Haber vermeden evime girmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bir taraftan da üzülüyorum sana ya Allah kahretsin. Hiç iyi değilsin ruh halin yani. Sebepsizce gülmek de sağlıklı insanın yapacağı bir şey değil ya çok mutsuzsun ya çok sinirli
hiç te değilim ya, sizin söylediklerinizi dalgaya vuruyorum altı üstü. gayet sağlıklı ve mutlu bir kadınım :)

noldu yine uyanıklık yapıcam işte ev araba isticem süpürge yerine? daha iyi köşeyi dönmüş olurum
Ah Jameya bize bir şey olmaz da sen bu zihniyetten çıkman lazım acil. Basit düşünceler olmasını geçtim karşına da hep böyle tırt adamları çekersin. Sevilmek saygı görmek istiyorsan zihnini değiştir bence en azından kızın için. İleride senin kopyan olacak çünkü

ben zengin adam avcısıyım evli adam peşindeyim kızım da beni örnek alacak değil mı? asla sinirlenmiyorum ya :)
i

ben zengin adam avcısıyım evli adam peşindeyim kızım da beni örnek alacak değil mı? asla sinirlenmiyorum ya :)
i
Türkçen çok iyi değil. Veya okuduğunu anlamıyorsun. Bu yazdığını ben demedim sen diyorsun.

Ben sana zihniyetini değiştir derken zaten alıntıladım “köşeye dönerim” “parasının üstüne yatarım” gibi basit zihniyetten çık diye.
Ay neyse sana laf anlatılmaz ben pes ettim

ironi yapıyorum öyle bir kadın olsam gerçekten çocuğuma bot alamaz mıydım? borç mu alırdım? evli bir adam bulur parasını yer keyfime bakardım anlamamakta ısrar ediyorsun siz diyorsunuz diye bende bunu artık kendimi savunmak yerine dalgaya vurup ironi yapıyorm.

İşte o alınca götürüyor ... Evde yokken alması sıkıntı ve yanlış tabi ama kendi almış götürüyor ne diyebiliriz ? Kızınızın masraflarını tabi ki SİZ ve biyolojik babası tek karşılayacaksınız . Kıyafet vs ile bitmiyor olay . Adamın kendi kızının kıyafetini kendi annesi alır . O kızın yaşadığı evin masraflarını da babası karşılayacak .. okulu kursu gezmesi yığınla masrafı var çocukların.. siz maaşınızı kiradan faturadan öyle ayırıp kıyafet alıyorum diye denkleştiremezsiniz. Kaldı ki yetişememiş kesilmiş elektrik vs.. siz konuştuk hallettik demişsiniz ama adam yetişemiyorum demesine rağmen çözüm yine onun ödemesi olmuş. Ya ödersin ya beni unut gibi seçenekler. Bundan sonrası için hayatınıza aldığınız kişiye ödetmeyin bence ortak olsun her şey. Hem ne münasebet neden süpürge ütü vs alsın bana.

ee yani fotoğraftaki yazışmada anahtarı bırakırım tamam demiş. öyle ölüp bitmiyor yani ayrılmayalım diye.ne eşyası sen ne diyorsun dememiş en azından ayıp olmasın diye bile
Konu sahibine göre eski eşi de ona yalvarıyordu bu adam da. Konu sahibi ve birlikte olduğu adamlar bence karşılıklı yedeklemeyi seviyor

"benim ailemden kimse onunla muhattap dahi olmak istemiyor malesef. bende muhattap olmuyorum bazen işte birşey oluyor belki insafa gelir diye yazıp anlatıyorum durumu. evet ta kendisi bu arada gerçekten. bu arada nafaka arttırmak için avukatla görüşüyorum açıcam kararlıyım" 9 Ocak 2023

