• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacettepe meme büyütme dr.haldun

siz ne güzel oldunuz ve atlattiniz. ben kaldim ortada. haldun bey diyordum oda izinli olunca acaba o hatanede ömer ekin bey varmis.ona mi gitsem. siz hic rastladinizmi hastanede kendisine?

Ömer bey zorunlu hizmete gitmiş cnm. Figen hocadan alalım sana randevu istersen.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim ben sadece pr. tunc safak ismine rastladim hacettepede..peki oda yapiyormu?

Prof. Figen özgür cnm. Bölümün hocası Figen hanım. Istersen telefonunu vereyim sekreterinin bi görüş. Benim ameliyatıma Figen hanım da girdi. Hatta ben ilk Figen Hanım'a gittim aslında. Haldun beyle o tanıştırdı beni.

canim ben sadece pr. tunc safak ismine rastladim hacettepede..peki oda yapiyormu?

Ama bana sorarsan yine de Haldun beyi bekle derim. Figen hanım da kendi yakınlarının ameliyatlarını bile ona yaptırıyor çünkü.

Ama bana sorarsan yine de Haldun beyi bekle derim. Figen hanım da kendi yakınlarının ameliyatlarını bile ona yaptırıyor çünkü.

ben Haldun beye yarin tekrar yazsam rahatsiz olurmu acaba?bana eylülün 20 si veya 21 i randevu verebilse. 28 inde is basi yapmam gerekiyor.Bir hafta yeterli demisti bana

ben Haldun beye yarin tekrar yazsam rahatsiz olurmu acaba?bana eylülün 20 si veya 21 i randevu verebilse. 28 inde is basi yapmam gerekiyor.Bir hafta yeterli demisti bana

Cnm Haldun bey tatilde 10 gün daha ama sen yaz. Gördüğü zaman cvp verir. Emin ol yapabileceği bişey varsa yapar. Yok diosa gerçekten hiç boşluğu yoktur.

Cnm Haldun bey tatilde 10 gün daha ama sen yaz. Gördüğü zaman cvp verir. Emin ol yapabileceği bişey varsa yapar. Yok diosa gerçekten hiç boşluğu yoktur.

bana eylülde tatilde olacagini yazmisti ama? neyse bekleyeyim o zaman:2:. tatilde rahatsiz etmek istemem..seninde iyi kafani agritiyorum burada canim kusura bakma

bana eylülde tatilde olacagini yazmisti ama? neyse bekleyeyim o zaman:2:. tatilde rahatsiz etmek istemem..seninde iyi kafani agritiyorum burada canim kusura bakma
eylülde ve ağustos ortasında da izinleri var cnm. tüm iznini bi anda kullamadığı için böle bölüyolar. sen yaz cnm o yine biraz geç de olsa cvp verir merak etme.

Arkadaslar bende yaptırmak istiyorum ama bu aralar fiyatlar ne durumda ve yuvarlak silikon hakkinda ne düşünüyorsunuz bilgi lutfen 😢

arkadaşlar sizin yazdıklarınızı büyük bir zevkle okuyorum. okudukça da kendime güvenim geliyor. ama hala korkuyorum. ben de göğüslerimi büyütmek istiyorum. birçok yol denedim olmadı. olmuyor. ameliyat hakkında bilgilendirir misiniz? fiyatları ne kadar çeşitleri nedir? lütfen canlarım benim...

Arkadaslar bende yaptırmak istiyorum ama bu aralar fiyatlar ne durumda ve yuvarlak silikon hakkinda ne düşünüyorsunuz bilgi lutfen 😢
fiyat 4500-5000 arası tutuyo. göğüs yapına göre değişiyo tabi ama damla daha doğal duruyo genelde yuvarlağa göre.

Etrafta hiç lipo yaptığı birini tanıyormusun peki canım? ben hiç forumda denk gelmedim de.burun ve meme konusunda iyiymiş bayaa.bi de bunlar var aklımda:)

evet canım yapıyor, ama meme ve burun ameliyatı hastası o kadar çok ki, en erken ameliyat tarihlerini en az 2-3 ay sonraya verdiği için, lipo yapmaya zaman kalmadığını söylemişti. geçen ay yurtdışından gelen yengeme yaptırdık hem lipo hem de yüz germe amilyatını ama randevusunu nisan sonu gibi almıştık, haziranda da yaptı ameliyatı... yengem çok memnun şu an resmen gençleşti kadın:) bana dualar ediyor Haldun beye kendisini götürdüğüm için, ben de kendim memnun kalmasaydım götürmezdim dedim...

Haldun bey liposuction yapıyormu?sitesinde yazıyor ama devlet hastanesinde lipo yapılıyormu emin değilim aslında

Canım estetik özel bir şey sonuçta, zaten devlet hastanesinde sen estetikten özel hasta olarak ameliyat oluosun... Haldun bey geçen ay yurtdışından gelen yengeme lipo ve aynı anda yüz germe ameliyatı yaptı, sonuçtan çok memnun:) bu adam hangi ameliyatı yaparsa ii yapıo emin olun... zaten adam meme ve burunda süper ün yapmış, hastalar ameliyat randevusu için aylarca beklio, o yüzden lipo ameliyatına pek zaman ve fırsat kalmadığını söylüyor haklı olarak..

Canım estetik özel bir şey sonuçta, zaten devlet hastanesinde sen estetikten özel hasta olarak ameliyat oluosun... Haldun bey geçen ay yurtdışından gelen yengeme lipo ve aynı anda yüz germe ameliyatı yaptı, sonuçtan çok memnun:) bu adam hangi ameliyatı yaparsa ii yapıo emin olun... zaten adam meme ve burunda süper ün yapmış, hastalar ameliyat randevusu için aylarca beklio, o yüzden lipo ameliyatına pek zaman ve fırsat kalmadığını söylüyor haklı olarak..

Yaptığı her işi o kadar özenli ve güzel yapıyo ki gerekirse 1 sene bile beklenir bence gün vermesi için.

Yaptığı her işi o kadar özenli ve güzel yapıyo ki gerekirse 1 sene bile beklenir bence gün vermesi için.

valla haklısın cnm... sonuçta böle ameliyatlarda önemli olan acil olması değil, sonucun tatmin edici olması... o yüzden doğru doktoru bulduğunda acele etmemeli insan diye düşünüorm... Haldun beye ameliyat olmak için beklediğim süre için de o yüzden hiç üzülmüyorum:) iy ki beklemiş ve kendimizi emin ellere bırakmışız diormmm....

Back
X