Pinksade çok geçmiş olsun.Nihayet sende aramıza katıldın.Güzel günlerde kullan inşallah.Sıkntılar oldu diye yazmışsın.Bende okudum sürecini baştan sona.Gerçekten can sıkıcı.Ama sonucun başarılı olması hepsinden daha önemli.Nasıl olsa bugünler geçip gidecek.Üstelik burada birlikteyiz ve kimse yalnız değil.Pek çoğumuz doktorumuzdan önce burada sorduk sorularımızı burada bulduk cevaplarını.Benim tam 1 hafta sabit acım ve ağrım oldu.Doktorum yeşil reçete ile satılan şu ağrı kesicilerden verdide.Öyle dayandım ki benim ağrı eşiğim yüksektir(normal doğum yaptığımdan biliyorum)Ama öyle bir an geliyor ki birden geçip gidiyo o ağrılar.Temmuzun sıcağında 1 hafta banyo yapmadan dayandım.Ama şimdi herşey geçti.Sanki ben hep böyleydim.Ama zaman içinde değişiyorlar.1 ay kadar önce herşey yolunda iken göğsümün birinde minik para büyüklüğünde bir çöküklük oldu.O telaşla hemen doktoru aradım.Neredeyse ağlayacaktım.O ise gayet sakin olabilir,kapsül olma ihtimali çok düşük ,zamanla düzelir,düzelmezse bakarız dedi kapattık teli.Bende o moral bozukluğuyla biraz bozuldum doğrusu.Ama yaklaşık 1 ay geçti üzerinden ve düzeldi.Masajla o bölgeye daha dikkat et dedi.ve dediği gibide oldu.Anladımki o konuşmayı tecrübesinden ve öngörüsünden öyle yapmış.Birkez daha doktor tercihinin ne kadar önemli olduğunu anladım.Sende doktorun tavrını çok takma kafana.Önemli olan netice.Diyorsun ki başarılı gerisini boşver.ağrılarında yakında geçicek.Sonra tadını çıkaracaksın bol bol canım.Yaz tatilinde alacağın yeni bikinileri hayal et!!!