"söylesen ne olacak ki beni o zamanlar çocuğumu bile ondan değil sevgilisinden aramamı istemişti :) benimle muhattap olmak istemiyormuş. ve ben de sevgilisinden aradım mecbur." 9 Ocak 2023
Ocak ve Mart 2023 Tarihli konularına gidersen eski eşinle boşandığın günden beri tek bir dakika arkadaş olamadığınızı kendi cümlelerinle açıkça görebilirsin. Yani muhtemelen o dönemlerde "istesem ayırırım" dediğin konular zaten adamın ikinizi idare ettiği ya da sizin de ayrıl-barış yaptığınız dönemlerdeki mesajlaşmalar. Zaten ondan sonrasında adam ciddi ilişki yapmış ve sen de üzerine bu evinden süpürgeni alan eski erkek arkadaşınla bir yola girmişsin. 2 yıldır kesintisiz devam eden bir dava şikayet tehdidi var senden karşı tarafa fakat asla adım atılmamış, adam da tüm bu dönem boyunca okul parasını, nafakayı ve diğer ihtiyaçları almış. Hatta "2 bot 1 mont aldı" diye övünüyor şeklinde mesajların var fakat iddialarına göre her sevgilisine de araba alıyor. Yani geçen konunda ilk kez dediğin araba meselesini daha öncede 2 yıllık süre zarfında hep söylemişsin.

Bir diğer konu;
"Ya bu sosyal medyaya çocuklarının hemde kız çocukların çıplak resimlerini koyanlar var. Benim aklım almıyor nasıl yapıyorlar bunu? Yapmayın gözünüzü seveyim onca sapık var etrafta. Bir arkadaşım kızının videosunu çekip 2 yaşında ki kız çocuğunun havuzda oynarken çıplak videosunu koymuş. Uyardım uyarmasına ama benim ciddi anlamda aklım almıyor nasıl böyle birşey yapabildiğini hele ki hergün bir sapık haberi çıkıyor.
Aranızda yapan varsa yapmayın,atmayın küçücük çocukların çıplak resimlerini. Ya resmen içime öküz oturdu. Sabah sabah sinirlerim bozuldu.
Ben kendi kızımın resimlerini atarken bile düşünerek atıyorum ki llistemde de çok erkek yoktur.
Ben küçükken eniştem tarafından taciz edildim dilini ağzıma sokup duruyordu. 4 5 yaşlarında onu sevgi zannediyordum 6 yaşıma gelene kadar tacize devam etti ve bunu ben 6 yaşımdayken yanlış birşey olduğunu kendim fark edip birdaha gitmedim onun kucağına. Allahından bulsun hatırladıkça tiksiniyorum.
Yani ne amca ne dayı ne kimseye güven olmaz. o yüzden çocuklarınızı koruyun,kollayın." 7 Temmuz 2018 tarihinde Jameya'nın açtığı konu.

Bu tarz bir konusu olan bir kız çocuk annesi, eğer bu konu doğruysa zaten sırf kızı olduğu için o anahtarı o adama vermez ve ilişki deneme bahanesiyle bir adamı eve sokmazdı. Taciz utanılacak bir şey değil Jameya benim de geçmişimde var pek çok kadın da olduğu gibi. Fakat bu tarz bir travması olan biri eve izinsiz girme konusunu çoktan öğrendiği an şikayet edip uzaklaştırma almıştı.

Son olarak; mesajlarında son zamanlarda eşinin şiddet uygulayan, aldatan vs olduğunu söylüyorsun. Hatta geçen konunda kızdın "benim ağzım yüzüm mor gezerken mutlu mu olmalarını isteyeyim diye eski eşin ve siz evliyken aldattığı (? )karısı için? Senin gibi bir kadın nasıl oluyor da boşanırken bunları yapıyor:?

"evet ben tazminat yada mal varlığı işine hiç girmedim malları paylaşmadık hiç birşey almadım salak gibi halbuki tüm malları paylaştırabilirdik. bilsem bu kadar kötü olacağını yarı yarıya alırdım herşeyi. nafakayı 2000 istedim ondan şu an iyi de bu zamanda bu para hiçbirşeye yetmiyor. siz nasıl karşılıyorsunuz?"

