• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacettepe meme büyütme dr.haldun

İlla damla koyacak diye bisey yok canım ne olması gerekiyorsa onu koyar yani.merak etme sen bi görüs en uygun olanı sana söyler zaten
Ben de öyle umuyorum ama haldun beye ameliyat olmuş kaç kişi var forumda birine bile yuvarlak takmamış olması kafamı karıştırdı :110:
Istedigim gibi üstlerin de dolu olacağını bilsem damla da yaptırırım tabi ki.

Ben de öyle umuyorum ama haldun beye ameliyat olmuş kaç kişi var forumda birine bile yuvarlak takmamış olması kafamı karıştırdı :110:
Istedigim gibi üstlerin de dolu olacağını bilsem damla da yaptırırım tabi ki.
Bende haldun beye aynı seyi sormustum damla olursa üstler bos kalırmı diye.hayır kalmaz dedi high profil damla takacagim üstlerde dolgun olacak dedi.ama bende hic gögüs dokusu yok.gecen gün tetkiklerimi yaptırmaya gittigimde tekrar sordum hep damla mı yapıyosunuz diye.mümkün mertebe yüzde 95 damla yapıyorum ama meme uygun degilse yuvarlak yapıyorum dedi.sen bilirsin canım gidip muayene olmak senin Icin külfetli degilse bi görün dedim

Bende haldun beye aynı seyi sormustum damla olursa üstler bos kalırmı diye.hayır kalmaz dedi high profil damla takacagim üstlerde dolgun olacak dedi.ama bende hic gögüs dokusu yok.gecen gün tetkiklerimi yaptırmaya gittigimde tekrar sordum hep damla mı yapıyosunuz diye.mümkün mertebe yüzde 95 damla yapıyorum ama meme uygun degilse yuvarlak yapıyorum dedi.sen bilirsin canım gidip muayene olmak senin Icin külfetli degilse bi görün dedim
Anladım canım çok teşekkür ederim yardımların için. Haldun beyle birkaç kere konuştuk, görüşmeye gidersem beni çok yüksek ihtimal ikna edecek ve ameliyat tarihi alacağım, o yüzden karar verip öyle gitmek istiyorum :) Senin ameliyatın da yakın zamandaydı sanırım, ameliyattan sonraki fotograflarını görmem mümkün olur mu ona göre karar verebilirim ben de sanırım :)

damlada üst boş kalmıyor arkadaşlar bende öncedende anlattım takip edenler bilir sıfır meme dokusu idi damla hgh profil takıldı üstler dolgun şekli güzel nerden çıkartıyorsunuz damlada üst dekolte yok diye hem memeye en uygun yapı ve birde kendine güvenen dr takıyor damlayı yuvarlağı herkes takar.

damlada üst boş kalmıyor arkadaşlar bende öncedende anlattım takip edenler bilir sıfır meme dokusu idi damla hgh profil takıldı üstler dolgun şekli güzel nerden çıkartıyorsunuz damlada üst dekolte yok diye hem memeye en uygun yapı ve birde kendine güvenen dr takıyor damlayı yuvarlağı herkes takar.
işte daha önceden yaptıranlardan duyunca ya da görünce ancak ikna oluyor insan. aynı zamanda görüştüğüm başka bir doktor da meme dokusu olmayan insanlara damla takılırsa üstler boş kalır, sana yuvarlak takmamız gerek deyince tereddüte düştüm ben de doğal olarak :110:

canim bende damla düsünüyordum bastan ama doktorum yuvarlak tavsiye etti..bende haldun beye olacaktim ilkten ama izin tarihim tutmadi.beni izlemeye alirmisin? resimlerin varsa görebilirmiyim?ben resim koydum bakabilirsin.sanki benimkilerde damla gibi duruyor

canim bende damla düsünüyordum bastan ama doktorum yuvarlak tavsiye etti..bende haldun beye olacaktim ilkten ama izin tarihim tutmadi.beni izlemeye alirmisin? resimlerin varsa görebilirmiyim?ben resim koydum bakabilirsin.sanki benimkilerde damla gibi duruyor
cnm ben de dusunuyorum ,izledim seni , sen de beni izler misin fotograflarını görebilir miyim ? onceden kaçtı , şimdi kaç oldu? kaç cc taktırdın?bir de markaları arastırmıs mıydın? senınkı ne marka

