Oda olur benim yeğenim 4 yasında kaza geçirdi alt çene kemiği kırıldı boynunda 20 cm kesilmişti ameliyat oldu bize kimse buz koy demedi zaten çocukda küçük oldugu için çok terslendi bize. Dr geldi akşam yanagı inanır mısın portakal büyüklügünde şişmişti mos mor olmuş bide bize kızdı niye buz torbası koymuyorsunuz diye sanki hergün başımıza böyle birşey geliyor ne bilelim buz için geç kaldık anliycan bide soguk diye koydurtmadı yegenim yazik ona sargısı vardı duş yaptırdık ztn yedeklerini alıyorsun çıkarsa yapıştırıyorsun. İki kere ameliyat oldu o kendi bile alışmıştı halacagım bandımı yapıştir diye hiç bişey olmuyo sudan sabundan orayı yıkamadık ztn.
Oda olur benim yeğenim 4 yasında kaza geçirdi alt çene kemiği kırıldı boynunda 20 cm kesilmişti ameliyat oldu bize kimse buz koy demedi zaten çocukda küçük oldugu için çok terslendi bize. Dr geldi akşam yanagı inanır mısın portakal büyüklügünde şişmişti mos mor olmuş bide bize kızdı niye buz torbası koymuyorsunuz diye sanki hergün başımıza böyle birşey geliyor ne bilelim buz için geç kaldık anliycan bide soguk diye koydurtmadı yegenim yazik ona sargısı vardı duş yaptırdık ztn yedeklerini alıyorsun çıkarsa yapıştırıyorsun. İki kere ameliyat oldu o kendi bile alışmıştı halacagım bandımı yapıştir diye hiç bişey olmuyo sudan sabundan orayı yıkamadık ztn.
Bugün gerçekten daha iyim kendim kalktım aynanın karşısında biraz vakit geçirdim :) ağrılarım minimum hatta şöyle söyliyim sadece ayağı kalktığım da ağırlık derimi geriyor başka bir rahatsızlığım yok gibi çok şükür bugün yüzüm gülüyor :) morluklara ve ödemlere krem aldık eczaneden onu sürüyoruz, duş hala yok korkuyorum çünkü :/ son olarak doktor deli ediyor cvp vermiyor hala raporumu göndermedi başka bir sıkıntı yok gibi canım. Ya duş alırken dikişlerin üzerine su, köpük gelmesin diye su geçirmeyen bantlardan alıp yapıştırsam mı ?
Çok çok geçmişler olsun. Geçmiş bitmiş bile. İlk 2-3 gün asıl olan. Kas üstü olmuşsun zaten. Bence doktorun yıkanabileceğini söylüyorsa hiç durma. Bana da su geçirmez minik bandajlar takıldı ve yedeklerini verdi doktor. Düşerse kendi başıma takabileceğimi söyledi. Ona rağmen çok tereddüt ettim ilk banyomda. Sanırım biz büyütüyoruz biraz. :))
Saat 15 de randevum isim vermediler kime muayene olucam bilmiyorum. Dr. Bant vermedi bize o zaman kendimiz aldık allaha şükür bişeyde olmadı emin ol yetişkin oldugumuzdan biz daha pimpirikliyiz. Senin duşunada biri yardım etsin kendin yapma şimdilik. Benim burun ameliyatı olmam lzm çok tereddütlüyüm bu konuda eger hacettepede olursam ikisini bir yaptırcam hayırlısı bakalımCanım sen hacettepeye gidecektin ne yaptın ?
Canım benim,ayakta oturmadan hızlı bir şekilde duş alabilirsin.Bunda bir sakınca yok..Dikiş bölgesine kırmızı tentürdiyot sürüp temiz gazlı bez koyarsan enfeksiyon kapma durumun olmaz.Gazlı bez üzerinde olsun ama,sütyen kaydırma yapmasın..Duştan sonra hemen sütyeni takTeşekkür ederim. Evet doktor yıkanabilirsin mini bantlar var dikişlerin üstünde onlar kendiliğinden düşecek dedi ama yedek bant vs vermedi. Çok istiyorum yıkanmak ama korkuyorum enfeksiyon kaparsa acırsa bişey olursa diye. Ne yapıcam bilemiyorum.
Teşekkür ederim. Evet doktor yıkanabilirsin mini bantlar var dikişlerin üstünde onlar kendiliğinden düşecek dedi ama yedek bant vs vermedi. Çok istiyorum yıkanmak ama korkuyorum enfeksiyon kaparsa acırsa bişey olursa diye. Ne yapıcam bilemiyorum.
