Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım maşallah çok guzel beşiğini nerden aldın sepetini falan çok beyendim adresini verebilir misin boyle bi şey arıyorum iyi gunlerde kullanılsın:)
herşeyiyle harika..güle güle büyüsün bebeğin.. sorması ayıp bornoz takımını nerden aldınız terliği bile var bayıldım...
mothercare istanbulda nerde acaba bilen var mı?ben de hasır sepetten arıyorum çok tatlı keşke teli olsa sipariş verebilsem![]()
Masallah hersey çok gûzel. Bayildim !!!!!! çok zevklisin. Allah gûzel günlerde kullanmaya nasip etsin insallah.
Ôdasini sevsinler.En sevdigim renkler.Beyaz ve pembe.Cok güzel olmus.
Ay cnm çok beğendim maşşallah allah nazarlardan saklasın tam bebek odası herşey harika...
oy oy yerim ben bu prensesi odası süper olmuş ya
canım çok güzel olmuş odanız sepet beşiğini çok beyendim nerden aldın acaba? ben bulamadım hiç öğle çok araştırdım ama. söylersen çok makbule geçecek
hepsi birbirinden güzeller allah olmayanlarad versin insallah
Gerçekten de prenses odası gibi olmuş...
İyi günlerde büyüsün kızın..
Ben de bebek odası için hazırlıklara başladım da halını çok beğendim canım. Nerden almıştın?
çok güzelmiş güle güle kullansın minik defnemiz
Ayıcıklı tavşanlı patiklerini ve sepet beşiğiini nerden aldın süper hepsıne bayıldım .sepetten bulamadım ve patiklerden o yuzden soruyorum.özel mesaj atarsansevınırım.
cok ınce dusunmussun odası esyaları hepsı cok guzel..bende sepet besigini cok begendim..ayrica kizin buyumus masallah cok guzell![]()
çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık
Bu prensesin odasınada bayıldımmmmm.![]()
bayıldım yaa harikaa vallahi emeğine sağlık güle güle büyüt güzel kızını.oyy o kıyefetlerini yerim ben onun güle güle sağlıklı günlerde büyütürsün güzel prensesini..
Çoook güzellll :) alkisalkisalkis
bayıldımm yaaa çok güzellerr... zemuszemus
ayyy hepsı mukemmel hele o sepet besıge bayıldım walla. Allah saglık sıhhatle kullanmayı nasıp etsın ınsallah...
Anaaaam maşallah süper yaaaa
![]()
:CüvCüv: sade ve ssirin bir oda olmus..cok guzel
ben cercevedeki resime bayildim buarada...
Süper ya her ayrıntı düşünülmüş.Çok beğendim nazar değmesin![]()
harika bir oda allah sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah...sakıncası yoksa hasır sepeti nerden aldığınızı sorabilirmiyim?
masallah masallah.... cok guzel bır odaa annee olmak ıstıyorum bendeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]()
canim gule gule kullansin benimde kizim olursa ins defne koycam mutluluklar
inanılmaz güzel bir oda olmuş canım gerçekten cok beğendim, kızınla güle güle iyi günlerde kullanın inşallah...
özellikle beşik cok orjinal cok beğendim.
nerden aldığını öğreneblir miyim, bende ilerde belki o tarz bişey bakabilirim:)