Kaylacım slm tekrar:))) az önce de özelden yazdım sana... Bunlar ameliyat öncesi rutin kontroller.. Haldun beyi cep telefonundan ararsan sana bu konuda ayrıntılı bilgi verir..hiç çekinme cep tel den haldun beye ulaşmaktan..o an ameliyatta olsa yada işi olup açamasa da sana bi şekilde dönüş yapar:)) telefon numarasını tekrar yazim ben:
0 532 473 35 02
ladybirds canım teş.ederim izlemeye almışsın ama fotoğraf yok gözüküyor bende haldun beyi düşünüyorumda merak ettim nasıl seninkilero_O:oops::oops:

ladybirds canım teş.ederim izlemeye almışsın ama fotoğraf yok gözüküyor bende haldun beyi düşünüyorumda merak ettim nasıl seninkilero_O:oops::oops:
Cnm slm;) izlemeye alınca bildiğim kadarıyla görebiliosun albümümü..ben çok memnunum..sağolsun haldun bey çok başarılı bi ameliyat yaptı..git bi görüş bence, sonrasında karar vermek daha kolay oluyor..

Cnm slm:KK66: izlemeye alınca bildiğim kadarıyla görebiliosun albümümü..ben çok memnunum..sağolsun haldun bey çok başarılı bi ameliyat yaptı..git bi görüş bence, sonrasında karar vermek daha kolay oluyor..
Canım beni de izlemeye alirmisin.2 gun once ameliyat oldum haldun beye.ama cok sisler su an.Seninkiler ne durumda merak ettim

Merhabalar benimde 6.gunum bugun karnimda sag tarafta sislik var kalkarken yatarken cok agriyor bir de sirt agrisi sabit yatmaktan bu sikintilarinizdan nsl kurtuldunuz yazabilir misiniz

merhaba arkadaşlar, benim bi sorum olacak. Kesi yerinizdeki bantlar kendiliğinden mi düşüyor. Benimki hiç düşeceğe benzemiyor. Bugün altıncı günüm. Ne zamana kadar kalcak bunlar.

Canım beni de izlemeye alirmisin.2 gun once ameliyat oldum haldun beye.ama cok sisler su an.Seninkiler ne durumda merak ettim
Geçmiş olsun cnm öncelikle:( ama bu çok normal zaten;) daha 2 gün önce olmuşsun..bikaç güne şişler daha tamamen inmez ama baya azalır, rahatlarsın..birazcık daha sabret..benimkiler şu an kendi göğüslerim gibi:) sanki hep benimdiler..sıfır şikayet, sıkıntı, ağrı..sen de haldun beyin hastası olarak emin ol kısa süre hiçbirşeyin kalmayacak..bol bol su içip, kısa ama sık aralıklarla yürüyüş yap..zorlasa da:( bi de sırtına masaj aletiyle masaj yaptırıodum ben anneme, inanılmaz rahatlıyordu..hep sırt üstü yatmaktan tutuluyordu..onun dışında çok ağrım olmadı..senin de 1-2 güne sırt tutulman dışında ağrın kalmıcak:))) hayırlı olsun yeni memişler;)

Merhabalar benimde 6.gunum bugun karnimda sag tarafta sislik var kalkarken yatarken cok agriyor bir de sirt agrisi sabit yatmaktan bu sikintilarinizdan nsl kurtuldunuz yazabilir misiniz
Canım seninle yazışmışmıydık hatırlamıyorum ama tekrar yazim, şu başlıklı masaj aletlerinden alıp masaj yaptır birine..inanılmaz rahatlıodum ben..bi de mümkün olduğunca yumuşak yastıkları eğimli bi şekilde üst üste koy, öyle yat..belini ve sırtını tam doldursun..iyice yatırırsan sırtını kalkarken ve yatarken daha çok zorlanırsın..şişlikler normal, onları kafana takma..inio hepsi:)

merhaba arkadaşlar, benim bi sorum olacak. Kesi yerinizdeki bantlar kendiliğinden mi düşüyor. Benimki hiç düşeceğe benzemiyor. Bugün altıncı günüm. Ne zamana kadar kalcak bunlar.
Bana haldun bey banyo yapacağında ıslanınca kalkar onlar kenarından hafifçe çekince demişti, gerçekten de banyoda ıslanınca yavaşça kenarından kaldırmıştım..kendiliğinden düşmüolar:)

