Canım desteğin için teşekkür ederim. Ben minyonum omuz yapım dar ufak tefek biriyim :) göğüs dokumda vardı oyüzden 225cc oldu zaten 250cc taksaydı kesin taşıyamazdım ve ben silikonum diye bağırırdı. Resim koyayım sizler için ama nasıl yapacağımı bilemiyorum. Evdeyim ve telefondan giriyorum eğer tarif edersiniz resim yükleyebilirim.
Pinksade çok geçmiş olsun.Nihayet sende aramıza katıldın.Güzel günlerde kullan inşallah.Sıkntılar oldu diye yazmışsın.Bende okudum sürecini baştan sona.Gerçekten can sıkıcı.Ama sonucun başarılı olması hepsinden daha önemli.Nasıl olsa bugünler geçip gidecek.Üstelik burada birlikteyiz ve kimse yalnız değil.Pek çoğumuz doktorumuzdan önce burada sorduk sorularımızı burada bulduk cevaplarını.Benim tam 1 hafta sabit acım ve ağrım oldu.Doktorum yeşil reçete ile satılan şu ağrı kesicilerden verdide.Öyle dayandım ki benim ağrı eşiğim yüksektir(normal doğum yaptığımdan biliyorum)Ama öyle bir an geliyor ki birden geçip gidiyo o ağrılar.Temmuzun sıcağında 1 hafta banyo yapmadan dayandım.Ama şimdi herşey geçti.Sanki ben hep böyleydim.Ama zaman içinde değişiyorlar.1 ay kadar önce herşey yolunda iken göğsümün birinde minik para büyüklüğünde bir çöküklük oldu.O telaşla hemen doktoru aradım.Neredeyse ağlayacaktım.O ise gayet sakin olabilir,kapsül olma ihtimali çok düşük ,zamanla düzelir,düzelmezse bakarız dedi kapattık teli.Bende o moral bozukluğuyla biraz bozuldum doğrusu.Ama yaklaşık 1 ay geçti üzerinden ve düzeldi.Masajla o bölgeye daha dikkat et dedi.ve dediği gibide oldu.Anladımki o konuşmayı tecrübesinden ve öngörüsünden öyle yapmış.Birkez daha doktor tercihinin ne kadar önemli olduğunu anladım.Sende doktorun tavrını çok takma kafana.Önemli olan netice.Diyorsun ki başarılı gerisini boşver.ağrılarında yakında geçicek.Sonra tadını çıkaracaksın bol bol canım.Yaz tatilinde alacağın yeni bikinileri hayal et!!!
Canim ben şimdi geldim hacettepeden dr. a sordum yaşadıklarının normal sürecinin bu oldugunu söyledi. Benim iki iş birarada olmuyomuş dikkat ve özen gerektirir dedi. Burun kirli gögüs temiz bi bölgeymiş.
cnm benim ben hep forum takipte olduğum için resim yükleme ihtiyacım olmadı ama burdan seslenelim kim biliyorsa yardım etsin pinksade arkadaşımıza resim yüklücek arkadaşlar lütfen yardımcı olun , ama mantık olarak kendi profil sayfamızdan yüklenir biraz kurcalarsak buluruz aslında :)) merakla bekliyorum cnm omuz ve göğüs kafesini merak ettim :)
Evet canım bilen bir arkadaş nasıl olacağını yazarsa resim yükliyim bende.
Anladım canım. Benim arkadaşım da hem burun hem meme ameliyatı olacak istanbul da bir doktora gitmişti muayeneye mesela o doktor ikisini birlikte yapalım demiş. Biz hatta ikisini aynı anda olma çok zor olur dedik. Doktorlar daha iyi bilir karar senin ama ikisi aynı anda olsa bile yaptırmak büyük cesaret çok zorlu bir süreç olur. Kiminle görüştün
Burunumda kemik egriligi var sol taraf tamamen kapalı üstündede az kemer var Dr Ali ile görüştüm benim burun ameliyatim gögüsden daha çok sıkıntı yaşatırmış 10 gün tampon kullanmamız lzm dedi oda ayrı bi sıkıntı aradan en az 6 ay geçtikten sonra slikon yapılır dedi bu arada zam geliyomuş
Burunumda kemik egriligi var sol taraf tamamen kapalı üstündede az kemer var Dr Ali ile görüştüm benim burun ameliyatim gögüsden daha çok sıkıntı yaşatırmış 10 gün tampon kullanmamız lzm dedi oda ayrı bi sıkıntı aradan en az 6 ay geçtikten sonra slikon yapılır dedi bu arada zam geliyomuş
offf ya nekadar zam geliyor acaba tabi ya baktılarki estetikte patlama var tabikide zam yaparlar :)) bu zam nezaman geliyor bilginiz varmı ve nekadar zam geliyor % kaç civarı...
Ameliyat ücreti 2000tl civarı olcakmış + hastane masrafı eger silikon taktıracaksan gözün aydın protez zamlanmış 1700 filan yuvarlak damlayı bilmiyorum sormadım
Kızlar Ömer bey haricindeki herkezden memnun kaldım. Ömer bey doğru düzgün ilgilenmedi ameliyata apar topar aldı konuşamadık. Ayılma odasında 6 saat acılar içinde bekledim yatışını yapın demesi için. Odaya aldıkların da geldi o zamanda münakaşa ettik çok nazlıymışım sinirimi bozma dedi. Artık dayanamadım o halde acı çekerken hem ağladım hem bağardım. Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu kadar acıyı çekmeye değmez iki meme için. Resmen canımdan can gidiyor. Sürekli şişiyorum şiştikçe canım daha çok acıyor
Anladım canım. Benim arkadaşım da hem burun hem meme ameliyatı olacak istanbul da bir doktora gitmişti muayeneye mesela o doktor ikisini birlikte yapalım demiş. Biz hatta ikisini aynı anda olma çok zor olur dedik. Doktorlar daha iyi bilir karar senin ama ikisi aynı anda olsa bile yaptırmak büyük cesaret çok zorlu bir süreç olur. Kiminle görüştün
Cildim hassas oldugu icin cildimi rahatlatip gerilmesini onlemek icin doktor bir krem yazmusti.devlet karsilamio.55 tl biseydi sanirim.ve benim cildime cok iyi geldi.yumusacik oldu.gerilme hissini azaltti.yasak degikse ismini yazabilirim.ayri
offf ya nekadar zam geliyor acaba tabi ya baktılarki estetikte patlama var tabikide zam yaparlar :)) bu zam nezaman geliyor bilginiz varmı ve nekadar zam geliyor % kaç civarı...
Slikon amerikan malı 5. Nesil dedi kimlik kartını veririm dedi cnm. Ben şimdi hastayım gripmiyim yoksa sinüzit atağı mı geçirmek üzereyim bilmiyorum dudağımda uçuk var iyileşince olcam.
Banada senin dediğin gibi söylediler bayağıdır zam geleceği konusu konuşuluyor ama henüz zamlanmadı olucak haberiniz olsun bilgilendiriyoruz dediler. Hazırlıklı olmak açısından. Slikon proteze zam gelmiş onu söyledi ama
şimdi profilimizi inceledim bak solda arkadaş listenin altı yada üstü olması lazım albüm yükle diyor ordan yükleniyor cnm...
Evet canım ben yuvarlak proteze 1400 veya 1500 ödedim. Tam hatırlayamadım okadar çok para ödedimki oraya buraya.
Canım Telefondan giriyorum forma baktım ama yükleyemedim. İstersen mail adresini falan yaz göndereyim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?