• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacettepe meme büyütme dr.haldun

Kesinlikle yuvarlak öneririm. :)

Tamam canım, benim de gönlüm ondan yana ,hoca kabul edelse, peki hangi markalar var,seçme şansımız mi

Canım haldun hoca yüzde 95 damla yapiyorum demisti bilgin olsun:KK39:
yani forumda da genelde damla yaptırmış arkadaşlar ,ben birkaç resim goturup bi konusucam bakalım sonu ne olacak ,siz yaptırdiniz mi Sizinkiler kaç cc nasil

Tamam canım, benim de gönlüm ondan yana ,hoca kabul edelse, peki hangi markalar var,seçme şansımız mi

yani forumda da genelde damla yaptırmış arkadaşlar ,ben birkaç resim goturup bi konusucam bakalım sonu ne olacak ,siz yaptırdiniz mi Sizinkiler kaç cc nasil
Ben salı ameliyat olacagım canım henüz olmadım.tabiki konus belki senin vucut yapına yuvarlak uygun der

Ben salı ameliyat olacagım canım henüz olmadım.tabiki konus belki senin vucut yapına yuvarlak uygun der
Ancak heyecanlı buraya yazarsın di mi gelişmeleri, ben haldun hocayı buradan duydum ,hacettepeden yapıldığından haberim bile yoktu,eğitimi de iyi, burda yaptıran arkadaşlar da var,ben diyarında rande istiycem haftaya,yılbaşından önce yapar umarım

Arkadaslar haldun bey bana yuvarlar yapmiyorum demisti. Sadece damla yapiyormus bilginize ama tabii bur sorun belki vucut yapibiza gore yapabilir bilemedim. Bende olcam ama hala krr veremedim resimde sadece 1 arkadasinkini gordum gayetde guzeldi ama insan fikir edibmek icin bikac gormek istiyor. Yuvarlak yaptiran arkadaslar gogu ustu cokmu dolgun duruyor? Oncesi sonrasi resim paylasan kimse varmi ?

Arkadaslar haldun bey bana yuvarlar yapmiyorum demisti. Sadece damla yapiyormus bilginize ama tabii bur sorun belki vucut yapibiza gore yapabilir bilemedim. Bende olcam ama hala krr veremedim resimde sadece 1 arkadasinkini gordum gayetde guzeldi ama insan fikir edibmek icin bikac gormek istiyor. Yuvarlak yaptiran arkadaslar gogu ustu cokmu dolgun duruyor? Oncesi sonrasi resim paylasan kimse varmi ?

Canım biz birbirimizi izliyoruz zaten, benimkilere bakabilirsin. :)

Forumdakiler çoğunluk yuvarlak, damla yaptıran daha az kişi var. Benimki mentor marka, bir de natrelle var yani allergan.. Doktorun seçer genellikle ama sen birinde ısrar edersen karşı çıkacağını sanmıyorum.

ya Haldun bey e ameliyat olan arkadaşlardan sadece 1 tanesinin göğüslerini gördüm diğer arkadaşlarında fotolarını görmek istiyorum benim gibi merak eden başka arkadaşlarda var yani ameliyat kolay bir karar değil zaten bende hemen olmayacağım ama araştırma sürecinde bir yardımcı olsanız süper olurdu:oops:

Canım biz birbirimizi izliyoruz zaten, benimkilere bakabilirsin. :)
Dogru canim ya izliyoruz akil kalmamis derler ya o sekildeyim herhalde :))) ama cok yakismis canim nemutlu sen oldun kavustub cicilerine bide ben olabilsem super olacak. Yurtdisinda oluncada hemen gelim olim olmuyor ne yazikki :(

Dogru canim ya izliyoruz akil kalmamis derler ya o sekildeyim herhalde :))) ama cok yakismis canim nemutlu sen oldun kavustub cicilerine bide ben olabilsem super olacak. Yurtdisinda oluncada hemen gelim olim olmuyor ne yazikki :KK43:

Ben çok memnunum halimden çok mutluyum, Allah bu duyguyu yaşamak isteyenlere yaşatsın. :)

mrb canım bende ameliyat olacagım salı günü aynen benimde sıfır meme dokum:KK16:.haldun bey 345 cc yapayım dedi ama daha büyük istersen 390 cc takalım dedi.bende c cup istiyorum dedim.390 cc takalım o zaman gayet güzel olurdedi.benim derim esnek o yüzden deneyecek eger olursa takacak.ama 345 cc nasıl sence büyüklük olarak? 390 cok mu büyük olur dersin? Bide foton varmı canım kafayı yicem artık senin de benim gibi meme dokun olmadığından fikir sahibi olurdum sakıncası yoksa:KK17:
mrhb ben minyon olduğum için 345 cc hing profil damla koydu hoca ölçüler tam benim vücuduma uygun bana daha büyüğü olmazdı yani ama sizin yapınız varsa 390cc de çok büyük olmaz güzel olur en iyisi siz ne istediğinizi dr anlatın inanın sizin için n uygunu Haldun bey yapar. yani yapıya basen ölçüne kaburgalarının kaldırabileceği göğüs çevrene bağlı olarak protezi yerleştirir Haldun bey merak etmeyin

mrhb ben minyon olduğum için 345 cc hing profil damla koydu hoca ölçüler tam benim vücuduma uygun bana daha büyüğü olmazdı yani ama sizin yapınız varsa 390cc de çok büyük olmaz güzel olur en iyisi siz ne istediğinizi dr anlatın inanın sizin için n uygunu Haldun bey yapar. yani yapıya basen ölçüne kaburgalarının kaldırabileceği göğüs çevrene bağlı olarak protezi yerleştirir Haldun bey merak etmeyin
canım merhaba bende haldun beye ameliyat olmayı düşünüyorum fotoğraların varsa görebilirmiyim

kızlar meraba, ben forumu uzun süredir takip edip bir türlü yazmayanlardanım :)
ama artık benim de ameliyat olma zamanım geldi, ankaradayım ve doktor araştırıyorum haldun bey konusunda çok kararsız kaldım ameliyat olmuş arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinicem :110:

kızlar meraba, ben forumu uzun süredir takip edip bir türlü yazmayanlardanım :)
ama artık benim de ameliyat olma zamanım geldi, ankaradayım ve doktor araştırıyorum haldun bey konusunda çok kararsız kaldım ameliyat olmuş arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinicem :110:
bende çok karasız olarak bu forumu takip ediyordum sonra bir baktım Haldun Beyden randevu almışım.sizde en iyisi randevunuzu alın yüz yüze kendiniz karar verin zaten yaklaşımı ve bilgisi ile güven veren bir doktor .

bende çok karasız olarak bu forumu takip ediyordum sonra bir baktım Haldun Beyden randevu almışım.sizde en iyisi randevunuzu alın yüz yüze kendiniz karar verin zaten yaklaşımı ve bilgisi ile güven veren bir doktor .
1-2 yerle görüştüm ama haldun beyle de görüşmeyi düşünüyorum tek sıkıntı genellikle damla protez koyuyo olması. Benim üst taraf bomboş olduğu için yuvalak protez istiyorum damlanın nasıl duracagı konusunda süphelerim var yani :(

1-2 yerle görüştüm ama haldun beyle de görüşmeyi düşünüyorum tek sıkıntı genellikle damla protez koyuyo olması. Benim üst taraf bomboş olduğu için yuvalak protez istiyorum damlanın nasıl duracagı konusunda süphelerim var yani :KK43:
İlla damla koyacak diye bisey yok canım ne olması gerekiyorsa onu koyar yani.merak etme sen bi görüs en uygun olanı sana söyler zaten

Back
X