• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacettepe meme büyütme dr.haldun

Cnm slm:KK66: izlemeye alınca bildiğim kadarıyla görebiliosun albümümü..ben çok memnunum..sağolsun haldun bey çok başarılı bi ameliyat yaptı..git bi görüş bence, sonrasında karar vermek daha kolay oluyor..
canım profiline girdiğimde " ladybirds henüz fotoğraf yüklemedi" yazıyor acaba ayarlarından mı görünmüyor

Bana haldun bey banyo yapacağında ıslanınca kalkar onlar kenarından hafifçe çekince demişti, gerçekten de banyoda ıslanınca yavaşça kenarından kaldırmıştım..kendiliğinden düşmüolar:)
Ben onu kaldırmaya cesaret edebilirmiyim bilmiyorum:eek: henüz yara izi çok kalın ve taze. bir kaç gün daha bekleyeyim en iyisi. Teşekkür ederim cevabın için :KK54:

merhaba, haldun beye hem dikleştirme, hem de büyütme ameliyatı olan var mı? Büyütme 4500 - 5000 tl imiş peki İşin içine dikleştirme de girince fiyatta fark olur mu?

Herkese merhaba 20 gün önce Haldun hocaya göğüs büyütme ameliyatı oldum her sey çok güzel ilerliyor göğüslerim beklentilerimin de üzerinde güzel oldu. Biraz ameliyat sürecimden bahsedeyim
Ben çok pimpirikli ve her seye alerjisi olan biriyim bu ameliyata karar verirken sevgili doktorumu sürekli alerji olur muyum ya bir şey olursa diyip kafasının etini yedim ama haldun hocam kafamdaki tüm soruları yok etti bana öyle bir güven verdi ki her şey çok güzel olcak diyerek beni cesaretlendirdi minyon tipli bir bayanım vücudumun kaldıracağı doğal bir göğüs olmasını istedim tam da istedigim gibi oldu v en önemlisi alerji olmadım:) şimdi ise uzun zamandır hayalini kurduğum cicileri giymek icin sabırsızlıkla bekliyorum bu güzel duyguları bana yaşatan, istediğim an ulaşıp tüm sorularıma cevap veren Haldun Hocama çok ama çok teşekkür ederim.

benim de son 5 gün kaldı , çok heyecanlıyımm , gerçi biz hocayla pek anlaşamadık ama sonuç nasıl olucak bakalım merak ediyorum ,istediğim kadar büyük olmayacak galiba
J junior8787 sana da çok geçmiş olsun canım ,ya cok agrı sızı oldu mu , şimdi yaklaştıkca biraz çekiniyorum.Bir de refakatçi gerekiyor mu? ben tek gitmeyi düşünüyorum da, annem ve kardesım gelmiyorlar ,babam da kalsa ne yapacak ..

Tskler ilk zamanlar tabikide agrim ilk hafta ama sonra yavas yavas gecmeye basliyor suan agrim kalmadi yumusamaya basladilar yannda mutlaka birisi olmali cunku ameliyattn sonra narkozun etkisni ben mesela cok zor attim mide bulantisi cok fazla oldu bende tuvalete giderken ihtycn olcak ayaga kalkarken destek alman gerekeck yannda mutlaka birisi olmali

J junior8787 cnm ben yuvarlak ıstedım, ona ıkna olmadı pek bır de buyuk olsun dedım hanı 390-400 fln taktıran arkadaslarınkı hosuma gıttı ama o daha dogal olsun 325-350 fln dedı ameliyatta nolacak bılmıyorum ,bıraz dedıgım dedık bırısı bence

J junior8787 açıkçası hocayla pek anlaşamadım ama cerrahlığına %100 güveniyorum , gittim görüştüm 20 gün içinde ameliyat oluyorum, herhangi bir acaba bırakmadı bende, sadece zevklerimiz farklı ama kötü bir şey çıkmayacağını düşünüyorum , en azından o konuda rahatım :) bir de o da benim gibi titiz biraz huylu ,onu fark ettim :) iyi bir şey detaycı olması.şu son 5 gün de bir geçse :))

Bende ocak ayina ameliyat icin randevu aldim. Kas alti olcak ameloyatim. 10gun iznim var isyerinde 10gunden sonra ise donebilir miyim acaba agir bi iste calismiyorum ama 45 dk yol gidiyorum servisle sorun olur acaba. Doktorla konustum ama cok tedirginim sizin deneyimlerinize de cok guveniyorum.
Bir de doktoru istedigim zaman arayabilir miyim whatsaptan iletisime gecen var mi haldun hocaya :-)

Bende ocak ayina ameliyat icin randevu aldim. Kas alti olcak ameloyatim. 10gun iznim var isyerinde 10gunden sonra ise donebilir miyim acaba agir bi iste calismiyorum ama 45 dk yol gidiyorum servisle sorun olur acaba. Doktorla konustum ama cok tedirginim sizin deneyimlerinize de cok guveniyorum.
Bir de doktoru istedigim zaman arayabilir miyim whatsaptan iletisime gecen var mi haldun hocaya :-)
Cnm bende haldun hocayı dusunuyordum ama bugunlerde birz tereddutlerm oldu smdilik tam arastrma icerisine grdm, sen gorustn mu haldun hocyla.. bu arada ameliyat olan arkadaslar bir hafta icernde ise bşlarsnz diolar ama tabi yinede sen onlardan garanti bilgi al

arkadaşlarrrrrr eski albümüm kaybolmuş :((( bulamadım... yerini bilen var mı? neyse.. ben tekrar yükledim.. beni izlemeye alanlar görebilir... @sexylady

