Hacettepe meme büyütme ameliyatı korkuyorum... :( yardım edin

Sadece dikişlerimin üzeri bantlı diğer yerlerde sargı falan yok sporcu sütyenine geçtik. Bepanthol sürüyorum bebe yağı sürsem gerginliğe iyi gelir mi canım bilgin var mı ?

Sadece dikişlerimin üzeri bantlı diğer yerlerde sargı falan yok sporcu sütyenine geçtik. Bepanthol sürüyorum bebe yağı sürsem gerginliğe iyi gelir mi canım bilgin var mı ?
Bebe yağı olmaz. Arnica Montana yada Bromelanin kremler ödem ve morluk azaltıcı yarın eczaneye sorun. Evdeki nemlendirici kremlerle bepantheni karıştırıp çok hafif masaj yapmadan sür cnm. Buz koy ama sanırım geç kalmışsın buz koymakta biraz şişi inebilir belki. Sporcu sütyenide fazla ödem yapmasın diye kullanılıyor. Bende yarın gitcem bakalım. Senin ödemin biraz azalınca rahatlarsın tatlım.Ayrıca evde oturur pozisyonda yat buda ödem çok olmasın diye.

Canim sana birşey sormak istiyorum kullanılan silikonun kimlik kartını verdilr mi?

Canım buz koymakta geç kaldım sanırım. Ama boğazımla göğüsümün arasındaki kısım şiş oraya koydum biraz. Dediğin kremleri yrn eczaneye sorup mutlaka alacağım. Canım bide dikişler için ne zaman krem kullanmaya başlanılıyor ??

Üzerinde bant varsa çıkınca hemen en etkililerinden alınıp sürülecek uzun bi zaman sıkılmadan sürmen lzm birkaç ay. Sen sertifikayı aldın mı?

225 küçük değil mi canım kendi dokun da vardı sanırım senin dimi ? bana 255 295 takıldı ama küçük geliyor istediğim kadar büyük değil damla olduğu için mi artık bilmiyorum

Canım öncelikle çook geçmiş olsun, umarım istediğin gibi olmuştur :)
Ama ödemlerin için bence bişeyler kullanmana gerek yok zaten zamanla inecekler, acele işe şeytan karışır derler, aman dikkat et kendine

Üzerinde bant varsa çıkınca hemen en etkililerinden alınıp sürülecek uzun bi zaman sıkılmadan sürmen lzm birkaç ay. Sen sertifikayı aldın mı?

Canım tabi ben ağrıdan acıdan sertifikayı hiç düşünemedim doktor da vermedi. Hatta şimdi doktora msj attım mutlaka isticem göndersin bir şekilde o kadar para ödedim. En iyisini kullandım dedi yuvarlak hıgh profil mentor demişti yanlış hatırlamıyorsam.

225 küçük değil mi canım kendi dokun da vardı sanırım senin dimi ? bana 255 295 takıldı ama küçük geliyor istediğim kadar büyük değil damla olduğu için mi artık bilmiyorum

Canım benimkiler kocaman duruyor bana göre :)) o kadar büyükler ve derim o kadar gergin ki sanki alışmıcak derim yırtılacak gibi geliyor. Dediğin gibi göğüs dokum vardı yuvarlak takıldı bana belki de oyüzden büyük duruyor.

Canım çok büyük duruyorlar istediğim gibi sanırım ama şuan ağrım acım vs olduğu için onlarla uğraşmaktan pek görsellikleriyle ilgilenemedim. Artık geçsin istiyorum haftaya işe başlamam gerekiyor kendimi umarım toparlarım. Ben çok tembellik yapıyorum sanırım sürekli yatıyorum ayağı kalkınca göğüslerim ağırlık dan derim aşağı çekiyor dikişlerim acıyor tutarak geziyorum sırf bu yüzden de sürekli yatıyorum gerginlik ne zaman geçti derin ne zaman alıştı senin ???

Kızlar bugün 4. Günüm artık duş almak istiyorum ama korkuyorum dikişlerime su sabun geldiğinde bişey olursa diye?? Ne yapıyım kızlar bi öneriniz var mı ??

