- 11 Ocak 2011
- 172
- 21
- 318
Yolladım cnm kabul et.
Aşkkkkk 💕💘💕
Avanolod,canım senin için sakıncası yoksa bende arkadaşlık yollayabilirmiyim?merak ettim nasıl olmuşlar:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yolladım cnm kabul et.
Aşkkkkk 💕💘💕
Avanolod,canım senin için sakıncası yoksa bende arkadaşlık yollayabilirmiyim?merak ettim nasıl olmuşlar:)))
Tabii ki cnm. Yollayabilirsin. Onun dışında da elimden gelen ne olursa yardıma hazırım Herzaman ...
Aşkkkkk 💕💘💕
Çok teşekkür ederim:)) yolladım istek
rica ederim cnm. ne zaman neye ihtiyaç duyarsan burdayız bizHakikatten haldun bey telefonda bile hic bir soruyu cevabsiz birakmiyor. .ne zaman yazsam geri dönüyor..ama maalesef benim izin tarihimde randevu yok..buradan avalonoda coook tesekkür ediyorum tekrar..beni kendisi yönlendirmisti haldun beye..tabii bir kac arkadas daha var..onlarda cok yardimci oldular..
kabul ettim cnm :))Çok teşekkür ederim:)) yolladım istek
Kızlarrr slm))meme isteyenler haydi burayabu konuya ayrı bi başlık açtım çünkü forumdaki arkadaşlarla sürekli yazışma halindeyiz.Her gün bana olduğum göğüs ameliyatıyla ilgili birsürü soru gelio yaptırmayı düşünen arkadaşlardan.Her soru sorana cvp vermeye çalışıorm ama konu bölünüyor. O yüzden ayrı bir konu başlığı açtım buraya belki size daha fazla yardımcı olur die.Her türlü soruyu burdan da sorabirsiniz,en aZından bütün bilgiler bir arada olur...
Haldun beye yaklasik 5 ay once meme büyütme ameliyatı oldum.Bu site sayesinde keşfettim onu. Hastalari çok olumlu yorumlar yapmışlardı;hem estetik yeteneği hem profesyonelligi hem hastalara yaklasimina dair.Hemen randevu aldim.Gercekten de onu taniyinca anlatilanlarin az bile olduğunu farkediyosunuz.O kadar kendinden emin ve güven veriyor insana.Daha once danismaya gittigim doktorlarin aksine,isteklerinizi ve beklentilerinizi sabirla dinleyip objektif yorumlar yapiyor.Böylece karsinizdaki doktorun maddi kaygilarla karsisindakine bos umut veren birisi degil de isini ve hastasini gercekten onemseyen bir doktor oldugunu anlıyorsunuz.
Bence cok onemli diger bir konu da ameliyat sonrasi: daha önceden bu ameliyatı olan arkadaslarim ameliyat sonrasi ciddi agrilar yasamislardi.Bu sureci onlarla birlikte tecrube ettigim icin çok korkuyordum, ama ameliyatin ilk gunu de dahil olmak uzere sirt ustu yatmak zorunda olmaktan dolayi sirt agrilarimin disinda hic siddetli bir agrim olmadi.Arkadaslarim bile inanamadilar bu duruma. Bense yine bu olayi doktorumun yetenegine bagliyorum. Haldun beye gercekten ne kadar tşk etsem azdır. Ameliyattan sonra da son derece ozenli bir doktor oldugunu hep hissetmisimdir.Cunku hastalarina onlari ozel hissettiren,ilgili,bilgili,yetenekli,zevkli ve en önemlisi de durust bir insan. Tesekkurler doktorum Haldun Kamburoglu...
Arkadaşlar bu tür ameliyatlar rahatça paylaşılamıyor..en yakın arkadaşlarla bile..o yüzden bu site iyiki var..Sormak istediğiniz her soruyu cevaplayabilirim seve seve:)
Tamam tapden girdim simdi.. ama arkadaslik istegini goremedim? Nerde gosteriliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yolladım cnm kabul et.
Aşkkkkk 💕💘💕
merhaba mesaj sayım olmadığı için özelden göndermeedim bende burada çok yenıyım o kadar ki kullamayı bile bilmiyorum eklemeyi yeni öğrendim sanrm sizde ankarada ameliyat olmayı düşünüyorsunuz bende başındaym doktor araştrıyorum siz bir karar verdinzmiSen nezaman ameliyatini yaptirmistin haldun beye?
