Sargılı olmayan yerlere bol bol nemlendirici sür bide buz torbasını dene derim bu tür ameliyatlara buz konulur ama dr bişey dememiş onun söylememesi konulmayacagı anlamını taşıyor dimi bi dene derim. Slikon 225 cc sanırım sonuçta gögüs yuvan ona göre şekil alıyordur
Bebe yağı olmaz. Arnica Montana yada Bromelanin kremler ödem ve morluk azaltıcı yarın eczaneye sorun. Evdeki nemlendirici kremlerle bepantheni karıştırıp çok hafif masaj yapmadan sür cnm. Buz koy ama sanırım geç kalmışsın buz koymakta biraz şişi inebilir belki. Sporcu sütyenide fazla ödem yapmasın diye kullanılıyor. Bende yarın gitcem bakalım. Senin ödemin biraz azalınca rahatlarsın tatlım.Ayrıca evde oturur pozisyonda yat buda ödem çok olmasın diye.Sadece dikişlerimin üzeri bantlı diğer yerlerde sargı falan yok sporcu sütyenine geçtik. Bepanthol sürüyorum bebe yağı sürsem gerginliğe iyi gelir mi canım bilgin var mı ?
Bebe yağı olmaz. Arnica Montana yada Bromelanin kremler ödem ve morluk azaltıcı yarın eczaneye sorun. Evdeki nemlendirici kremlerle bepantheni karıştırıp çok hafif masaj yapmadan sür cnm. Buz koy ama sanırım geç kalmışsın buz koymakta biraz şişi inebilir belki. Sporcu sütyenide fazla ödem yapmasın diye kullanılıyor. Bende yarın gitcem bakalım. Senin ödemin biraz azalınca rahatlarsın tatlım.Ayrıca evde oturur pozisyonda yat buda ödem çok olmasın diye.
Bebe yağı olmaz. Arnica Montana yada Bromelanin kremler ödem ve morluk azaltıcı yarın eczaneye sorun. Evdeki nemlendirici kremlerle bepantheni karıştırıp çok hafif masaj yapmadan sür cnm. Buz koy ama sanırım geç kalmışsın buz koymakta biraz şişi inebilir belki. Sporcu sütyenide fazla ödem yapmasın diye kullanılıyor. Bende yarın gitcem bakalım. Senin ödemin biraz azalınca rahatlarsın tatlım.Ayrıca evde oturur pozisyonda yat buda ödem çok olmasın diye.
Üzerinde bant varsa çıkınca hemen en etkililerinden alınıp sürülecek uzun bi zaman sıkılmadan sürmen lzm birkaç ay. Sen sertifikayı aldın mı?Canım buz koymakta geç kaldım sanırım. Ama boğazımla göğüsümün arasındaki kısım şiş oraya koydum biraz. Dediğin kremleri yrn eczaneye sorup mutlaka alacağım. Canım bide dikişler için ne zaman krem kullanmaya başlanılıyor ??
Bide bak bakallim buz işe yarıyor mu?Üzerinde bant varsa çıkınca hemen en etkililerinden alınıp sürülecek uzun bi zaman sıkılmadan sürmen lzm birkaç ay. Sen sertifikayı aldın mı?
Üzerinde bant varsa çıkınca hemen en etkililerinden alınıp sürülecek uzun bi zaman sıkılmadan sürmen lzm birkaç ay. Sen sertifikayı aldın mı?
225 küçük değil mi canım kendi dokun da vardı sanırım senin dimi ? bana 255 295 takıldı ama küçük geliyor istediğim kadar büyük değil damla olduğu için mi artık bilmiyorum
Canım öncelikle çook geçmiş olsun, umarım istediğin gibi olmuştur :)
Ama ödemlerin için bence bişeyler kullanmana gerek yok zaten zamanla inecekler, acele işe şeytan karışır derler, aman dikkat et kendine
Kızlar bugün 4. Günüm artık duş almak istiyorum ama korkuyorum dikişlerime su sabun geldiğinde bişey olursa diye?? Ne yapıyım kızlar bi öneriniz var mı ??
göğüslerin hariç geri tarafını yıka dikişler ıslanırsa enfeksiyona karşı daha duyarlı olur bantlarını hijyen kullan krem jel süreceksen de ince sür çok sürme
Bugün kendini nasıl hissediyorsun biraz da olsa rahatlayabildin mi?Canım tabi ben ağrıdan acıdan sertifikayı hiç düşünemedim doktor da vermedi. Hatta şimdi doktora msj attım mutlaka isticem göndersin bir şekilde o kadar para ödedim. En iyisini kullandım dedi yuvarlak hıgh profil mentor demişti yanlış hatırlamıyorsam.
Bugün kendini nasıl hissediyorsun biraz da olsa rahatlayabildin mi?
Oda olur benim yeğenim 4 yasında kaza geçirdi alt çene kemiği kırıldı boynunda 20 cm kesilmişti ameliyat oldu bize kimse buz koy demedi zaten çocukda küçük oldugu için çok terslendi bize. Dr geldi akşam yanagı inanır mısın portakal büyüklügünde şişmişti mos mor olmuş bide bize kızdı niye buz torbası koymuyorsunuz diye sanki hergün başımıza böyle birşey geliyor ne bilelim buz için geç kaldık anliycan bide soguk diye koydurtmadı yegenim yazik ona sargısı vardı duş yaptırdık ztn yedeklerini alıyorsun çıkarsa yapıştırıyorsun. İki kere ameliyat oldu o kendi bile alışmıştı halacagım bandımı yapıştir diye hiç bişey olmuyo sudan sabundan orayı yıkamadık ztn.Bugün gerçekten daha iyim kendim kalktım aynanın karşısında biraz vakit geçirdim :) ağrılarım minimum hatta şöyle söyliyim sadece ayağı kalktığım da ağırlık derimi geriyor başka bir rahatsızlığım yok gibi çok şükür bugün yüzüm gülüyor :) morluklara ve ödemlere krem aldık eczaneden onu sürüyoruz, duş hala yok korkuyorum çünkü :/ son olarak doktor deli ediyor cvp vermiyor hala raporumu göndermedi başka bir sıkıntı yok gibi canım. Ya duş alırken dikişlerin üzerine su, köpük gelmesin diye su geçirmeyen bantlardan alıp yapıştırsam mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?