Hacettepe meme büyütme dr.haldun

Canım ne kadar ödedin hastaneye ve kaç cc takıldı?
En son gidenledenim bende Şubat ayında gitmiştim özel poliklinik ücreti ödedim ben 155 tl bu isteğe bağlı.ücretsiz sade poliklinik isteyebilirsiniz. Ameliyat Fiatı 5.500 tl ocak ayına kadar artsa artsa 500 artsın demişti Haldun hoca.ne var ki ocak ayına gün verebiliyor bu gidişle bekleyeceğim sanırım.

Ooowww! O kadar uçmuşlar mı ücret konusunda?! Özelde bile neredeyse aynı fiyata ameliyat oluyorsun gerçi bu tür ameliyatları devlet karşılamıyor ama yine de daha uygun olmalı. Doktorun unvanı da önemlidir tabiki ama bence ücreti yüksek.

Ooowww! O kadar uçmuşlar mı ücret konusunda?! Özelde bile neredeyse aynı fiyata ameliyat oluyorsun gerçi bu tür ameliyatları devlet karşılamıyor ama yine de daha uygun olmalı. Doktorun unvanı da önemlidir tabiki ama bence ücreti yüksek.
Emin ol arkadaşım istanbul daki özel Dr fiyatlarını duymak bile istemezsin. :KK12:

Sağolun.ben mayısta mastektomi oldum benim de mememin tamamı alındı ardından kemoterapi aldım 2ekimde kemom bitti 6hafta sonrasında da rekonstrüksiyon ameliyatımı oldum.doktorlar karından alıp da yeniden meme yapma taraftarı değiller çünkü çok fazla komplikasyon olasılığı var o yüzden silikonla 2memeyi eşitlemek daha rahat bi işlem.ayrıca bu hastalıktan dolayı ameliyat olacağınız için sgk karşılıyor yaklaşık 3 bin civarı tutuyor maliyeti.silikon ve anestezi parası veriliyor sadece

Siz de haldun beye ameliyat olmuşsunuz sanırım. Üzerinden baya da zaman geçmiş memnun musunuz şu an?

Arkadalar bende ankaralıyım cok yzun zmandir arastirma icerisindeyim..haldun beyi tavsiye edenler oldu ama tam bi fikrim yoktu ..randevumu aldım ..heyecanliyim bakalm nolucak:))

Herkese merhaba, bende kasim ayinda haldun hocadan ameliyat randevusu aldim, acibademde yapiyormus artik ameliyatlarini.
Banada genel olarak herkese yaptigi gibi damla dual plan yapicak.. boyut olarak 300 cc dedi, 345 te denerim ameliyat sırasında ama çok büyük gelebilir dedi..
Before after fotoğraflarına baktığımda 300 küçük geliyo gözüme, boyum 1.60 kilom 50, göğüs altı ölçüşü 76 cm, göğüs çevresi 85 cm.
Tecrübeli arkadaşlara göre bu boy ve kilodaki birine 300 cc küçük gelirmi?
Şimdiden teşekkürler hepinize

Herkese merhaba, bende kasim ayinda haldun hocadan ameliyat randevusu aldim, acibademde yapiyormus artik ameliyatlarini.
Banada genel olarak herkese yaptigi gibi damla dual plan yapicak.. boyut olarak 300 cc dedi, 345 te denerim ameliyat sırasında ama çok büyük gelebilir dedi..
Before after fotoğraflarına baktığımda 300 küçük geliyo gözüme, boyum 1.60 kilom 50, göğüs altı ölçüşü 76 cm, göğüs çevresi 85 cm.

Ölçülerimiz benziyo sizinle, ama sizin göğüs dokunuz da varmış anladığım kadarıyla, bana sıfır dokuya 325 cc takıldı normal bi görüntüsü var . Tabii sizin dokunuz olduğu için sizde daha büyük duracaktır .

Tiramisu35 Tiramisu35 bana sanki 300 cc konunca b cup olurmus gibi geliyoda, ben olmusken c olsun istiyorum Birde bana dr bey 300 den sonra 345 var arasi yok dedi mentor ve damla olunca arasi yokmu acaba? Sizinki ne markaydi

Ne kadara anlaştınız acaba bende haldun beyi düşünüyorum ama fiyat biraz pahalı gibi emin olamadim

Haldun bey neden hep damla takıyormuş, merak ettim.

Tiramisu35 Tiramisu35 bana sanki 300 cc konunca b cup olurmus gibi geliyoda, ben olmusken c olsun istiyorum Birde bana dr bey 300 den sonra 345 var arasi yok dedi mentor ve damla olunca arasi yokmu acaba? Sizinki ne markaydi

Benimki mentor ama yuvarlak 325 cc Damla'yı hiç bilmiyorum .Bence de c Cup olmalı ama ameliyatta bakınca bazen olmuyor işte Benim göğüs cebimin küçük olması gibi mesela 375 de denemişler ama olmamış. Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah.

Benimki mentor ama yuvarlak 325 cc Damla'yı hiç bilmiyorum .Bence de c Cup olmalı ama ameliyatta bakınca bazen olmuyor işte Benim göğüs cebimin küçük olması gibi mesela 375 de denemişler ama olmamış. Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah.
Cok tesekkuler insallah Simdikinden her turlu iyi olur zaten sanirim

Mrblar haldun beye ameliyat oldunuz mu acaba

Haldun beye mi ameliyat oldunuz sayfa çok fazla olduğuniçin hepsini okuyamadım kusura bakmayın tekrar soruyorum ama

X