"biz evlendiğimizde açtık o dükkanı, ben altınlarımı verdim araba alsın da iş yapsın diye :) boşanırken de o şirket büyümüştü ve ben hiçbirşey talep etmedim. sadece çocuğuna nafaka ve okul masraflarını karşılamasını talep ettim. benim gözüm o malda niye olsun? altınlarımı bile geri almamışım boş yapıp durma" 8 ŞUBAT 2024

" ben boşandığımızda kızıma 2000 tl nafaka istemiştim o anlaşma kağıdına 1000 kızıma 1000 bana yazdırmıştı. yani her türlü yükseltecek nafakayı hakim beni haklı bulur dimi?" 9 Aralık 2022

Jameya eğer sen de tedbir nafakası alıyorsan burada yazdığın gibi evlenmeden beraber yaşamak isteme sebebin bu mu? Yoksulluk nafakası evlendiğinde düşer diye biliyorum.

Sonuç olarak sırf yukarıda alıntıladığım bir kaç mesajında bile söylemlerin hepsinde farklı Jameya. Anlattıkların, davranışların, olaylar, zaman, karakterler uyuşmuyor.

Son olarak; eski eşinle ve bu yeni adamla ilgili olarak üyeler seni sıkıştırınca anında "şiddet eğilimi olabilir" diyorsun, hatta geçmişte de "şiddet gösteren bir psikopat" olan eski eşin var; Şimdi şu cümlelere bak Jameya şiddet görmekten korktuğun psikopatla iletişimin:

"eski eşim çocuğunun ihtiyaçarını karşılamıyor ya, bende benim hayatımdaki insan mı alsın senin kızına ihtiyaçlarını dedim zoruna gider de belki benim çocuğuma kimse birşey almasın diye düşünüp karşılar başka çare bırakmıyor bu adam bana. ki onu dediğimde de alsın demişti"
Yapiyorsun yapıyorsun sen de az değilsin:)
"tabi ki az değilim kötüye tabi ki kötülükle cevap vericem napıcam pısırık ğ-pısırık oturayım mı? çocuğum için uğraşıyorum"
heveslisi değil ama ülkeden çıkarmama izin vermez, çocuğa çok hevesli olduğundan değil benim gitmemi istemez :) 8 Şubat 2024
"canım her yaz ayrıldığımızdan beri düzenli bir şekilde bana gelip barışmak istediğini söylüyor üstelik o kadın hayatındayken. eğer öyle bir derdim olsaydı yapardım. sinirlendiğimde söylediğim birşey bu. istesem kolaylıkla ayırırım zaten. kışkırtma konusuna gelince evet sinirlerim tepeme çıktığında ister istemez kışkırtmak için uğraşıyorum hıncımı alamıyorum çünkü"
maliyeye şikayet ederim dedim hemen kartı gönderdi aldım listeyi cidden g.t korkusu varmış bu bahsettiklerim 5 dk içinde oldu

Ya normal değil ki bu adam.
Anladığı dilden konuşmuşsun,iyi de yapmışsın zira müstehak. İnşallah bundan sonra adam gibi alır çocuğun eksiklerini.
"bundan sonra hep bu taktiği uyguliycam :) mecbur kalıcak almaya. normal değil evet belli ki bir haltlar karıştırmış karıştırıyor yoksa hemen panik olup kart bilgilerini göndermez"

a eve ben bakayım yani? evin masraflarından bahsettim evin masraflarını o karşılayıp bende kızlara kıyafet alırım diye konuştuk. okulu vs herkes kendi kızının okul masraflarını yapıcak ben kendi çocuğuma masraf yaptırmadım adam bitek fatura ve kira ödemesi yaptı evdeyken.

lena sıkılmadın mı gözünü seveyim tüm konularımı buraya aktarmaktan?

