şimdiden hayırlı olsun:)):46::46::46:

Heyecanla bekliyoruz. Bakalım seninkiler de bizimkilere benzeyecek mi 😄😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende heyecan ve merakla bekliyorumm..bu arada sizin albüm varmiydi..albüm koyanlari nasil görebiliyoruz:))

Canım öncelikle hiç korkma:))) gerçekten o muhteşem memişlere kavuştuğun zaman keşke hiç korkmasaymışım, hatta çok daha önce yaptırsaymışım diyeceğine eminim..çünkü biz hepimiz böyle diorz şu an:))) dr.seçimi ve ona güvenmek çok önemli gerçekten...bu site iyiki var, çünkü bizler de doktorumuzu burdan bulduk.. Ben haldun beye ameliyat oldum yaklaşık 6 ay oldu..sonuçtan inanılmaz memnunum..ark olarak ekleyip fotolara bakabilirsin;) bence hiç zaman kaybetmeden bi randevu al git görüş Haldun beyle, zaten hemen ameliyat edemicek..sırada bekleyen çok hasta varmış ameliyat için..en azından hem muayene olur,onla tanışırsın hem aklındaki soruları sorarsın hem de ameliyat tarihi alırsın..bildiğim kadarıyla 2-3 ay önce veremio..yeni muayene olan arkadaşlar öyle yazmışlardı...en azından ciddi bi adım atmış olursun...ne sormak istersen çekinmeden bize de sorabilirsin;))) aramıza hoşgeldin, şimdiden hayırlı olsun:)

hoşbuldum tabiki de. işim gereği çok fazla giriş yapamıyorum.yoğun oluyorum. ama fırsat oldukça girmeye çalışıyorum. aklıma takılan birşey oldukça sorarım canım tekrar teşekkür ediyorum. bayramdan sonra haldun beyi arayacağımkısmet olursa:)

var tabi olmaz mı :1::1::1: arkadaş olman gerekiyo fotoları görmek için cnm.

ve canım önce sana teşşkür etmek istiyorum. yazdıklarını söylediklerini kulağıma küpe yapıyorum. ancak işim gereği yoğun olduğum için her zaman siteye girip yazdıklarını okuduktan sonra sana teşekkür etme fırsatı bulamıyorum. o yüzden sana şimdiden kocaman teşekkür ediyorum canım. yakında haldun beyi aramayı düşünüyorum. yani bayramdan sonra bi görüşeyim diyorum. bakalım ne olacak. aklıma takılan birşey olursa sana tekrar yazarım canım.

ve albümünü fotoğraflarını göremiyorum canım. aslında özelden mesaj atmıştım ama olmadı neden bilmiyorum.

Ben bu isi anlamadim simdi..banab12 eylül -19 eylül yokum izinliyim diye yazdi..cünkü o tarihe ben iznimi ayarlamistim..nasil olzyor da arkadasi o tarihte aliyo?

öncelikle merhabalar evet ben perşembe muayene olmaya gittim ameliyata karar verdiğimizde tarih verirken en erken kasım ayına randevu verebilirim dedi ben bizzat ameliyat günlerini not aldığı ajandayı gördüm hoca çok yoğun ancak 12 eylülde bir kişi acil iş nediyle amelyatını ileri bir tarihe aldırmış o arada bana 12 eylül için randevu verdi ancak 12 eylül sonrası tatile çıktığınıda özellikle söyledi .hatta ben endişelendim birşey olursa ameliyat sonrası ne yaparım diye endişelerimi giderdi.

öncelikle merhabalar evet ben perşembe muayene olmaya gittim ameliyata karar verdiğimizde tarih verirken en erken kasım ayına randevu verebilirim dedi cok icime yatmisti bizzat ameliyat günlerini not aldığı ajandayı gördüm hoca çok yoğun ancak 12 eylülde bir kişi acil iş nediyle amelyatını ileri bir tarihe aldırmış o arada bana 12 eylül için randevu verdi ancak 12 eylül sonrası tatile çıktığınıda özellikle söyledi .hatta ben endişelendim birşey olursa ameliyat sonrası ne yaparım diye endişelerimi giderdi.