tu6is
öncelikle merhaba siteye yeni üye oldum ve daha nereye nasıl yazacağımı nasıl iletişim kuracağımı bile çözebilmiş değilim Ankarada yaşıyorum ve yıllardır bu ameliyatı olmayı düşünüyorum ama çok çok korkuyorum bu ameliyatı olanları gördükçe arkadas olarak eklemem mi grekiyor bişeyler sormak için acaba
resim attım kızlar bakınn
çok teşekkür ederim ilginiz için sizi ekledim sanırım ama becerebildim mi bilmiyorum kımseye özel mesajda gönderemıyorum olur olmadık yerlere sorularımı yazıp duruoyurum :))) ben de ankarada yaşıyorum ve baska bir sehrde ameliyat olma sansım yok bura için duydugum isimler de genelde aynı fakat inanılmaz korkuyorum cesaretım hiç yok çunku işinn agrılı kısmından pek bahsetmıyorlar ve şöyle bir bakıyorumda 7 8 milyara kadar fiyatlar okudum eğer böyleyse zaten mumkun değil olmam (( en onemlisi bekarım ve doktorlar her ne kadar sut bezlerı etkılenmıyor dese de smdıye kadar sılıkonla emzıren duymadım sizin bildiginz biri var mıArkadaş olmadan da istediğine istediğini sorarsın cnm. Ama fotoğrafları görmek ve daha kolay iletişim kurmak için arkadaş olmak gerekiyor. Haldun bey Hacettepe tıp Fakültesi'nde ve evet özelle fiyat farkı oldukça fazla. Ve bu ameliyatı düşünüyorsan Ankara'da Haldun Bey'den daha iyisini bulamazsın emin ol. Merak ettiğin ne varsa hiç çekinmeden sorabilirsin rahat ol. Şimdilik iyi geceler, aramıza hoşgeldin 😊
Aşkkkkk 💕💘💕
çok teşekkür ederim ilginiz için sizi ekledim sanırım ama becerebildim mi bilmiyorum kımseye özel mesajda gönderemıyorum olur olmadık yerlere sorularımı yazıp duruoyurum :))) ben de ankarada yaşıyorum ve baska bir sehrde ameliyat olma sansım yok bura için duydugum isimler de genelde aynı fakat inanılmaz korkuyorum cesaretım hiç yok çunku işinn agrılı kısmından pek bahsetmıyorlar ve şöyle bir bakıyorumda 7 8 milyara kadar fiyatlar okudum eğer böyleyse zaten mumkun değil olmam (( en onemlisi bekarım ve doktorlar her ne kadar sut bezlerı etkılenmıyor dese de smdıye kadar sılıkonla emzıren duymadım sizin bildiginz biri var mı
çok teşekkür ederim ilginiz için sizi ekledim sanırım ama becerebildim mi bilmiyorum kımseye özel mesajda gönderemıyorum olur olmadık yerlere sorularımı yazıp duruoyurum :))) ben de ankarada yaşıyorum ve baska bir sehrde ameliyat olma sansım yok bura için duydugum isimler de genelde aynı fakat inanılmaz korkuyorum cesaretım hiç yok çunku işinn agrılı kısmından pek bahsetmıyorlar ve şöyle bir bakıyorumda 7 8 milyara kadar fiyatlar okudum eğer böyleyse zaten mumkun değil olmam (( en onemlisi bekarım ve doktorlar her ne kadar sut bezlerı etkılenmıyor dese de smdıye kadar sılıkonla emzıren duymadım sizin bildiginz biri var mı
Selam canim öncelikle aramisa girdin icin cok mutluyum...Bende yeniyim ve binbir sorular var aklimda..ama senin yazdigin sorulardan az cok bilgim var Ankarada dr haldun Kamburoglu da fiyat 4600tl canim:) bence fiyati gercekten cok iyi öbür özellere nazaren..ve emzirme konusunda da hic düsüncen olmazsin benim cousinem yaptirdi bundan 5sene önce ve bebegini emzirdi..gördüm yanindaydim :))
tu6is
Rica ederim. İnan korkulacak hiçbişey yok cnm abartılacak. Zaten istediğin göğüslere kavuşunca herşeyi unutuyorsun. Haldun beye ameliyat olursan herşey içinde 4600 tutar cnm. Son gelen zamları yansıtmadılar henüz fiyatlara onlar. Ben de bekarım cnm merak etme sütbezlerine hiç bişey olmayacak. Bunların hepsini görüşürsen Haldun bey detaylı şekilde anlatır zaten. Onun dışında bize sormak istediğin ne olursa rahat ol yardıma hazırız. Amaç biz olduk mutluyuz, isteyen herkes mutlu olsun 😊
Aşkkkkk 💕💘💕
merhaba canım hoşgeldi. evet bir buçuk ay önce hacettepe haldun beye oldum. memunum tavsiye ederim.merhaba ben çok yeniyim burada sanırım sz yeni ameliyat oldunuz ben yıllardır düşünüp daaha muayeneye bile cesaret edemeyenlerdenim inanılmaz korkuyorum ameliyat olmaktan basit bir diş ağrısına bile dayanamayan biriyim ki böyle bir süreci nasıl atlatrm bilemiyprum siz ankaradamı oldunuz devlet hastanesinde mi çok ağrınız var mı genellikle herkes iyi yönlerinden bahsedıyor ağrınız çok mu
merhaba canım hoşgeldi. evet bir buçuk ay önce hacettepe haldun beye oldum. memunum tavsiye ederim.
ilk hafta zor oluyor sonra düzeliyor yavas yavas. kaç yaşındasın
hoşbulduk tesekkür ederimm :) çok geçmiş olsun sizede ve tabıkı hayırlı olsun :) 21 yasındayım ama ameliyat olabileceğimi hiç sanmıyorum nefes daralması bile oluyormus ağrılar dinmiyormuş nasıl katlanılır ki sizin çevrenizde hiç silikon amelıyatı olduktan sonra emziren var mı yanı bızzat şahit oldunuz mu burda sıklıkla sordum bunu ama.. doktorlar sut bezlerını etkılemedgnı soyluyor blıyorum ama ben hc duymadm emzıren bekarım endıselenıyorum bır daha bıır daha amelıyat olamam