Canım şmdi görebildm fotoları, tesekkur ederm. Gule gule kullanarkadaşlarrrrrr eski albümüm kaybolmuş (( bulamadım... yerini bilen var mı? neyse.. ben tekrar yükledim.. beni izlemeye alanlar görebilir... @sexylady
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hacettepe meme büyütme dr.haldun
- Konu Sahibi Ladybirds
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?@sexylady cnm rica ederim..fotograflar 4-5 aylik halleri...bikac gune kadar yenilerini de eklerim
Canım şmdi görebildm fotoları, tesekkur ederm. Gule gule kullan
Bende aynı hastanede aynı hocaya Haldun Beye ameliyat oldum.Banada yuvarlak taktı damla yapalim dedi ama ben istemedim eğer o israr etseydi kabul de ederdim çünkü bu işte profesyonel olan o inanin ben herseyi kendisine biraktim hic karismadim sonuc harika.Ben ameliyat sonrasi hastane icin ozelden farksiz hoca icinse mukemmel otesi hem isinde hem kisilik olarak demistim hala soylediklerimin arkasindayim
Acaba hastanelerde insan mi seciyorlar ne anlamadim..bakin ben almanyadan gittim türkiyeye, tabii burada hastane sartlari farkli..ben haldun beye veyabsizin oldugunuz haccettepede olmadim..baska yerde..sunu söyleyeyim, bana burada yattigim hastane icin cok güzel ve ilgili oldugunu, hatta hemserilerin cok güzel baktigini yazdilar..neerdeee, valka ac yattim ac ciktim hastaneden..öyle saat badi bakan bime olnadi odama ölüp kaldimi diye..birde yalnizdim kimsem yoktu..yemek dagitan bir amca halime acidida bir yudum su getirdi..ben buraya sadece benim baska biryerde yasadiklarimi yazdim..demekki o an hangi hastane personeline denk geldigin mi önemli acaba? Ben bunlari arzik takmiyorum bile..zaten bur gün kaldim ciktim..önemliolan memislerin güzel olmasi ve doktorun cerrahligiBende aynı hastanede aynı hocaya Haldun Beye ameliyat oldum.Banada yuvarlak taktı damla yapalim dedi ama ben istemedim eğer o israr etseydi kabul de ederdim çünkü bu işte profesyonel olan o inanin ben herseyi kendisine biraktim hic karismadim sonuc harika.Ben ameliyat sonrasi hastane icin ozelden farksiz hoca icinse mukemmel otesi hem isinde hem kisilik olarak demistim hala soylediklerimin arkasindayim
Ben insan sectiklerini düşünmùyorum.O sizin şanssizliğiniz bazen istediğimiz gibi olmuyo herşey sonuç olarak yapilan işin güzel olmasi iş iyi olupta amaçsız karalamalar hoş olmuyo bu konuda sizi tebrik ediyorum.Hastane kosullarinin onemini bile unutmuşsunuz memnuniyetinizden:))Acaba hastanelerde insan mi seciyorlar ne anlamadim..bakin ben almanyadan gittim türkiyeye, tabii burada hastane sartlari farkli..ben haldun beye veyabsizin oldugunuz haccettepede olmadim..baska yerde..sunu söyleyeyim, bana burada yattigim hastane icin cok güzel ve ilgili oldugunu, hatta hemserilerin cok güzel baktigini yazdilar..neerdeee, valka ac yattim ac ciktim hastaneden..öyle saat badi bakan bime olnadi odama ölüp kaldimi diye..birde yalnizdim kimsem yoktu..yemek dagitan bir amca halime acidida bir yudum su getirdi..ben buraya sadece benim baska biryerde yasadiklarimi yazdim..demekki o an hangi hastane personeline denk geldigin mi önemli acaba? Ben bunlari arzik takmiyorum bile..zaten bur gün kaldim ciktim..önemliolan memislerin güzel olmasi ve doktorun cerrahligi