Kızlar siz bilirsiniz ama ben kesinlikle Ömer beyi tavsiye etmiyorum bu kadar sorumsuzluk olmaz acayip morelim bozuk. Silikonun sertifikasını vermedi ben zaten o durumdayken düşünemedim. Rapor yazacaktı Cumartesi taburcu olduğum için Pazartesi gönderirim dedi bugün ameliyattayım yrn gönderirim diyor ameliyatta cvp veriyor msja ama rapor yazamıyor ve beni iş yerime karşı ne kadar zor durumda bıraktığının farkında değil. Çok sorumsuz. İlaç aldım ödem için kullanabilir miyim diye sordum sertifikayı sordum cvp yok., çok yordu beni psikolojik olarak.

Geçmiş olsun ben kas altında 2 hafta sonra işe başladım doktorum 5 gün rapor yazıp iş yerime faxlamıştı sağolsun, sen kas üstü daha erken ayağa kalkman lazım rapor al iyi dinlen

Kızlar bugün 4. Günüm artık duş almak istiyorum ama korkuyorum dikişlerime su sabun geldiğinde bişey olursa diye?? Ne yapıyım kızlar bi öneriniz var mı ??

göğüslerin hariç geri tarafını yıka dikişler ıslanırsa enfeksiyona karşı daha duyarlı olur bantlarını hijyen kullan krem jel süreceksen de ince sür çok sürme

göğüslerin hariç geri tarafını yıka dikişler ıslanırsa enfeksiyona karşı daha duyarlı olur bantlarını hijyen kullan krem jel süreceksen de ince sür çok sürme

Dikişlerimin üzerinde minicik bantlar var. Duş alırken kesin ıslanır. Doktor yıkanabilirsin minik bant ve dikişler zamanla düşecek dedi. Ben korkuyorum dediğin gibi ıslandığında enfeksiyon kaparsa diye.

Bugün kendini nasıl hissediyorsun biraz da olsa rahatlayabildin mi?

Bugün kendini nasıl hissediyorsun biraz da olsa rahatlayabildin mi?

Bugün gerçekten daha iyim kendim kalktım aynanın karşısında biraz vakit geçirdim :) ağrılarım minimum hatta şöyle söyliyim sadece ayağı kalktığım da ağırlık derimi geriyor başka bir rahatsızlığım yok gibi çok şükür bugün yüzüm gülüyor :) morluklara ve ödemlere krem aldık eczaneden onu sürüyoruz, duş hala yok korkuyorum çünkü :/ son olarak doktor deli ediyor cvp vermiyor hala raporumu göndermedi başka bir sıkıntı yok gibi canım. Ya duş alırken dikişlerin üzerine su, köpük gelmesin diye su geçirmeyen bantlardan alıp yapıştırsam mı ?

Çok çok geçmişler olsun. Geçmiş bitmiş bile. İlk 2-3 gün asıl olan. Kas üstü olmuşsun zaten. Bence doktorun yıkanabileceğini söylüyorsa hiç durma. Bana da su geçirmez minik bandajlar takıldı ve yedeklerini verdi doktor. Düşerse kendi başıma takabileceğimi söyledi. Ona rağmen çok tereddüt ettim ilk banyomda. Sanırım biz büyütüyoruz biraz. :))

Oda olur benim yeğenim 4 yasında kaza geçirdi alt çene kemiği kırıldı boynunda 20 cm kesilmişti ameliyat oldu bize kimse buz koy demedi zaten çocukda küçük oldugu için çok terslendi bize. Dr geldi akşam yanagı inanır mısın portakal büyüklügünde şişmişti mos mor olmuş bide bize kızdı niye buz torbası koymuyorsunuz diye sanki hergün başımıza böyle birşey geliyor ne bilelim buz için geç kaldık anliycan bide soguk diye koydurtmadı yegenim yazik ona sargısı vardı duş yaptırdık ztn yedeklerini alıyorsun çıkarsa yapıştırıyorsun. İki kere ameliyat oldu o kendi bile alışmıştı halacagım bandımı yapıştir diye hiç bişey olmuyo sudan sabundan orayı yıkamadık ztn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…