Hacettepe meme büyütme dr.haldun

Merhaba Hanımlar! Burada oldukça yeni sayılırım ama çok uzun süredir bu operasyon hakkında düşünmekteydim. Yazdıklarınızın hepsini büyük bir heyecanla okudum. Hiç birinizin fotoğrafını görmedim ancak o kadar içten yazmışsınız ki Doktor Haldun Beyle görüşüp operasyonu onunla gerçekleştirmeye sayenizde karar verdim.
Ama şimdi yardımınıza ihtiyacım var. Ben İtalyada yaşıyorum ve Noel-yılbaşı tatili vesilesiyle Türkiyeye geleceğim. Bu gelişimde ameliyatı olamam herhalde ama en azından Haldun Bey ile bir görüşüp kafamda durumu netleştirmek ve ameliyat tarihi almak istiyorum.
Sanıyorum ki bazılarınızda Haldun Beyin cep numarası mevcut. Rica etsem biriniz bana özelden numarasını yazabilir mi? Telefonda direkt konuşup randevu almak ve Türkiye seyahatimi ona göre organize etmek isterim. Çünkü Ankaraya sadece bunun için gideceğim.
Yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Sanırım gerçekten ciddi ciddi bu adımı kendim için atacağım artık! :KK70:
Hepinize sevgiler!

Merhabaa Haldun Beyle görüştünüz mü?? Ameliyat oldunuz muu?

Merhabalar, ben de Haldun Bey'le görüştüm ve 2 Haziran'a ameliyatımı aldım. Damla protez kullanıcak ve sonuç 75-C olucakmış. Haldun Bey'in ismini burayı okuyarak sizden almıştım, gerçekten işini bilen birine benziyor, ayrıca ameliyat ve sonrasındaki acılar için korkularımı sizler sayesinde yendim, bu yüzden çok teşekkür ederim şimdiden :) benim birkaç sorum olacak göğüs büyütme operasyonu geçiren arkadaşlara. Yaptırdıktan sonra ayakta dik durduğunuzda nasıl duruyor? Bir de yattığınız zaman çok mu dik duruyor? Yani buraya bir doktor hiçbir şekilde doğal durmayacak yazmış, bu beni biraz korkuttu açıkçası, sizlerden öğrenmek istedim. Biraz enteresan sorular soruyorum biliyorum ama yakınımda yaptıran kimse olmadığı için nasıl duracağını tahmin edemiyorum, bildiğiniz gibi ünlüler de biraz abartıyorlar onlarınki iki büyük top gibi duruyor. :KK23: Çok uzun zamandır yazılanları takip ediyorum, ameliyat tarihimi alınca yazmaya karar verdim :) Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden çook teşekkür ederim :))

merhaba..haldun hocanın hastaları özellikle damla protez uygulanan arkadaşlar resimlerinizi görmem mümkünmü?bu arada bende cuma günü ameliyat oluyorum banada damla protez kullanacak haldun bey..

Yeni bir meme yapiyormu bu doktor benim sol memem alindi kanserden dolayi bendebir rekonstrüksiyon doktoru ariyorum yardimci olursaniz sevinirim

Yeni bir meme yapiyormu bu doktor benim sol memem alindi kanserden dolayi bendebir rekonstrüksiyon doktoru ariyorum yardimci olursaniz sevinirim
Öncelikle geçmişler olsun.bende meme kanseri tedavisi gördüm sağ memem alındı ve mastektomi sırasında implant takıldı ama çoookk kötüydü asimetrik çok derin yara izi olan bi memem olmuştu ardından rekonstrüksiyon için haldun beyle görüştüm ve kasımda kendisine ameliyat oldum.benim asimetrik ve çok derin yara izi olan memelerimi birbirinin aynısı yaptı ayrıca yara izimin olduğu deriyi çıkartıp muntazam bir şekilde dikti.kesinlikle yeniden meme yapımı için haldun beyden başkasını düşünmeyin,müthiş bir hekim kendisi.

Öncelikle geçmişler olsun.bende meme kanseri tedavisi gördüm sağ memem alındı ve mastektomi sırasında implant takıldı ama çoookk kötüydü asimetrik çok derin yara izi olan bi memem olmuştu ardından rekonstrüksiyon için haldun beyle görüştüm ve kasımda kendisine ameliyat oldum.benim asimetrik ve çok derin yara izi olan memelerimi birbirinin aynısı yaptı ayrıca yara izimin olduğu deriyi çıkartıp muntazam bir şekilde dikti.kesinlikle yeniden meme yapımı için haldun beyden başkasını düşünmeyin,müthiş bir hekim kendisi.

Cok tesekkur ederim sizede gecmis olsun kac sene beklediniz benim meme komple alindi yani dumduz suan yeniden bi memeye sahip olucaminsaAllah karin bolgesinden yapiliyomus sanirim bi bilginiz varmi

Cok tesekkur ederim sizede gecmis olsun kac sene beklediniz benim meme komple alindi suan yeniden bi memeye sahip olucam karin bolgesinden yapiliyomus sanirim bi bilginiz varmi
Sağolun.ben mayısta mastektomi oldum benim de mememin tamamı alındı ardından kemoterapi aldım 2ekimde kemom bitti 6hafta sonrasında da rekonstrüksiyon ameliyatımı oldum.doktorlar karından alıp da yeniden meme yapma taraftarı değiller çünkü çok fazla komplikasyon olasılığı var o yüzden silikonla 2memeyi eşitlemek daha rahat bi işlem.ayrıca bu hastalıktan dolayı ameliyat olacağınız için sgk karşılıyor yaklaşık 3 bin civarı tutuyor maliyeti.silikon ve anestezi parası veriliyor sadece

