Haber vermeden evime girmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir dahaki sefer ama üstüme yapıcam yazılı imzalı birşey alıcam da almasın böyle basitleşmesin

ee yani fotoğraftaki yazışmada anahtarı bırakırım tamam demiş. öyle ölüp bitmiyor yani ayrılmayalım diye.ne eşyası sen ne diyorsun dememiş en azından ayıp olmasın diye bile

Aynen adam terk etmiş kaçmış

Eklentiler

• 6939CD3C-00FA-430C-8518-D4E0894B25F3.jpeg
    141,6 KB · Görüntüleme: 88
ee yani fotoğraftaki yazışmada anahtarı bırakırım tamam demiş. öyle ölüp bitmiyor yani ayrılmayalım diye.ne eşyası sen ne diyorsun dememiş en azından ayıp olmasın diye bile
ama kaçmış benden ama ya lütfen bak nasıl saptırıyorsun olayı, sonuç olarak anahtarı bırakmış mı hayır.

Ya bir taraftan da üzülüyorum sana ya Allah kahretsin. Hiç iyi değilsin ruh halin yani. Sebepsizce gülmek de sağlıklı insanın yapacağı bir şey değil ya çok mutsuzsun ya çok sinirli

Jameya Chek i konundan engelledin mi? neden bu kadar takıksın ne eski konunda nede burada doğrularından başka bir şey yazmadı kızcağız

Ben anlamadım adam hem kızına bakacak hem size süpürge ütü vs alıyor hem evin diğer faturası giderleri onda kira onda ... Sizin evinizde süpürge ütü vs yok muydu? Dışarıda da harcama yapıyordur bu ekonomide kimse buna yetişemez. Kaldı ki siz zaten o evin sahibisiniz bir anda adama niye geçti bu ödemeler anlayamadım. Adam da muhtemelen kendisini kullanılmış hissetti. Elektrik süpürgesi dediğiniz Dyson mı? Duvara monte aparatları mı söktü?
Aynı evde yaşamak evlilik öncesi tecrübe olmuş .

noldu yine uyanıklık yapıcam işte ev araba isticem süpürge yerine? daha iyi köşeyi dönmüş olurum

philips duvara montelenmişti onu söküp götürdü. napsaydım eve geldiğinde ben mı ödeseydim herşeyi? kızıma ben bakıyordum yani kızımın masraflarını kendisi hiç bir şekilde karşılamıyordu iki kızlara da kıyafet vb şeylerin ben alacağımı söylemiştim.

bu arada bu eşyaları almasını ben teklif etmedim kendisi yenileyelim istedi. hatta evin tüm eşyalarını yenilemek istedi ben gerek yok evlendiğimizde sıfırdan alırız hepsini demiştim.

Jameya Chek i konundan engelledin mi? neden bu kadar takıksın ne eski konunda nede burada doğrularından başka bir şey yazmadı kızcağız
evet neden engellemeyeyim? kadın bana evli adam peşindesin diyor engelledim rahatı-sız oldum karakterime hakaretler yağdırıyor. tabiki engellerim. evli adam peşine düşmüşüm yok zengin koca avcısı olmuşum görmedin mı yorumunu? ben zengin ve evli adam avcısı mıyım yani doğruları söylüyormuş!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…