Rassig üzüldüm tüh biz senle çok yazışmıştık değil miz? Haldun beye ameliyat olmayı çok istemiştin ama çok dolu olduğu için ancak birkaç ay sonrasına randevu verebiliyordu ve senin zamanın ve programın uymuyordu? Yanlış hatırlamıyorsam üzüldüm hastane açısından yaşadıklarına..ama önemli olan Z zlmkyn nin de dediği gibi sonuç)) hayırlı olsun yeni memişleR:)) umarim hicbir sorun cikmamistirAcaba hastanelerde insan mi seciyorlar ne anlamadim..bakin ben almanyadan gittim türkiyeye, tabii burada hastane sartlari farkli..ben haldun beye veyabsizin oldugunuz haccettepede olmadim..baska yerde..sunu söyleyeyim, bana burada yattigim hastane icin cok güzel ve ilgili oldugunu, hatta hemserilerin cok güzel baktigini yazdilar..neerdeee, valka ac yattim ac ciktim hastaneden..öyle saat badi bakan bime olnadi odama ölüp kaldimi diye..birde yalnizdim kimsem yoktu..yemek dagitan bir amca halime acidida bir yudum su getirdi..ben buraya sadece benim baska biryerde yasadiklarimi yazdim..demekki o an hangi hastane personeline denk geldigin mi önemli acaba? Ben bunlari arzik takmiyorum bile..zaten bur gün kaldim ciktim..önemliolan memislerin güzel olmasi ve doktorun cerrahligi
Evet cok iyi hatirladin bak.demekki senin iyi kafani sisirmisim burada..ama ameliyatim cok basarili gecti ve doktorumdan cok memnunum..sizler hepiniz cok sagolun beni burada cok bilgilendirdiniz ve yardimci oldunuzRassig üzüldüm tüh biz senle çok yazışmıştık değil miz? Haldun beye ameliyat olmayı çok istemiştin ama çok dolu olduğu için ancak birkaç ay sonrasına randevu verebiliyordu ve senin zamanın ve programın uymuyordu? Yanlış hatırlamıyorsam üzüldüm hastane açısından yaşadıklarına..ama önemli olan Z zlmkyn nin de dediği gibi sonuç)) hayırlı olsun yeni memişleR:)) umarim hicbir sorun cikmamistir
Hacettepede haldun beye ameliyat olan biri olarak ben sonuçtan çok memnunum şükürler olsun.ne zaman arasam sorularıma sabırla cvp vermiştir.müsait olmayıp açamadığı zamanlardada sonradan hemen dönüş yapmıştır.benim isteğim doğal ve olabildiğince büyük olmasıydı.yapay olmasını asla istemiyordum..ameliyat odasında çizimlerimi yaptıktan sonra son olarak söyleyeceğin bişey varmı diye sorduğunda yok size güveniyorum dedim..oda başını salladı merak etme dedi.gece sürekli hemşireler gelip iğne serum taktılar çok ilgilendiler.ben bi devlet hastanesinde görmeyi ummadığım bir ilgi gördüm.tek olumsuzluk benim ameliyat olacağım gün tüm odalar doluydu 2 saat beklemek zorunda kaldık.ama benim umarumda olmadı sonucta ameliyattan cıktıktan sonra biyer ayarlamaları lazımdı.ameliyata alındım.çıktığımda özel oda ayarlanmıştı..tekrar haldun hocama teşekkür ederimm..hersey daha da güzelleşiyor günden güne.ve burda yuvarlak yaptıran bazı arkadaşlar gıcık oluyor biliyorum ama iyi ki damla yaptırmısım..çünkü zaten yuvarlak duruyor bende....