Sağolun.ben mayısta mastektomi oldum benim de mememin tamamı alındı ardından kemoterapi aldım 2ekimde kemom bitti 6hafta sonrasında da rekonstrüksiyon ameliyatımı oldum.doktorlar karından bada yeniden meme yapma taraftarı değiller çünkü çok fazla komplikasyon olasılığı var o yüzden silikonla 2memeyi eşitlemek daha rahat bi işlem.ayrıca bu hastalıktan dolayı ameliyat olacağınız için sgk karşılıyor yaklaşık 3 bin civarı tutuyor maliyeti.silikon ve anestezi parası veriliyor sadece
Ben ameliyat olali birbucuk yil oldu doktorum birikisene bekle demisti gecen yil bu zamanlar kemoterapim bitmisti radyoterapi aliyodum simdi aylik ignem ve gunluk hapim var tamoxifen birde bu ameliyata yalnizca 3000 tl mi odediniz bu kadarmi hacettepede kacgun yattiniz hastanede
Sağolun.ben mayısta mastektomi oldum benim de mememin tamamı alındı ardından kemoterapi aldım 2ekimde kemom bitti 6hafta sonrasında da rekonstrüksiyon ameliyatımı oldum.doktorlar karından alıp da yeniden meme yapma taraftarı değiller çünkü çok fazla komplikasyon olasılığı var o yüzden silikonla 2memeyi eşitlemek daha rahat bi işlem.ayrıca bu hastalıktan dolayı ameliyat olacağınız için sgk karşılıyor yaklaşık 3 bin civarı tutuyor maliyeti.silikon ve anestezi parası veriliyor sadece

Aynen bende tamoksifen kullanıyorum.minimum 6 ay beklemek lazım bu ameliyat için.bende 6.ay hemen gidip yaptırdım:))) ben dediğim gibi 3000lira verdim 1 gün kaldım.aslında klasik bi meme büyütme ameliyatında haldun bey dren takmıyor ama bana takmıştı.cuma ameliyat olmuştum cumartesi de istersen çıkabilirsin dedi bende drenlerinle taburcu olmuştum.hastanede sadece 1 gün kaldım yani:)

Aynen bende tamoksifen kullanıyorum.minimum 6 ay beklemek lazım bu ameliyat için.bende 6.ay hemen gidip yaptırdım:))) ben dediğim gibi 3000lira verdim 1 gün kaldım.aslında klasik bi meme büyütme ameliyatında haldun bey dren takmıyor ama bana takmıştı.cuma ameliyat olmuştum cumartesi de istersen çıkabilirsin dedi bende drenlerinle taburcu olmuştum.hastanede sadece 1 gün kaldım yani:)
Peki meme ucunu nasil yapti doktor ayni ameliyattami yapildi sonrami

Memelerimi kasımdaki ameliyatta eşitledi haldun bey.ama ben biraz daha büyük olmasını istedim o da bi 6ay daha bekleyelim dedi sağ mememe konulan implantın iyice yerleşmesi için.bu nisanda 6 ay olacak.bende nisanda kendisinden ameliyat için randevu aldım.bu operasyonda göbeğimden yağ alıp memelerime enjekte edicek ve aynı seansta meme ucunu yapıcak.meme ucu çok basit bi işlem.lokal anestezi ile hemen yapılıyor

Memelerimi kasımdaki ameliyatta eşitledi haldun bey.ama ben biraz daha büyük olmasını istedim o da bi 6ay daha bekleyelim dedi sağ mememe konulan implantın iyice yerleşmesi için.bu nisanda 6 ay olacak.bende nisanda kendisinden ameliyat için randevu aldım.bu operasyonda göbeğimden yağ alıp memelerime enjekte edicek ve aynı seansta meme ucunu yapıcak.meme ucu çok basit bi işlem.lokal anestezi ile hemen yapılıyor
İnsAllah istediginiz gibi olur benimde icimi ferahlattiniz cok tesekkur ederim bi kadin icin bu cok onemli memesiz cok zor tahmin edersiniz kac yasindasiniz acaba ben 30 yasinda yakalndim bu hastaliga cok sukur gecti bitti birdaha ne bana ne size nede bi baskasina gostermesin rabbim tekrardan sagolun

Bilmezmiyim:))bir kadın için en zor şey saçlarını ve memelerini kaybetmek.Rabbim bizi de böyle sınadı diyorum naapiyim,bunları yaşamak da varmış kaderimizde.bende 29 yaşında yakalandım bu hastalığa daha 1 yıl oldu.amin Canım,Allah düşmanımın başına vermesin bu hastalığı..hep sağlıklı günlerimiz olsun inşallah.:) ne zaman isterseniz bana özelden de mesaj atabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum her konuda:)

Randevuyu aylar sonrasinami veriyor doktor yakin bi zamanda olmuyormu :-( ben cok bekledim daha fazla beklemek istemiyorum:-)

Amin Violetta72 Violetta72 inşallah:)
gulsenctnkya gulsenctnkya yaa evet o konuda haldun bey minimum 3 ay sonrasına randevu veriyor hatta ağustostan ocağa kadar yurt dışında olacağı için gidenlere ocak ayına veriyormuş ama tabii bizzat bi git görün kendisinden tarih al bence

X