• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacettepe meme büyütme dr.haldun

valla haklısın cnm... sonuçta böle ameliyatlarda önemli olan acil olması değil, sonucun tatmin edici olması... o yüzden doğru doktoru bulduğunda acele etmemeli insan diye düşünüorm... Haldun beye ameliyat olmak için beklediğim süre için de o yüzden hiç üzülmüyorum:) iy ki beklemiş ve kendimizi emin ellere bırakmışız diormmm....

Kesinlikle öyle. Gerçi ben hiç beklemedim. Haldun beyle tanıştık ve 6. Gün ameliyattaydım 😄 ama olmasaydı da aylarca beklemeye razı olurdum...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ohhh super olmus seninki cnm;) ne guzel şanslıymışsın, Haldun beyin daha müsait olduğu bir dönemine denk gelmişsin:) şimdi nerdeeee öyle muayene olup da 6.günde ameliyat olmak:( ama gerçekten de dediğin gibi razı olunur, oldum da, bekledim de..hiç pişman diilim...Sonuç hepsine değdi çok şükür:)))

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

arkadaşlar sizin yazdıklarınızı büyük bir zevkle okuyorum. okudukça da kendime güvenim geliyor. ama hala korkuyorum. ben de göğüslerimi büyütmek istiyorum. birçok yol denedim olmadı. olmuyor. ameliyat hakkında bilgilendirir misiniz? fiyatları ne kadar çeşitleri nedir? lütfen canlarım benim...

Canım öncelikle hiç korkma:))) gerçekten o muhteşem memişlere kavuştuğun zaman keşke hiç korkmasaymışım, hatta çok daha önce yaptırsaymışım diyeceğine eminim..çünkü biz hepimiz böyle diorz şu an:))) dr.seçimi ve ona güvenmek çok önemli gerçekten...bu site iyiki var, çünkü bizler de doktorumuzu burdan bulduk.. Ben haldun beye ameliyat oldum yaklaşık 6 ay oldu..sonuçtan inanılmaz memnunum..ark olarak ekleyip fotolara bakabilirsin;) bence hiç zaman kaybetmeden bi randevu al git görüş Haldun beyle, zaten hemen ameliyat edemicek..sırada bekleyen çok hasta varmış ameliyat için..en azından hem muayene olur,onla tanışırsın hem aklındaki soruları sorarsın hem de ameliyat tarihi alırsın..bildiğim kadarıyla 2-3 ay önce veremio..yeni muayene olan arkadaşlar öyle yazmışlardı...en azından ciddi bi adım atmış olursun...ne sormak istersen çekinmeden bize de sorabilirsin;))) aramıza hoşgeldin, şimdiden hayırlı olsun:)

Arkadaslar bende yaptırmak istiyorum ama bu aralar fiyatlar ne durumda ve yuvarlak silikon hakkinda ne düşünüyorsunuz bilgi lutfen 😢

Cnm haldun bey muayene esnasında karar veriyor aslında protezin şekline, ama genellikle damla tercih ediyor, daha doğal olduğu için..muayeneye gittiğinde senin göğüs şekline, çapına bakarak söyler sana hangisinin daha uygun olduğunu..bence git bir muayeneye.sonra paylaş tekrar bizimle neler söylediğini..tekrar konuşuruz..zaten Haldun beyle görüştükten sonra aklında çok soru işareti kalacağını sanmıorm..şahsen ben öyle olmuştum..sabırla hastayı dinleyip, anlayıp ne istediğini öyle önemsiyor ki bunu o ilk görüşmede anlayıp, rahatlıosn:))) biz yine de burdayız...

siz ne güzel oldunuz ve atlattiniz. ben kaldim ortada. haldun bey diyordum oda izinli olunca acaba o hatanede ömer ekin bey varmis.ona mi gitsem. siz hic rastladinizmi hastanede kendisine?

