Hacettepe meme büyütme ameliyatı korkuyorum... :( yardım edin

Çok geçmiş olsun size de canım çocuk olunca daha da zor oluyor. Gerçi ben çocuktan beter çıktım :)) canım doktor bana bant vermedi. Dikişlerin üzerinde minik minik bantlar var sadece doktor duş al onlar kendi kendine düşecek dedi. Ne yapıyım duş almak istiyorum ama birşey olucak diye aklım çıkıyor.

Canım sen hacettepeye gidecektin ne yaptın ?

Ben ameliyatımın 3.günü banyomu yapmıştım. Kollarım kalkmadığı için saolsun annem yıkamıştı beni. Dikişlerin olduğu yere sabun sürmedim. Evet ıslandılar ama zaten çok fazla suyun altında kalmıyorsun. Sonra Dr'um bana banyonun hemen arkasından batikon sürmemi önerdi.
Bence sende banyonu yap. Sonrasında steril edersin.

Teşekkür ederim. Evet doktor yıkanabilirsin mini bantlar var dikişlerin üstünde onlar kendiliğinden düşecek dedi ama yedek bant vs vermedi. Çok istiyorum yıkanmak ama korkuyorum enfeksiyon kaparsa acırsa bişey olursa diye. Ne yapıcam bilemiyorum.

Canım sen hacettepeye gidecektin ne yaptın ?
Saat 15 de randevum isim vermediler kime muayene olucam bilmiyorum. Dr. Bant vermedi bize o zaman kendimiz aldık allaha şükür bişeyde olmadı emin ol yetişkin oldugumuzdan biz daha pimpirikliyiz. Senin duşunada biri yardım etsin kendin yapma şimdilik. Benim burun ameliyatı olmam lzm çok tereddütlüyüm bu konuda eger hacettepede olursam ikisini bir yaptırcam hayırlısı bakalım

Canım benim,ayakta oturmadan hızlı bir şekilde duş alabilirsin.Bunda bir sakınca yok..Dikiş bölgesine kırmızı tentürdiyot sürüp temiz gazlı bez koyarsan enfeksiyon kapma durumun olmaz.Gazlı bez üzerinde olsun ama,sütyen kaydırma yapmasın..Duştan sonra hemen sütyeni tak

Hep söylüyorum, her doktorun yöntemi farklı. Ben zaten dikiş yerlerinden huylanacağımız için doktorların o bandajları taktırdığını düşünüyorum. Sezaryende de aynısı olmuştu bana. 2 gün sonra doktor bandajı çıkarırken çok gerilmiştim, doktor da bana "bu bant psikolojik olarak, sen dikişleri görmeyesin diye yapıştırıldı korkacak birşey yok" demişti. Ama sen çok tedirgin oluyorsan doktorunu ara bir sor bence. İçin rahat olur en azından. :))

Unuttum yazmayı Banyo suyun ılık olsu,sıcak yada soğuk olmasın sakın Banyo okula rahatlatacak seni,doktorun banyo yapabilirsin dediyse yap korkma canım..Eğer yardımcı olacak biri varsa saçlarını ona tokat ama

Hadi hayırlısı canım muayeneden sonra mutlaka haber ver merak ediyorum hangi doktorla görüşeceksin ne diyecekler

Çok teşekkür ederim. Cesaretimi topladım giriyorum duşa. Bir şey sorucam yıkandıktan sonra mı tentürdiyot sürüp gazlı bezi koyucam ve sütyeni takıcam dimi.. Doğru mu anladım

Ah canım doktora sorarsam 3 gün sonra ancak cevap verir çok sıkıntılarım oldu okuduysan. Burada en azından sizler başından geçirmiş olarak en hızlı şekilde cevap veriyorsunuz hepinize teşekkür ederim.

Bir doktorun böyle davranması çok saçma. Şİmdi okudum tekrar yazılanları. Ağrı eşiğin ne kadar düşük olursa olsun. Birkaç tatlı söze, güler yüze bakar. Sen ameliyatının sağ salim geçmesine şükret boşver canım ve bence banyo olayını da aceleye getirme. Bekle.. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparsın. Arzumcum da önermiş birkaç şey. Sıkma canını. Bol bol dinlen ve moralini yüksek tutmaya çalış. :))

Çok teşekkür ederim. Cesaretimi topladım giriyorum duşa. Bir şey sorucam yıkandıktan sonra mı tentürdiyot sürüp gazlı bezi koyucam ve sütyeni takıcam dimi.. Doğru mu anladım
Evet canım,banyodan sonra temiz gazlı beze tendürdiyot sürüp pansuman yap ve üzerine temiz gazlı bez koyup sütyenini tak

Evet canım,banyodan sonra temiz gazlı beze tendürdiyot sürüp pansuman yap ve üzerine temiz gazlı bez koyup sütyenini tak