Merhaba gecmis olsun. Simdi nasilsiniz acana bende ocak ayinda olacagim ama 9 10 gunde iyilesip ise doner biliyim acaba? Ne dersinizMerhabalar benimde 6.gunum bugun karnimda sag tarafta sislik var kalkarken yatarken cok agriyor bir de sirt agrisi sabit yatmaktan bu sikintilarinizdan nsl kurtuldunuz yazabilir misiniz
Ben insan sectiklerini düşünmùyorum.O sizin şanssizliğiniz bazen istediğimiz gibi olmuyo herşey sonuç olarak yapilan işin güzel olmasi iş iyi olupta amaçsız karalamalar hoş olmuyo bu konuda sizi tebrik ediyorum.Hastane kosullarinin onemini bile unutmuşsunuz memnuniyetinizden:))
Evet cok iyi hatirladin bak.demekki senin iyi kafani sisirmisim burada..ama ameliyatim cok basarili gecti ve doktorumdan cok memnunum..sizler hepiniz cok sagolun beni burada cok bilgilendirdiniz ve yardimci oldunuz
Nasil hatirlamam..bayaaa bi yazismistik:) Rica ederim, ne demek:) onemli olan sonucunun iyi olmasi..hayirli olsun yeni memisler:)
Canim ozellikle ilk bir hafta ii bakarsan kendine 10 gun icinde ise rahatlikla baslarsin..zaten agrilarin gecmis oluyor..tek sikinti gece sirt ustu yatmaktan kaynaklanan sirt agrilari onun icin de ben sirtima masaj yaptiriyordum anneme..su kucuk, pratik, ucu titresimli masaj aletleri var ya, onunla 10 dk falan masaj yapilinca, tutulmus olan yerlerim inanilmaz rahatliyordu.. Kesinlikle deneyin..inanilmaz faydasini goreceksiniz:) bana dua edersinizMerhaba gecmis olsun. Simdi nasilsiniz acana bende ocak ayinda olacagim ama 9 10 gunde iyilesip ise doner biliyim acaba? Ne dersiniz
uzun zamandır forumu takip ediyorum.sonunda cesaretimi topladım ameliyat olmaya karar verdim. haldun beye ameliyat olmayı dusunuyorum yalnız daha hic albüm bakmadım.fikir olusması acısındanCanim ozellikle ilk bir hafta ii bakarsan kendine 10 gun icinde ise rahatlikla baslarsin..zaten agrilarin gecmis oluyor..tek sikinti gece sirt ustu yatmaktan kaynaklanan sirt agrilari onun icin de ben sirtima masaj yaptiriyordum anneme..su kucuk, pratik, ucu titresimli masaj aletleri var ya, onunla 10 dk falan masaj yapilinca, tutulmus olan yerlerim inanilmaz rahatliyordu.. Kesinlikle deneyin..inanilmaz faydasini goreceksiniz:) bana dua edersiniz
albümüne bakabilir miyim acaba
canım beni izlemeye alırsan bende seni alabilirim
Merhaba Hanımlar! Burada oldukça yeni sayılırım ama çok uzun süredir bu operasyon hakkında düşünmekteydim. Yazdıklarınızın hepsini büyük bir heyecanla okudum. Hiç birinizin fotoğrafını görmedim ancak o kadar içten yazmışsınız ki Doktor Haldun Beyle görüşüp operasyonu onunla gerçekleştirmeye sayenizde karar verdim.
Ama şimdi yardımınıza ihtiyacım var. Ben İtalyada yaşıyorum ve Noel-yılbaşı tatili vesilesiyle Türkiyeye geleceğim. Bu gelişimde ameliyatı olamam herhalde ama en azından Haldun Bey ile bir görüşüp kafamda durumu netleştirmek ve ameliyat tarihi almak istiyorum.
Sanıyorum ki bazılarınızda Haldun Beyin cep numarası mevcut. Rica etsem biriniz bana özelden numarasını yazabilir mi? Telefonda direkt konuşup randevu almak ve Türkiye seyahatimi ona göre organize etmek isterim. Çünkü Ankaraya sadece bunun için gideceğim.
Yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Sanırım gerçekten ciddi ciddi bu adımı kendim için atacağım artık!
Hepinize sevgiler!
Ama şimdi yardımınıza ihtiyacım var. Ben İtalyada yaşıyorum ve Noel-yılbaşı tatili vesilesiyle Türkiyeye geleceğim. Bu gelişimde ameliyatı olamam herhalde ama en azından Haldun Bey ile bir görüşüp kafamda durumu netleştirmek ve ameliyat tarihi almak istiyorum.
Sanıyorum ki bazılarınızda Haldun Beyin cep numarası mevcut. Rica etsem biriniz bana özelden numarasını yazabilir mi? Telefonda direkt konuşup randevu almak ve Türkiye seyahatimi ona göre organize etmek isterim. Çünkü Ankaraya sadece bunun için gideceğim.
Yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Sanırım gerçekten ciddi ciddi bu adımı kendim için atacağım artık!
Hepinize sevgiler!
Ben de aylardır hatta yıllardır araştırma yapıyorum. Aklıma takılan en önemli soru damla mı yuvarlak mı olmalı? Istanbul'da yaşıyorum buradaki yorumları gördükten sonra ben de Haldun bey ile görüşmeden karar vermek istemiyorum. Operasyon geçiren arkadaşlar resimlerinizi nasıl görebilirim :)