Bu sislikler benim yururken engel oluyor ama cok cabuk yoruluyorum agri yapiyor dik durmama engel oluyor sadece cnm

arkadaşlar ağustos ayında Dr Haldun beyle ön görüşme yaptım özellikle ağrıdan korktuğumu söyledim Haldun bey kaburgaları uyuşturma tekniği kullandığını ve bu ağrıyı azalttığını anlattı içime sindi ve hemen ameliyat tarihi istedim şanslıymışımki iptal olan bir ameliyatın tarihini bana verdi 12 eylül cuma ve aynı haftanın pazartesi günü tahlil için gelmemi söylediler saat 9,00 da hastanede oldum tahliller başladı (ekg, kan,rontgen,ve anestezi uzmanına sonuçlarla gidip form imzalattım ve Haldun hocanın yanına gittim. sonuçlara baktı ve ölçülerimi aldı göğüs arası üstü göğüs altı tekrar ölçüldü not alındı. ön görüşmede de bana 345 cc olabileceğini söylemişti bu arada ben 1,58 boy 44 kiloyum ve göğüs sıfır bildiğiniz tahta ve elastik bir deriyede maalesef sahip değildim. Öncelikle protezin kaburganızın albildiği ölçüdede olması muhakkak gerekiyor ki doktorum özellikle anlattı ama ben yinede size 345cc özellikle deniyeceğim dedi bende Dr.a kesinlikle size bırakıyorum dedim ve iyikide bırakmışım ve bi baktım cuma günü olmuş bir gün öncesi sizi arayarak hastaneden bilgilendiriliyorsunuz bana sabah 7,30-8,00 gibi günübirlik erişkin ameliyathanesi önüne gelip beklememi ve yaklaşık 10-12 saatlik açlıkla gelmem söylendi. ablamla sabah hastaneye gittik ufak bir çanta yapıp (bu arada ben hiç popodan iğne yemiş bir insan dahi değildim )bendeki korku tavan yatı ama sonrasını düşününce kendimi motive ettim ve ismim söylendi ameliyathane ön girişine geçtim üstümü soyunmam için odaya aldılar yani yanınıza refakatçınız varsa onuda alıyorlar çıkardığınız gysileri veriyorsunuz üstümde kilot ve ameliyat elbisesiyle kalıp ablamla vedalaştım sedye üstüne aldılar ve hemen ameliyat olacağım odaya götürdüler hemşireler hazırlık yapıyorardı sonra herkez çıktı Haldun hocam gelip kalemle çizimlerimi yapıp resimlerimi çekti gerçekten kendisi çok iyi insanı rahatlatarak ve güven vererek işini yapıyor.Çizim yaparken üşümeyeyim diye yazık ikide bir önlüğü omuzlarıma yerleştirdi yani gerçekten karşısındakine insan gibi bir muamele yapan dr. sonra protezler için ve hazırlanmak için çıktı hemşireler geldi beni yatırdılar ve elimin üstünden damar yolu açacaklarını söylediler ben iğneden kortuğumu söylediğim için hortumla bana narkoz verdiler 1-2 dedim 3 hatırlamıyorum sonra bi baktım ayılma odasındayım ağrı sıfır ancak mide bulantısı var (herkeste olmuyormuş) hemen hemşire serum ve içine mide bulantısını kesen ilaç yaptı ve odaya geçiceğimizi söyledi. sedye ile ablam yanımda hastabakı tarafından odaya alınıp yatağıma yatırıldım. hemen giyeceklerinizi istiyorlar üzerinizdeki ameliyat önlüğü çıkartılıyor ve yanınızda getirdiğiniz pijamalar giydiriliyor. benim üst kısmım tamamen sıkıca kalın bandajla sıkıca sarılmış olarak ameliyattan çıktığımdan üstüme bişiy giymedim altıma pijamamı giydim her hocanın tarzı faklı direnim falen yoktu ama sıkıca göğüs kısmım bandajlıydı hemşire ben diyene kadar bişey yemeyin dedi ağrı değil ama bir baskı yavaş yavaş hissetmye başlamıştım bu arada belli bir süre sonra yemek veriyorlar