Eve ben bakayım yani derken niye şok içindesiniz? Kira ve faturaları ortak ödeyeceksiniz. Ortak yaşıyorsunuz ortak ödenir .. adam baksın kafasından buralara gelmiş mesele işte . Siz kira ve fatura da ödememişsiniz keşke kahve makinesi, süpürge, ütü vs kendi paranızla alsaydınız . Ya da eskiler kalsaydı. Erkekler de süpürgeyi değişelim diye tutturmaz zaten anlamsız bir konu. Bir tek fatura ve kira dediğiniz ciddi bir rakam yapıyor şuan . Kalan ne peki? Kızlara kıyafet diyorsunuz adamın kızının kıyafetini niye siz alıyorsunuz? Rutin bir göreviniz olamaz buna annesinin izni var mı ki? Kız sizin eve gelicekken sinir krizi geçiriyor üstelik belli ki o da istemez. Çok tuhaf arada bir alacağınız hediye bir kıyafettir onu da masraftan saymazsınız .. sizinle didişmek için değil gerçekten samimi bir yorum yapıyorum.kendi çocuğunuz için en başta bu tip meselelere izin vermeyin. Kızınız annem o adamın parasına tenezzül etmez diyebilsin. Adamın ara ara özledim demelerine de kanmayın. Kullanmak istediğini düşünüyorum.

Bu bir emektir. Ellerine sağlık Lena. Ama her şeyebir cevabı var yeni gözüne toz kaçtığı an yazmıştır,yanlış yazmıştır tanınmamak için vs. Önüne ne serersen ser kabul etmiyor

Bu bir emektir. Ellerine sağlık Lena. Ama her şeyebir cevabı var yeni gözüne toz kaçtığı an yazmıştır,yanlış yazmıştır tanınmamak için vs. Önüne ne serersen ser kabul etmiyor
önüme ne serdiniz? koca avcısı, işte mal peşinde, sonra süpürge üstüne yattı. eski kocasına sulandı, eski kocasını kıskanıyor, eski kocasına cilve yapıyor,ya niye kabul edeyim?

önüme ne serdiniz? koca avcısı, işte mal peşinde, sonra süpürge üstüne yattı. ya niye kabul edeyim?
Zuzuh senin secereni döktü,Lena senin bağırsaklarına kadar buraya döktü,chek senin foruma geldiğin günden itibaren tüm mesajlarını bir bir yazdı/sordu sana daha ne istiyorsun ?
Hiç birine adamakıllı cevap verebildin mi? Sıkışınca milletin sana demediklerini kendi dediklerini yazıyorsun bak zengin avcısı evli adam falan bunlar senin üslubun hatta zihniyetin kötü dedim.

Bu yorumdan da anlayacağın son yazdıklarım olacak bak gör önden söyleyim de. İşine geleni yazıyorsun üstelik artık iftira atıyorsun sen önce yalan çelişkili yorumlarını soranlara bir cevabını ver de hele gerisine bakarız

Jameya gerçekten şiddet gördüyse ve aldatıldıysa ben gerçek hayatta ismimi değiştiririm.

Bu son adam da bence Jameya'yı tanıdıktan sonra bizim farkettiklerimizi farketti, eski eşine olan takıntısı, öfke kontrol sorunu vb. Zaten Jameya'da instagram vs derken (fotoğraflarını da paylaşıp eski eşine adam hakkında kocam diye hitap ettiği kendi mesajlarında var) adamı piyon yaptı.

Adam da bence klasik erkek taktiği sana özledim vs yazıyor, eski kocan da yapmış Jameya. Adamlara bu konularda ciddi adımlar atmadıkları takdirde güvenme. Maalesef erkekler öyle kapıları sağlam kapatmıyorlar bekarken, bu adam da bir şekilde seninle kötü olmak istemiyor, evine girip çıkan biri sonuçta ve bir gün hayatına ciddi biri girene dek bu "özledim"lerle seninle bir şekilde ilişki geliştiriyor.

En büyük yanlışın bu egon bence. Baksan hepsi sana takılmış, senin için ölüyorlar ama hepsiyle ilişkilerin küfür kıyamet mahkeme polis. Adam sinsice eve gelip kendi eşyalarını alıp gitmiş, onda bile sana bulaşmak istememiş.

Ben detaycı bir insanım okuduğum konuları detayları hatırlarım, ama sen uzun vadeli sürekli başka hikayeler detaylar verdiğinden olaylar karışıyor. Gerçekleri söylesen zaten hatırlamana gerek kalmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…