Çok çok teşekkür ediyorum size yardımlarınız destekleriniz için. Banyo yapıcam:) arzum canım önerdiği şekilde de pansuman yapıcam çok saolun kızlar 😘

Pinksade çok geçmiş olsun.Nihayet sende aramıza katıldın.Güzel günlerde kullan inşallah.Sıkntılar oldu diye yazmışsın.Bende okudum sürecini baştan sona.Gerçekten can sıkıcı.Ama sonucun başarılı olması hepsinden daha önemli.Nasıl olsa bugünler geçip gidecek.Üstelik burada birlikteyiz ve kimse yalnız değil.Pek çoğumuz doktorumuzdan önce burada sorduk sorularımızı burada bulduk cevaplarını.Benim tam 1 hafta sabit acım ve ağrım oldu.Doktorum yeşil reçete ile satılan şu ağrı kesicilerden verdide.Öyle dayandım ki benim ağrı eşiğim yüksektir(normal doğum yaptığımdan biliyorum)Ama öyle bir an geliyor ki birden geçip gidiyo o ağrılar.Temmuzun sıcağında 1 hafta banyo yapmadan dayandım.Ama şimdi herşey geçti.Sanki ben hep böyleydim.Ama zaman içinde değişiyorlar.1 ay kadar önce herşey yolunda iken göğsümün birinde minik para büyüklüğünde bir çöküklük oldu.O telaşla hemen doktoru aradım.Neredeyse ağlayacaktım.O ise gayet sakin olabilir,kapsül olma ihtimali çok düşük ,zamanla düzelir,düzelmezse bakarız dedi kapattık teli.Bende o moral bozukluğuyla biraz bozuldum doğrusu.Ama yaklaşık 1 ay geçti üzerinden ve düzeldi.Masajla o bölgeye daha dikkat et dedi.ve dediği gibide oldu.Anladımki o konuşmayı tecrübesinden ve öngörüsünden öyle yapmış.Birkez daha doktor tercihinin ne kadar önemli olduğunu anladım.Sende doktorun tavrını çok takma kafana.Önemli olan netice.Diyorsun ki başarılı gerisini boşver.ağrılarında yakında geçicek.Sonra tadını çıkaracaksın bol bol canım.Yaz tatilinde alacağın yeni bikinileri hayal et!!!

Çok çok teşekkür ediyorum size yardımlarınız destekleriniz için. Banyo yapıcam:) arzum canım önerdiği şekilde de pansuman yapıcam çok saolun kızlar 

kız sormayı unuttuk diğer arkadaşların yarısı damla senin yuvarlaktı dimi ??

Çok çok teşekkür ediyorum size yardımlarınız destekleriniz için. Banyo yapıcam:) arzum canım önerdiği şekilde de pansuman yapıcam çok saolun kızlar 

cnm benim ya yazdıklarına okadar üzüldüm ki anlatamam sana vallahi masam evraklarla dolu 1 saattir 2 günlük yazdıklarına bakıyorum şaşkınşlık içindeyim neyapacağımı şaşırdım okadar mutlu olmuştum ki bir devlet hastanesinde iyi bir doktor buldum diye ameliyat ediyorsan bir kişiyi iyileşene kadar takip etmek zorundasın ama bunda o yok gibi geldi bana ameliyat etmiş gerisini sana bırakmış neyaparsa yapsın diye bir kere çalışan bir bayan için rapor olayı çok önemli ki çoğu işyeri raporsuz gelmediğin günü direk kesiyor prosedür böyle ben muhasebedeyim elemanımdan istiyorum eğer rapor getirmezde eli boş gelirse bende kesiyorum gelmediği günleri çünkü işverenim bu şekilde istiyor benimde işverenime sorumluluğum var açıklama yapmak zorundayım dr. bir şekilde tatlı dil gerekiyorsa tatlı dille hallet canım çok sinirlendim ya nasıl cesaret edecez bilemiyorum Allah yardımcımız olsun bide bişiy sorcam sen zayıf ve minyonmusun omuz yapın nasıl darmı 225 cc anca olmuş diyorsun göğüs dokun olduğu halde ben çouk emzirdim omuz yapım geniştir dokumda vardır ve mümkünse en yakın zamanda resimleri de koyarsan seviniriz cnm tekrar geçmişler olsun canını sıkma kötü günlerini atlatmak üzeresin kendine dikkat et :)

Canım desteğin için teşekkür ederim. Ben minyonum omuz yapım dar ufak tefek biriyim :) göğüs dokumda vardı oyüzden 225cc oldu zaten 250cc taksaydı kesin taşıyamazdım ve ben silikonum diye bağırırdı. Resim koyayım sizler için ama nasıl yapacağımı bilemiyorum. Evdeyim ve telefondan giriyorum eğer tarif edersiniz resim yükleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…