Sen ne zmn oldun toplamda ne kadar ödedin bi soru daha agrıların kaç günde geçti cnm
Canim ozelden gondereyim ismi.resim yuklemek icin benim basliga bak arzumm ayrintili bi sekilde acikladi
13 Eylül cuma günü oldum bugün 4.günüm 225cc yuvarlak hıgh profıl meme altı kesisi. 1 gece hastanede yattım 2.gün akşam çıkış yaptım bana çok fazla ağrı kesici yapıldı toplamda 2600 ödedim.
Ben ankara da yaşadığım için seni yatırmayız dedi. Ameliyattan 3 saat sonra gönderirlermiş.
Kas altı mı kas üstü mü dediler sana ??? Kaç cc ??
Hastanede yatmak çok fazla bişey değişik zaten. Beni ameliyata aldıklarında yakınımdan 960 tl ameliyat ücreti istemişler gitmiş ödemiş. Ameliyattan sonra Ömer bey geldi protez parası1400 tl ona verdik 1 gece hastanede yattım taburcu olurken 150tl ödedik. Tahlillerime 60 tl civarı ödedim. Sporcu sütyeni almamıştım Ömer bey getirtti 100 tl ödedim. Bide ben istanbul dan uçakla gidip geldim bana bayağı pahalıya patladı anlıycan :))
Ben dr xxx e istanbulda ameliyat düşünüyodum amelyat ücreti+otel+yemek+ulaşım 12-13bin civarı tutuyordu vazgeçtim sen yine evindesin bide 15 kalman gereksedi napcaktın bide sordum o zmn silikonda ilave olunca 20bin tl hem o kadar para vercem hemde aynı acıyı çekicem dimi okadar para versem 10 kat acı çekerim valla
:) :) kesinlikle ben okadar para versem içime otururdu. Ama 20bin verdikten sonra canım acısa yıkardım ortalığı okadar paraya hiç canım acımaması lazım:)) 
Bende form dan öğrendim devlet hastanesinde olduğunu ve Ankara ya da arkadaşların referanslarıyla gittim. Karar verdin mi önce hangi ameliyatı olacaksın?? ne zaman ??
Senin durumunla aynı kas üstü benim sorun kilo alıp vermekden zamanla deforme olması kas altı çok zormuş zaten ben bomba gibi istiyorum dogaldan bıktım dedim cc belli değil 225 250olur bide benim dokum var o baya bi olur
Bilmem ne yapsam acaba kışın üst solunum yollarından çok sık ve uzun hasta oluyorum iyi oldugum günler az anliycan acaba burunu bahara mı bıraksam önümüz yaz olur dr hasta olmaman lzm dedi biliyorsun nerde olacağımada kara veremedim orda olanları bi görseydim iyiydi gerçi görüntüsü değişmiycek egri kemikle kemer var o kadar. Slikonu hacettepede yaptırırım önce slikon mu yaptırsam bilemedim. Üfff
hep dikkat eiyorum bu ömer beyin verdiği cc lere bu dr büyük silikon ameliyatına gsssirmiyor anladığım kadarıyla özelde olanlar neden 300-330-350-400 anlamıyorum hatta resimlerde yüklüyorlar göğüs dokusu yok ve dr yapmış 350 cc ve muhteşemdi ama ömer beye kalsak 200cc 250cc arası hiç devlette olupta 300cc üstü duymadım kızlar ben bir ara bitkilerle denedim özellikle şerbetçi otu adaçayıyla karışık güzel çözümler var bir beden büyüyor onuda yaptım buz masajlarına kadar denedim büyüyor hemde sertleştiriyor ama kalıcı olmuyor her akşam yapmaktan artık bıkmıştım bıraktığın zamanda hemen eski halini alıyor bu dr runda yaptığı 1 beden büyüme gibi geldi bana ben 1 beden büyüsün diye okadar acı çekmek istemem en azından C cup dolması lazım değmesi için bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum
Her iki ameliyatı da yaz aylarında yaptıramazsın çok kanama oluyormuş özellikle burun ameliyatında sanki silikonu önce olman daha mantıklı gibi çünkü çok uzun sürede oturuyor ya dikişler falan oyüzden. Ama burunda sağlığını etkiliyormuş en doğru kararı sen vereceksin canım hayırlısı olsunburun Hacettepe de burun ameliyatı olan arkadaşlar vardı formda isimleri hatırlamıyorum ama eğer okuyorsalar yardımcı olsunlar sana fotoğraflarını görürsün en azından.
Haklısın ben şu an 80 sutyen kullaniyorum ama yumuşak 250 cc taksa kocaman olur zaten bana sordu dogal mı dursun dolgun mu kıyafetten belli olsun mu dedi olsun dedim yıllarca dolgun olmamasindan sikayet ediyorum o kadar çok krem kullandim biraz dolgunlaşiyo sonra sonuç yine hüsran
cnm özelden msj yolladım ama burdanda yazıyım görmedin heralde mail adresim leyla_ebru_hakki@hotmail.com kendine iyi bak...
hep dikkat eiyorum bu ömer beyin verdiği cc lere bu dr büyük silikon ameliyatına girmiyor anladığım kadarıyla özelde olanlar neden 300-330-350-400 anlamıyorum hatta resimlerde yüklüyorlar göğüs dokusu yok ve dr yapmış 350 cc ve muhteşemdi ama ömer beye kalsak 200cc 250cc arası hiç devlette olupta 300cc üstü duymadım kızlar ben bir ara bitkilerle denedim özellikle şerbetçi otu adaçayıyla karışık güzel çözümler var bir beden büyüyor onuda yaptım buz masajlarına kadar denedim büyüyor hemde sertleştiriyor ama kalıcı olmuyor her akşam yapmaktan artık bıkmıştım bıraktığın zamanda hemen eski halini alıyor bu dr runda yaptığı 1 beden büyüme gibi geldi bana ben 1 beden büyüsün diye okadar acı çekmek istemem en azından C cup dolması lazım değmesi için bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?