Haklisin dogrudur..ben cünkü 23 ünde ise baslicam. .aradaki süre kisa bana..bana mesaj atmisti 20 sinde buri iptal etti diye.ama 3 gün sonra nasil calisayim..haldun bey benim cok icime yatmisti . Cok üzüldüm..mecbur baska doktor bulmam lazim..yoksa bir sene daha beklemem lazim.

ve canım önce sana teşşkür etmek istiyorum. yazdıklarını söylediklerini kulağıma küpe yapıyorum. ancak işim gereği yoğun olduğum için her zaman siteye girip yazdıklarını okuduktan sonra sana teşekkür etme fırsatı bulamıyorum. o yüzden sana şimdiden kocaman teşekkür ediyorum canım. yakında haldun beyi aramayı düşünüyorum. yani bayramdan sonra bi görüşeyim diyorum. bakalım ne olacak. aklıma takılan birşey olursa sana tekrar yazarım canım.

ve albümünü fotoğraflarını göremiyorum canım. aslında özelden mesaj atmıştım ama olmadı neden bilmiyorum.
rica ederim teşekkür edilecek bişey yok cnm. hepimiz yaşadık ameliyat öncesi bu endişeleri. o yüzden rahat ol. ne zaman ne sormak istersen, akılna ne takılırsa burdayım. randevunu şimdiden al görüşmek istiyosan derim ben. çünkü ayın 18 inde tatile çıkacak. sonrasına kalabilirsin sonra. çok uzun değil gerçi 1 hafta gidiyo ama olsun :)))) hayırlısı olsun bakalım. gelişmeleri bildirirsin.....

arkadaş olmuşuz. hala mı göremiyosun cnm ???

beni de arkadaş olarak eklermisiniz fotolarınızı görebilirmiyim.((((
bu arada ben muayeneden sonra bir kadın doğum uzmanına gidip göğüslerimin ultrasonunu çrktirdim basit fibro kistler görüldü acaba bu sorun oluştururmu ki ?

Son düzenleme:
benim listede arkadaş görüüyoruz ama bende fotolarınızı göremiyorum.((((
bu arada ben muayeneden sonra bir kadın doğum uzmanına gidip göğüslerimin ultrasonunu çrktirdim basit fibro kistler görüldü acaba bu sorun oluştururmu ki ?
ne kadar sonra çektirdiniz. protezler görünüyo değilmi ultrasonda

Bende burdaki yazılanlardan ve gerekli bazı araştırmalarımdan sonra haldun beye ameliyat olmaya karar verdim ve geçtiğimiz hafta ilk randevuda da gittim ameliyat günü aldım geldim:)))ama benim ameliyat sizinkinden biraz daha farklı:)) meme kanseriyim ve şu an kemoterapi görüyorum .sağ memem alındı yerine implant takıldı fakat ben implantımı biraz daha büyüğüyle değiştirmek ve sol memeyi de azıcık büyütüp sağdakine eşitlemek istiyorum.madem kanser olduk başımıza bunlar geldi bari bundan sonra daha güzel memelerimiz olsun:))) bu işler bitincede inşallah bi burun bi de lazer liposuction düşünüyorum Allahın izniyle.kemoların bitmesini ve kan değerlerimin normale dönmesini bekleyeceğimiz için kasıma aldım ameliyat tarihini.hakkımızda hayırlısı:D

arkadaşlık isteği gönderdim cnm. kabul edersen görebilirsin.

Bende burdaki yazılanlardan ve gerekli bazı araştırmalarımdan sonra haldun beye ameliyat olmaya karar verdim ve geçtiğimiz hafta ilk randevuda da gittim ameliyat günü aldım geldim:)))ama benim ameliyat sizinkinden biraz daha farklı:)) meme kanseriyim ve şu an kemoterapi görüyorum .sağ memem alındı yerine implant takıldı fakat ben implantımı biraz daha büyüğüyle değiştirmek ve sol memeyi de azıcık büyütüp sağdakine eşitlemek istiyorum.madem kanser olduk başımıza bunlar geldi bari bundan sonra daha güzel memelerimiz olsun:))) bu işler bitincede inşallah bi burun bi de lazer liposuction düşünüyorum Allahın izniyle.kemoların bitmesini ve kan değerlerimin normale dönmesini bekleyeceğimiz için kasıma aldım ameliyat tarihini.hakkımızda hayırlısı:D
çok geçmiş olsun cnm. umarım herşey gönlünce olur...... haldun bey konusunda emin ellerdesin.

sanmıyorum ama yine de bunu haldun beye sormalısın bence cnm geç olmadan.

Back
X