Hacettepe meme büyütme ameliyatı korkuyorum... :( yardım edin

Sen ne zmn oldun toplamda ne kadar ödedin bi soru daha agrıların kaç günde geçti cnm

13 Eylül cuma günü oldum bugün 4.günüm 225cc yuvarlak hıgh profıl meme altı kesisi. 1 gece hastanede yattım 2.gün akşam çıkış yaptım bana çok fazla ağrı kesici yapıldı toplamda 2600 ödedim.

Ben ankara da yaşadığım için seni yatırmayız dedi. Ameliyattan 3 saat sonra gönderirlermiş.

Kas altı mı kas üstü mü dediler sana ??? Kaç cc ??

Senin durumunla aynı kas üstü benim sorun kilo alıp vermekden zamanla deforme olması kas altı çok zormuş zaten ben bomba gibi istiyorum dogaldan bıktım dedim cc belli değil 225 250olur bide benim dokum var o baya bi olur

Hastanede yatmak çok fazla bişey değişik zaten. Beni ameliyata aldıklarında yakınımdan 960 tl ameliyat ücreti istemişler gitmiş ödemiş. Ameliyattan sonra Ömer bey geldi protez parası1400 tl ona verdik 1 gece hastanede yattım taburcu olurken 150tl ödedik. Tahlillerime 60 tl civarı ödedim. Sporcu sütyeni almamıştım Ömer bey getirtti 100 tl ödedim. Bide ben istanbul dan uçakla gidip geldim bana bayağı pahalıya patladı anlıycan :))

Benimle aynı zamanda bir hasta daha vardı meme büyütme ameliyatı olan ayılma odasına alıyorlar ameliyattan sonra kızı 4 saat sonra gönderdiler kalktı gitti beni 6 saat beklettiler sonra yatırdılar 2.gün kendimi iyi hissediyorum dedim uçak bileti aldık akşam iner inmez istanbula direk hastaneye gittim serum taktılar. Benim ağrı eşiğim hiç yokmuş sağolsun burda herkes destek oluyor morel veriyor ama o kadar kolay bir operasyon değilmiş.

Ben dr xxx e istanbulda ameliyat düşünüyodum amelyat ücreti+otel+yemek+ulaşım 12-13bin civarı tutuyordu vazgeçtim sen yine evindesin bide 15 kalman gereksedi napcaktın bide sordum o zmn silikonda ilave olunca 20bin tl hem o kadar para vercem hemde aynı acıyı çekicem dimi okadar para versem 10 kat acı çekerim valla

:) :) kesinlikle ben okadar para versem içime otururdu. Ama 20bin verdikten sonra canım acısa yıkardım ortalığı okadar paraya hiç canım acımaması lazım:)) 😃

:) :) kesinlikle ben okadar para versem içime otururdu. Ama 20bin verdikten sonra canım acısa yıkardım ortalığı okadar paraya hiç canım acımaması lazım:)) 

Ben ankaradayım ama burda sizden ögrendim mesela bu kadar ucuz oldugunu bende kara kara düşünüordum n kadar pahalıdiye.

Bende form dan öğrendim devlet hastanesinde olduğunu ve Ankara ya da arkadaşların referanslarıyla gittim. Karar verdin mi önce hangi ameliyatı olacaksın?? ne zaman ??

Bende form dan öğrendim devlet hastanesinde olduğunu ve Ankara ya da arkadaşların referanslarıyla gittim. Karar verdin mi önce hangi ameliyatı olacaksın?? ne zaman ??

Bilmem ne yapsam acaba kışın üst solunum yollarından çok sık ve uzun hasta oluyorum iyi oldugum günler az anliycan acaba burunu bahara mı bıraksam önümüz yaz olur dr hasta olmaman lzm dedi biliyorsun nerde olacağımada kara veremedim orda olanları bi görseydim iyiydi gerçi görüntüsü değişmiycek egri kemikle kemer var o kadar. Slikonu hacettepede yaptırırım önce slikon mu yaptırsam bilemedim. Üfff

hep dikkat eiyorum bu ömer beyin verdiği cc lere bu dr büyük silikon ameliyatına girmiyor anladığım kadarıyla özelde olanlar neden 300-330-350-400 anlamıyorum hatta resimlerde yüklüyorlar göğüs dokusu yok ve dr yapmış 350 cc ve muhteşemdi ama ömer beye kalsak 200cc 250cc arası hiç devlette olupta 300cc üstü duymadım kızlar ben bir ara bitkilerle denedim özellikle şerbetçi otu adaçayıyla karışık güzel çözümler var bir beden büyüyor onuda yaptım buz masajlarına kadar denedim büyüyor hemde sertleştiriyor ama kalıcı olmuyor her akşam yapmaktan artık bıkmıştım bıraktığın zamanda hemen eski halini alıyor bu dr runda yaptığı 1 beden büyüme gibi geldi bana ben 1 beden büyüsün diye okadar acı çekmek istemem en azından C cup dolması lazım değmesi için bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum

