Hacettepe meme büyütme ameliyatı korkuyorum... :( yardım edin

cnm benim ben hep forum takipte olduğum için resim yükleme ihtiyacım olmadı ama burdan seslenelim kim biliyorsa yardım etsin pinksade arkadaşımıza resim yüklücek arkadaşlar lütfen yardımcı olun , ama mantık olarak kendi profil sayfamızdan yüklenir biraz kurcalarsak buluruz aslında :)) merakla bekliyorum cnm omuz ve göğüs kafesini merak ettim :)

Teşekkür ederim canım. Sizler sayesinde yalnız hissetmiyorum. Bazen ağlama krizi geliyor ne zaman geçicek bu gerginlik dikişlerdeki acı hep böyle kalacakmışım gibi geliyor ;( resmen yatalak gibiyim oturduğumda veya ayağı kalktığım da baskıdan gerginlikten dikişlerim acıyor hemen yine yatıyorum. Böyle giderse nasıl iş e başlarım. Tadını çıkartmak istiyorum ayağı kalkmak istiyorum rahat rahat işime gitmek istiyorum ; ama bir süre daha mümkün görünmüyor.

Canim ben şimdi geldim hacettepeden dr. a sordum yaşadıklarının normal sürecinin bu oldugunu söyledi. Benim iki iş birarada olmuyomuş dikkat ve özen gerektirir dedi. Burun kirli gögüs temiz bi bölgeymiş.

Canim ben şimdi geldim hacettepeden dr. a sordum yaşadıklarının normal sürecinin bu oldugunu söyledi. Benim iki iş birarada olmuyomuş dikkat ve özen gerektirir dedi. Burun kirli gögüs temiz bi bölgeymiş.

Anladım canım. Benim arkadaşım da hem burun hem meme ameliyatı olacak istanbul da bir doktora gitmişti muayeneye mesela o doktor ikisini birlikte yapalım demiş. Biz hatta ikisini aynı anda olma çok zor olur dedik. Doktorlar daha iyi bilir karar senin ama ikisi aynı anda olsa bile yaptırmak büyük cesaret çok zorlu bir süreç olur. Kiminle görüştün

Evet canım bilen bir arkadaş nasıl olacağını yazarsa resim yükliyim bende.

Burunumda kemik egriligi var sol taraf tamamen kapalı üstündede az kemer var Dr Ali ile görüştüm benim burun ameliyatim gögüsden daha çok sıkıntı yaşatırmış 10 gün tampon kullanmamız lzm dedi oda ayrı bi sıkıntı aradan en az 6 ay geçtikten sonra slikon yapılır dedi bu arada zam geliyomuş

offf ya nekadar zam geliyor acaba tabi ya baktılarki estetikte patlama var tabikide zam yaparlar :)) bu zam nezaman geliyor bilginiz varmı ve nekadar zam geliyor % kaç civarı...

Slikon amerikan malı 5. Nesil dedi kimlik kartını veririm dedi cnm. Ben şimdi hastayım gripmiyim yoksa sinüzit atağı mı geçirmek üzereyim bilmiyorum dudağımda uçuk var iyileşince olcam.

offf ya nekadar zam geliyor acaba tabi ya baktılarki estetikte patlama var tabikide zam yaparlar :)) bu zam nezaman geliyor bilginiz varmı ve nekadar zam geliyor % kaç civarı...

Ameliyat ücreti 2000tl civarı olcakmış + hastane masrafı eger silikon taktıracaksan gözün aydın protez zamlanmış 1700 filan yuvarlak damlayı bilmiyorum sormadım

Ameliyat ücreti 2000tl civarı olcakmış + hastane masrafı eger silikon taktıracaksan gözün aydın protez zamlanmış 1700 filan yuvarlak damlayı bilmiyorum sormadım

yuvarlak protez 1200 dü 500 tl zam çok yapmışlar ya 1700 damlaydı oda olur 2200 şans kısmet geç olsun güç olmasın hastane kadınlar kulübü msayesinde patlama yaşadı olsun bakalım napalım sonucu güzel olsunda veririz cnm...

Cildim hassas oldugu icin cildimi rahatlatip gerilmesini onlemek icin doktor bir krem yazmusti.devlet karsilamio.55 tl biseydi sanirim.ve benim cildime cok iyi geldi.yumusacik oldu.gerilme hissini azaltti.yasak degikse ismini yazabilirim.ayri

Cildim hassas oldugu icin cildimi rahatlatip gerilmesini onlemek icin doktor bir krem yazmusti.devlet karsilamio.55 tl biseydi sanirim.ve benim cildime cok iyi geldi.yumusacik oldu.gerilme hissini azaltti.yasak degikse ismini yazabilirim.ayri

Canım ismini yazarsan çok sevinirim. Beninde cildim çok hassas göğüslerimin arası mosmor oldu derimin gerginliği hiç geçmedi.

Slikon amerikan malı 5. Nesil dedi kimlik kartını veririm dedi cnm. Ben şimdi hastayım gripmiyim yoksa sinüzit atağı mı geçirmek üzereyim bilmiyorum dudağımda uçuk var iyileşince olcam.

Bayanlar ben Haziran da muayeneye girmiştim iki hafta sonra zam gelecek demişlerdi bu söylenti çok uzun zamandır var. Arkadaşım burun ameliyatı yaptıracaktı Ömer bey muayne etti 1000 tl tutar dedi ve arkadaşımın burnu da bayağı sorunlu sana çok söylemişler sanki.

Banada senin dediğin gibi söylediler bayağıdır zam geleceği konusu konuşuluyor ama henüz zamlanmadı olucak haberiniz olsun bilgilendiriyoruz dediler. Hazırlıklı olmak açısından. Slikon proteze zam gelmiş onu söyledi ama

Evet canım ben yuvarlak proteze 1400 veya 1500 ödedim. Tam hatırlayamadım okadar çok para ödedimki oraya buraya.

Bayanlar bu gerginlik ne zaman geçiyor ???? Yaptıran arkadaşlar yazarsa çok sevinirim sporcu sütyeni takıyorum ortası çıtçıtlı göğüslerimin arasından araba geçicek sanki bunlar nasıl yakınlaşacakki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…