Saat 15 de randevum isim vermediler kime muayene olucam bilmiyorum. Dr. Bant vermedi bize o zaman kendimiz aldık allaha şükür bişeyde olmadı emin ol yetişkin oldugumuzdan biz daha pimpirikliyiz. Senin duşunada biri yardım etsin kendin yapma şimdilik. Benim burun ameliyatı olmam lzm çok tereddütlüyüm bu konuda eger hacettepede olursam ikisini bir yaptırcam hayırlısı bakalım
Canım benim,ayakta oturmadan hızlı bir şekilde duş alabilirsin.Bunda bir sakınca yok..Dikiş bölgesine kırmızı tentürdiyot sürüp temiz gazlı bez koyarsan enfeksiyon kapma durumun olmaz.Gazlı bez üzerinde olsun ama,sütyen kaydırma yapmasın..Duştan sonra hemen sütyeni tak
Hep söylüyorum, her doktorun yöntemi farklı. Ben zaten dikiş yerlerinden huylanacağımız için doktorların o bandajları taktırdığını düşünüyorum. Sezaryende de aynısı olmuştu bana. 2 gün sonra doktor bandajı çıkarırken çok gerilmiştim, doktor da bana "bu bant psikolojik olarak, sen dikişleri görmeyesin diye yapıştırıldı korkacak birşey yok" demişti. Ama sen çok tedirgin oluyorsan doktorunu ara bir sor bence. İçin rahat olur en azından. :))
Ah canım doktora sorarsam 3 gün sonra ancak cevap verir çok sıkıntılarım oldu okuduysan. Burada en azından sizler başından geçirmiş olarak en hızlı şekilde cevap veriyorsunuz hepinize teşekkür ederim.
Evet canım,banyodan sonra temiz gazlı beze tendürdiyot sürüp pansuman yap ve üzerine temiz gazlı bez koyup sütyenini takÇok teşekkür ederim. Cesaretimi topladım giriyorum duşa. Bir şey sorucam yıkandıktan sonra mı tentürdiyot sürüp gazlı bezi koyucam ve sütyeni takıcam dimi.. Doğru mu anladım
Bir doktorun böyle davranması çok saçma. Şİmdi okudum tekrar yazılanları. Ağrı eşiğin ne kadar düşük olursa olsun. Birkaç tatlı söze, güler yüze bakar. Sen ameliyatının sağ salim geçmesine şükret boşver canım ve bence banyo olayını da aceleye getirme. Bekle.. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparsın. Arzumcum da önermiş birkaç şey. Sıkma canını. Bol bol dinlen ve moralini yüksek tutmaya çalış. :))
Evet canım,banyodan sonra temiz gazlı beze tendürdiyot sürüp pansuman yap ve üzerine temiz gazlı bez koyup sütyenini tak
Çok çok teşekkür ediyorum size yardımlarınız destekleriniz için. Banyo yapıcam:) arzum canım önerdiği şekilde de pansuman yapıcamçok saolun kızlar 
Çok çok teşekkür ediyorum size yardımlarınız destekleriniz için. Banyo yapıcam:) arzum canım önerdiği şekilde de pansuman yapıcamçok saolun kızlar 
kız sormayı unuttuk diğer arkadaşların yarısı damla senin yuvarlaktı dimi ??
cnm benim ya yazdıklarına okadar üzüldüm ki anlatamam sana vallahi masam evraklarla dolu 1 saattir 2 günlük yazdıklarına bakıyorum şaşkınşlık içindeyim neyapacağımı şaşırdım okadar mutlu olmuştum ki bir devlet hastanesinde iyi bir doktor buldum diye ameliyat ediyorsan bir kişiyi iyileşene kadar takip etmek zorundasın ama bunda o yok gibi geldi bana ameliyat etmiş gerisini sana bırakmış neyaparsa yapsın diye bir kere çalışan bir bayan için rapor olayı çok önemli ki çoğu işyeri raporsuz gelmediğin günü direk kesiyor prosedür böyle ben muhasebedeyim elemanımdan istiyorum eğer rapor getirmezde eli boş gelirse bende kesiyorum gelmediği günleri çünkü işverenim bu şekilde istiyor benimde işverenime sorumluluğum var açıklama yapmak zorundayım dr. bir şekilde tatlı dil gerekiyorsa tatlı dille hallet canım çok sinirlendim ya nasıl cesaret edecez bilemiyorum Allah yardımcımız olsun bide bişiy sorcam sen zayıf ve minyonmusun omuz yapın nasıl darmı 225 cc anca olmuş diyorsun göğüs dokun olduğu halde ben çouk emzirdim omuz yapım geniştir dokumda vardır ve mümkünse en yakın zamanda resimleri de koyarsan seviniriz cnm tekrar geçmişler olsun canını sıkma kötü günlerini atlatmak üzeresin kendine dikkat et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?