Her iki ameliyatı da yaz aylarında yaptıramazsın çok kanama oluyormuş özellikle burun ameliyatında sanki silikonu önce olman daha mantıklı gibi çünkü çok uzun sürede oturuyor ya dikişler falan oyüzden. Ama burunda sağlığını etkiliyormuş en doğru kararı sen vereceksin canım hayırlısı olsun burun Hacettepe de burun ameliyatı olan arkadaşlar vardı formda isimleri hatırlamıyorum ama eğer okuyorsalar yardımcı olsunlar sana fotoğraflarını görürsün en azından.

Haklısın ben şu an 80 sutyen kullaniyorum ama yumuşak 250 cc taksa kocaman olur zaten bana sordu dogal mı dursun dolgun mu kıyafetten belli olsun mu dedi olsun dedim yıllarca dolgun olmamasindan sikayet ediyorum o kadar çok krem kullandim biraz dolgunlaşiyo sonra sonuç yine hüsran

Burun için dr ömer taşkın yüceli düşünüyorum başarılıymış bide foto görsem tam olcak kesin karari vericem. Bende senin gibi düşünüyorum önce gögüs olabilir. Yoksa tekrar hasta olurum silemem falan dimi sıkıntı olur.

aynen cnm denemediğim şey kalmadı benimde haplara kadar mesela apex hap aldım 15 gündee öle güzel dolgunlaşıyorki 2. kutuda duruyor ve bitti hapım 1 hafta sonra tekrar aynı sonuç okadarda reklamları var kesinlikle eski halini almıyor diye hep yalan yalan yalan en son çözümüm silikon oldu benim inş. darısı bizlerin başına bende 80 beden kullanıyorum çocuktan sonra yumuşadılar üst lobum indi alta :) 80 beden kullanıyorum ama destekli ben üst degaje yi sevdiğim için dolgulu güzel duruyor ama bıktım artık inanki beni öle tatmin edecekki dantelli süngersiz sütyenler kullanmak isterim hele yazın işkence dolgulu kalın sütyenler benim gönlüm dolu dolu C cup sütyenler takmak yazın tatile giderken işkenceyle değil zevkle gitmek istiyorum artık bikini aldığım zaman sütyenlerimden alt dolguları kesip dikmek istemiyorum benim burdaki idolüm arzum77 :)) memetörümüz arkadaşımız 400cc yuvarlak silikon taktırdı bana belki okadar olmaz ama 330 cc dende aşağı istemem ve büyük olunca doğal olmaz derler arzum77 nin göğüslerini görseniz bukadar olur dersiniz hayretle inanılmaz hem doğal duruyor hemde çok güzel Allah ım herkesin gönlüne göre versin diorıum herkese hayırlı akşamlar...

devlette olup 350 ve 375 cc taktıran var ben forumda okumuştum yalnız genel tercih devlette -ideal olanı yeter- algısı olabilir bi de küçük cc ler daha az sorun yaratabilir.. gibi etkenlerden bence.. ben rezene ve çemenotu bi de susam yağı almıştım ama hiç poşetini bile açmadım kullanmadım o kadar da para verdim hepsine öyle duruyolar dolapta ömer beye olursan iki beden büyümeyi rüyanda görürsün bence bende iki beden istiyorum bunu dile getiremedim bile doğru düzgün çünkü beni dinlemedi işte söyle yaparız böyle yaparız falan diye peşpeşe sıraladı sonra ben hani ne olacak boyut gibisinden sorunca hemşire dr dan daha etkili karar veriyo onu da ilk kez orda gördüm çok büyük yapmayız dedi.. ben kesinlikle tatmin olmadım açıkcası.. belki ömer beyin uygun gördüğü ölçüye hastanın beklentisi yakınsa hastanın istediğini yapabilir mesela dr 200 dedi hasta 250 istedi uygunsa yapar zaten çok bişey de fark etmez ama dr 200 dedi hasta 325 dr kendi bildiğini yapar.. ben muayene esnasında şunu hissettim ben ne söylersem söylim o zaten kendi istediğini yapacak o yüzden pek sıcak bakamıyorum uygun görmese de beni dinlemeli, ne istediğimi, ne beklediğimi öğrenmeliydi diye düşünüyorum çünkü sonuçta hayati bi ameliyat değil bu kendi tercihimizle ameliyatı seçiyoruz uygun çerçeve de bizim ne istediğimizin önemi büyük devlette de olsak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…