Kizlarr gunaydin..sabah sabah foruma bir goz atayim dedim-ne zamandir girmiyordum-sasirdim kaldim valla..bu ne gerginlik..ben haldun hocaya ameliyat olali 3 ay oldu( cok şükür 3.ayida gördük:)) ameliyat oldugum sureci ve sonrasini daha once burada paylasmistim.genelde haldun hocanin ilgi ve alakasindan bahsettim ama hastaneden bahsetmedigimi farkettim. Benim haldun hocayi bulmam tamamen ii bir tesaduf uzerine oldu.ilk basta ameliyati ozel bir hastanede olmayi planliyordum sonra biraz arastirnca hacettepenin bu konuda iyi oldugunu duydum ve belki gelenekselcilik ama tam donanimli bir devlet hastanesi bana daha guvenilir geldi ki bu guven bosa cikmadigi icin cok sansliyim Sonra burada operasyonu figen hocaya olmayi planlamistim ama tamamen tesaduf eseri eski hastalarindan biriyle tanistim ve onun tavsiyesiyle haldun hocaya ameliyat oldum:) şansimi bir kez daha sevdim:) haldun hocanin profesyonelliginden ve ne kadar ilgili olduğundan tekrar bahsetmeyecegim bu konuda hemen hemen herkes hem fikir zaten..ben hacettepede bu ameliyati olmaktan endiselenenlere cevaben yazayim istedim .ameliyat olacagim gun sabah 7.30 da orda olmam soylendi..sonra ben beklerken ablam poliklinige gidip giris islenlerini yaptırdı. ameliyata girecegim sira oradaki insanlar o kadar naziktiki anlatamam. Ameliyathanede hoca olcum yaparken ayaklarim yere ciplak basmasin diye asistani hemen bi yerlerden örtü bulup ayaklarimin altina serdi.anesteziden birisi ismimi yavas yavas soyleyerek uyandirdi tek hissettigim cok usudugumdu bunu soyledigimde hemen sicak bir örtü getirdi üzerime. .odaya tasinirken cnm cok acidigi icin hasta bakiciya lutfen sarsmadan gotrun cnm cok aciyo dedim ve siz mrk etmeyin dedikten sonra gayet nazik bir sekilde sarsmadan odaya kadar götürdü. tek kişilik oda istemiştim, sansliymisim yer vardi ayarlandi. Ablam yanimda refakatçi kaldi. Odada yatak olabilen tek kisilik koltuk vardi..hemen onada nevredim yastik ayarlayip getirdiler. Yemekler sabah aksam iki kisilik geldi..hatta ben aksam yemegi yiyemeyecek durumda oldugum icin ilk sadece ablama yemek getirdiler.Haldun hoca akşamüstü kontrole geldi. Bu arada şunuda söyleyim ameliyat öncesinde göğüs uclarimin farkli yone bakma ihtimalinin yuksek oldugunu söylemişti(benimkiler hem cok kucuk hemde şaşıydilar:)) ben yapacak bisey yok dememe rağmen hocam cok uzuldugumu farketmis ve duzeltmek icin cok ugrasmis..ameliyat sirf o yuzden 1 saat uzun surmus..kontrole geldiginde ilk soyledigi uçlarını duzelttik olmustu..nasil sevinmistim anlatamam:) ben bazi arkadaslarin aksine tek sundan şikayet edebikirim gece boyunca pek uyuyamadim cunku saat basi hemşireler kontrole ve igneye geldi:)) abartmiyorum gercekten cok ilgiliydiler, hepsine cok tesekkur ederim..Medikalci olayina gelince odemeyi almak icin ayni gun dr.dan önce geldi evet, ertesi gün sutyenle beraber gelecegini ve faturayı getireceğini söyledi. .dedigi gibide oldu. Yani arkadaşlar ya ben cok sansliyim hersey cok güzel geçti ya da bu adamlar bu isi biliyor..bu arada dr nuz bunlari okuyo denilmis oyleyse burdan da tekrar tekrar teşekkür ederim..ben biraz endiseli birisiyimdir.ilk haftalarda gunde 3-4 kez sonralarinda da haftada 2-3 kez her yazdigimda cvp verdiği icin, tatilinde bile hocam bu dustumu buna bisey oldu deyip foto gonder bakalim hemen dedigi icin, halen hocam bowling oynayabilrmiyim, zumba yapabilir miyim o olur mu bu olursa ne olur gibi sorularima hic usenmeden cvp yazdığı icin cook tesekkurr ederim..

ps. Bazilari hasta ne derse hoca onu yapmak zorunda demis. Kimse bu dr.a zorla goturulmuyor zorla ona ameliyat olmakta zorunda degil .haldun hocanin demek ki kendince bir yönetimi var hasta böyle istiyo böyle yapmak zorunda diye birsey yok.. onu isteyen hasta onu yapmayi tercih eden dr.a gidebilir bence.

Canım haldun hocaya istediğin zaman ulaşabilirsin...hiç üşenmeden gerçekten önemli önemsiz demeden her türlü soruya cevap verir:)))

Back
X