Cnm haldun bey döndü tatilden..dün benim bi arkadaşım gidip muayene oldu.. Figen hnm bütün mem büyütme ameliyatlarını zaten haldun beye yaptırıo..bi de bildiğim kadarıyla figen hanımın asıl uzmanlığı memeden ziyade dudak yarığı.. Ömer beyin de ismini görmüştüm burda forumlarda ama asistan olduğu için cesaret edememiştim..eminim o da ii bir doktordur ama riske atmazdım senin yerinde olsaydım:(

Insallahhhh parayi denklestiririm ve yaptiririmmm muayeneye gidersem haber vericem sizede 😗

Muayeneni ol da sen, ameliyat tarihin gelene kadar zaten parayı denkleştirirsin..oyalanma bence muayene ve gün alma konusunda..hbr ver bize de😘

Kizlar merhaba..bende bu forum sayesinde ameliyat olmaya karar verenlerdenim:8:. Bir kaç özelle gorustukten sonra bir ay once figen hanima muayene oldum. Ameliyat olmaya karar verdim vermesine ama yinede tereddutlerim vardi. o sirada yaptigim arastirmalarda hep haldun hocanin ismini duyuyordum.megersem ameliyatlara çoğunlukla zaten haldun hoca giriyormus. tesadüf eseri kendisinin bir hastasiyla tanistim bana kendisinin numarasini verdi ve arayabilecegimi söyledi. Telefonda bile o kadar ilgiliydi ki konusma bitince rahatlamis oldugumu ve kesin kararli oldugum farkettim. Ayin 4 unde kontrolüm5.de ameliyatim varrr..cok heyecanliyimm:
:ssz:

Kizlar merhaba..bende bu forum sayesinde ameliyat olmaya karar verenlerdenim:8:. Bir kaç özelle gorustukten sonra bir ay once figen hanima muayene oldum. Ameliyat olmaya karar verdim vermesine ama yinede tereddutlerim vardi. o sirada yaptigim arastirmalarda hep haldun hocanin ismini duyuyordum.megersem ameliyatlara çoğunlukla zaten haldun hoca giriyormus. tesadüf eseri kendisinin bir hastasiyla tanistim bana kendisinin numarasini verdi ve arayabilecegimi söyledi. Telefonda bile o kadar ilgiliydi ki konusma bitince rahatlamis oldugumu ve kesin kararli oldugum farkettim. Ayin 4 unde kontrolüm5.de ameliyatim varrr..cok heyecanliyimm:
hayırlı olsun canım şimdiden geçmiş olsun inşallah istediğin görüntüye kavuşursun

şimdiden hayırlı olsun cnm. için rahat olsun emin ellerdesin. ankarada bulabileceğin en iyi doktoru bulmuşsun. emin ol herşey süper olacaktır. sen sadece günleri say şimdi :1::1::1:

Bence de.... Olunabilecek en doğru kişiye gitmişsin... Özellikle benim yaşadığım şehirde ameliyattan önce yüzüne gülüp ameliyattan sonra telefonunu açmayan o kadar doktor duydum ki... Haldun hocayı ne zaman ararsan ulaşabilirsin... Cevapsızlara bile dönüyor... Bi ara tek hastası benmiyim diye düşünüyodum ilgisinden... Halbuki bu forum hastaları ile kaynıyor... O yüzden de arkadaşıma bile kaç ay sonraya randevu verebildi... Şimdiden hayırlı olsun:)):46::46::46:

bende nihayet Haldun hoca ile görüştüm ve 12 eylüle amaliyat günü aldım heyecanla bekliyorum.............

bende nihayet Haldun hoca ile görüştüm ve 12 eylüle amaliyat günü aldım heyecanla bekliyorum.............

Süperrr. Şanslısın yakın bi tarihe almış seni. Iptal olan var demek ki. Hadi bakalım hayırlı olsun. Cicişlerine kavuş biran önce 😊

Ben bu isi anlamadim simdi..banab12 eylül -19 eylül yokum izinliyim diye yazdi..cünkü o tarihe ben iznimi ayarlamistim..nasil olzyor da arkadasi o tarihte aliyo?

Ben bu isi anlamadim simdi..banab12 eylül -19 eylül yokum izinliyim diye yazdi..cünkü o tarihe ben iznimi ayarlamistim..nasil olzyor da arkadasi o tarihte aliyo?

Cnm 12 Eylül'de izne ayrılıyor. Demek son anda bi ameliyat iptal oldu araya onu aldı. Sen muayene olamadığın için henüz sana net bi ameliyat günü veremez. Sen yurtdışında olduğun için sıkıntı. 😔

Back
X