ve sıvı tüketmeni istiyorlar bu arada sürekli tansiyonun ve ser ile antibiyotğin kontrol edilerek veriliyor bu arada yemeği beklerken bir ağrı kesici dr isteği tarzda hazırlanıp size vuruluyor (en büyük korkum bu arada iğne) ağlamaklı bakışlarım eşliğinde iğnemi oldum ama inanın hiç hissetmedim bile elleri çok hafif ve mide bulantısı için ilaç verildi. yemek sonrası biraz dinlenip yürüyüşe çıktık koridorda bandajdan kollarım kabadayı gibi durduğundan hastanenin kabadayısı gibi gezdim. akşam dr. geldi durumumuza baktı ve sabah tekrar geleceğini bir sıkıntımızın olup olmadığını sordu. akşam kısmıen uyuyarak ve yürüyerek geçti sabah olunca buarada yataktan kalkarken hafif ağrı ve kasılmalar başladı. hoca sabah geldi bandajım açıldı memelerimle ilk karşılaşmama böyle oldu inanamadım 2 adet füze gibi fakat harika görüntüde yükselti pansumanımı yaparak gazlı bezle kesi üzerini kapattı , meme üstünden bir bandajla sabitleyerek ameliyat sütyenin takıp ayarladı. 3-4 gün sonra yıkanbileceğimi ve pansumana gerek olmadığını yıkanırken suyla birlikte kesi üzerindeki gazlı bezin çıkarak düşeceğini özellikle bişiy yapmam gerekmediğini söyledi ve dedği gibde oldu. 3 gün banyomu ablamla aldım ve gazlı bez suyla yumşayarak düştü. kollarımı bi müddet yukarı kaldırmamamı ve kendimi yormamamı söyledi ve eve yolladı bu arada reçeteniz hazırlanarak size veriliyor. para olayı ise bir kısmı ameliyata girmeden refakatçınız vezneye yatırıyor protez parası ise odanıza geçtiğinizde yetkili gelip sizden alıyor ve fatura keserek veriyor.hastane parasının kalan kısmı ise taburcu oladuğunuzda alınıyor bilginize. Arkadaşlar kendimi kaptırdım kusura bakmayın incik cıncık anlatmışım önemli olan doktor seçimi ve sonrası iyi bir bakım . bir bakmışınız zaman geçmiş benimki gibi. bu arada ben 3 haftada araba kullnamaya başladım merak eden olursa normal hayata tam anlamı ile 2 haftanın sonu 3 haftanın başı gibi geçtim ama herkesin hikayesi kendi özgüdür bunu unutnayın kimileri var 2 günde normale dönüyor bu tamamne sizin bünyenize ve sabrınıza bağlı ev maceralarımı yazmıyorum kızlar kafanızı şişirmeyim daha çok hepiniz sağlıcakla kalın.
Cnm süper anlatmışsın:) eline sağlık..haldun bey okusa bunları eminim çok duygulanırdı ona ne kadar minnettar olduğumuzu bilse:))) sizi seviorz doktorumuz bi de ben bu siteye çok tşk ediorm

Ağrılar kaç gün sürdü peki? Kaçıncı gün kendin yatıp kalkabilmeye başladın? Bu ameliyatı olursam hiçkimseye söylemeyi düşünmüyorum belli olur mu ki :-/
Cnm 2-3 gün oldu ağrı ama ağrı kesici içince bayaa azalan hatta geçen türden:) ama yatıp kalkarken baskı yaptığın için göğse ağrıo doğal olarak..birine ihtiyacın var yatıp kalkarken özellikle ilk günlerde..1 hafta içinde dışarı çıktığımda kimse farketmedi yeter ki iki büklüm yürüme ve çok da yorma kendini..

Cnm slm:KK66: izlemeye alınca bildiğim kadarıyla görebiliosun albümümü..ben çok memnunum..sağolsun haldun bey çok başarılı bi ameliyat yaptı..git bi görüş bence, sonrasında karar vermek daha kolay oluyor..
canım görüşücemde önce para biriktirmem gerek nereden baksan 8*10 ay var önümde bende bu sürede araştırıyorum en çok kafama haldun bey yattı :KK51:

Back
X