Haber vermeden evime girmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim evime bana haber vermeden girmesine sinirlendim.
ilk sorduğum sorulardan biriydi bu cevap vermedin. madem mesele bu. daha önce de evine habersiz girip eşyalarını kokladığında niye sinirlenmedin?polise gitmedin? burada konu açmadın? 1 izinsiz girişi ile 2 girişi arasında fark var mı?

bunu söylediği akşam ayrıldığım akşamdı. bana bunu laf arasında ben eğer gitmek ayrılmak istesem eve gelip eşyalarını özlediğim için koklamazdım dedi ve afalladım. o zaman da birlikteydik diye bu gibi birşey aklıma gelmedi. ayrıldım ve evden gönderdim eşyalarını topladım ve ertesi gün almasını söyledim. tamam dedi gelmedi ısrarla erteledi. sonra bana haber vermeden eşyaları geçen gün topladı gitti. normalde de beni arayıp kızıyla olan sorunlar için dertleşmek için aradı yada eski eşinin kızına yaptıklarını söylemek için aradı iki gün önce vs. e böyle bir durumda gizli gizli girmek yerine ben eve geçicem eşyalarımı toplayacağım demesi gerekmiyor mu?

ayrıldım ve evden gönderdim eşyalarını topladım ve ertesi gün almasını söyledim.
kıyafetlerinin yanında ona ait olan süpürge vs de koysaydın daha şık olmaz mıydı? yani yapman gerekeni yapmamışsın ben rahatlığına şaşırıyorum. İnan bana hayatına giren çıkan erkekler de çoğu şeyin farkında ondan böyle davranabiliyorlar sana. Hani diyorsun ya ben mi hep yaramaz adamları seçiyorum diye.

kendisine onların parasını ödeyeceğimi söylemiştim. bu eşyaları aldığında ben kendi süpürgemi ütümü kahve makinamı başkasına verdim yenisini aldım diye ve şuan bu eşyalarım eksik evde. toparlanınca öderim dedim. bunu anlamamakta neden ısrar ediyorsun şuan yenisini alacak durumum olmadığı için eksik olmasın evden eşyalar evde yaşıyorum ben yaza doğru öderim demişim, eşyaları bırak o evden almayacaksın aldığın eşyalar benim dememişim.

sanki ev araba almış da üstüne yatmışım

Ayrıldığın adamla ne diye yaza kadar muhatap olacaksın ki, hem de para muhabbetleri hep. Ona süpürge parası ödeyeceğine kendine yenisini alsan daha mantıklı değil mi?

yok bacım sen anlamamakla ısrar ediyorsun bence.

Jameya.
Hani gururlu kadın adamı gönderecekse kıyafetlerini toplayıp gel al diyorsa şeytan görsün yüzünü pılını pırtını her şeyini al git der kapıya koyar ya ? Hah onu diyorum?

tamam da adam beni aldatmamış ki. kızı gelmek istemiyormuş bunda gurur yapacak ne var ki? ayrılırken gurur yapacak bir durum olmadı demek ki olmuyor kızı gelmek istemiyor kendisi de kızının lafıyla hareket eden bir adam, e böyle adamla da yola çıkılmaz diyip gönderdim. kötü bir ayrılma yok ortada tartışma yok iki medeni insan gibi konuşup ayrılmışız neden gurur yapayım bu durumda?

konuyu şikayetçi olsam mo diye danışmak için açmıştınız. kararınızı verdiğinize göre bence artık kapatın konuyu, ilgisiz yerlere çekildi iyice dağıldı. sizin de siniriniz bozulmasın .

konuyu şikayetçi olsam mo diye danışmak için açmıştınız. kararınızı verdiğinize göre bence artık kapatın konuyu, ilgisiz yerlere çekildi iyice dağıldı. sizin de siniriniz bozulmasın .
evet malesef laftan anlamayan insanlarla uğraşıyorum. @müne konumu kapatabilir misin?

elbette daha mantıklı, ama şuan onları alacak durumum yoktu
Taksitleri ödeme zamanını erteleyen birçok site ve kredi kartı var. Şimdi alır üç ay sonra ödemeye başlardın. Onu da yapamıyorsan daha uygun fiyatlı ve kaliteli bir sürü ürün var. Onlardan alırdın bu adamın aldığı eşyalara tenezzül etmek yerine. Diyorum ya adam sende o ışığı görememiş. “Sende kalsın onlar.” demesini beklemişsin lakin o çözümü punduna getirip böyle apar topar almakta bulmuş.

aynen canım ya ev araba yat almış da sanki onların üstüne yatmışım. bir süpürge üstüne yatacak kadar basit bir kadınım aynen öyle

insanlar sadece aldatıldığı için mi ayrılıyorlar?insanlar bir birine yazan mektupları kartpostalları bile kargo ile geri yolluyorlar sen ne diyorsun ya

Jameyacım. Canım. Bak poz kesmeyi birak artık bak ne güzel kadın kadına konuşuyoruz hala “ben bir yol alamayacağımızı anladığım için yol verdim”ler . Adam kaçmış yahu. İnsan gibi ayrılmaya bile tenezzül etmemiş terkedilmişin kısaca sen ayrılmadın o kaçmış anla artık.

ya kaçtı da madem ne diye gözleri yaşlı döndü? benden daha mı iyi biliyorsun ne yaşadığımı bu nasıl bir kafa yahu?

Eklentiler

• 305BAFA5-4B36-47FD-B0F4-67283E9D69B3.jpeg
    166,1 KB · Görüntüleme: 69
Keşke buradaki cevvaliğini hayatındaki adamlara karşı kullansan da üstüne yatsan ev arabanın. sen süpürgenin üstüne yatmak istiyorsun bırak süpürgesiyle mutlu senden uzak olsun dimi:)
doğru söylüyorsun gözüm daha yükseklerde olmalı ev araba hedefim bundan sonra elektrik süpürgesi değil

aynen canım ya ev araba yat almış da sakin onların üstüne yatmışım. bir süpürge üstüne yatacak kadar basit bir kadınım aynen öyle
Sıkışınca ikide bir bunu söylüyorsun. Üzerine yatmak için illa ev, araba, yat almasına gerek yok. Onların üzerine yatamazsın zaten, tapu, ruhsat diye bir şey var. Yine ciğerin soldu bize laf anlatacaksın diye ama çok açık veriyorsun sen de. Şöyle böyle yapsaydın ya diyorum, aynen ben basit kadınım aynen peki diye dramatize ediyorsun olayı.

e ne diyim anlamıyorsunuz benim yaşadığım hayatı siz yaşıyormuşsunuz gibi konuşuyorsunuz, benim için önemsiz şeyler diyorum yok diyorsunuz napiym ısrarla size laf mı anlatayım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…