Merhaba bayanlar.
Meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdiğimde internette araştırma yaparken tesadüfen size rastladım yaklaşık 3 aydır yazdıklarınızı okuyorum. Burada okuduğum olumlu referanslarınızla Ankara ya Hacettepe hastanesine Ömer beyle görüşmeye gittim. Çok olumlu ve güzel geçti samimi, bana güven verdi. Kararımı verdim 13 Eylül cuma allah kısmet ederse ameliyat olacağım. Kas üstü 200cc yuvarlak meme altı kesisi. 2 günüm kaldı
ağrı eşiği düşük hastanelere fobisi olan biriyim canım acımasa da ağlarım :) bu huyumu sevmiyorum ama böyleyim. İlk kez narkoz alacağım ilk kez ameliyat olacağım bu yüzden neyle karşı karşıya kalacağım konusunda sadece yazdıklarınız sayesinde fikrim var. Bu ameliyatı olmayı çok istiyorum bir o kadar da korkuyorum ya son anda ben vazgeçtim deyip çıkarsam
( Kızlar bana yardım edin motivasyona çok ihtiyacım var. Zaman yaklaştıkça nefesin kesiliyor kalbim sıkışıyor resmen şimdi böyleysem hastanede ne yapacağım
( Kas üstü ameliyat olan arkadaşlar yardım edebilir mi acaba süreçleriyle ilgili bilgilerini paylaşabilirler mi ??