Cezaevi Pembe oda eş görüşmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu yaşamayan bilemez hiçbir şeyi ballandırdığım yok merak eden ve tedirgin olan birçok kardeşim var isteyen nikahlı eşini görebilir sarılabilir pembe odaya da gidebilir kimsenin haddi değildir yargılamak
Zaten yazıyor her detay her yerde bilgilenmek isteyen açar okur.
Sadece nikahli eş görüşmüyor emral etmeyin eşcinsel olan farklı cinsel tercihi olan kişilerde görüşebiliyor.
Az daha bilgi edinip tam bilgilendirme yapin o zaman.
Gayet de gidin sevişin diyorsunuz işte.
Yapacak olan yapıyor anlamıyorsunuz heralde.
Bu odalar aktif kullanılıyor kimse yoksunluk çekmiyor.

Açın arama motoruna yazın burada ballandıra ballandıra anlattığı herşey yazıyor ,anten orada.
Merak eden isteyen açar okur.
Burada tartışma yaratmak yada özendirmek için açılmış bir konu olabilir.
Yada fake üye fake konu olabilir.
Ben asla doğru bulmuyorum.
Ballandırdığı ne var? Dümdüz süreci anlatmış aslında. Özenecek ne gördünüz yazıda? Bu durumun nesine özenilebilir ki? Kendi ne kadar gerildiyese gitmeden önce korkmayın çekinmeyin temalı bir yazı görüyorum ben. Şu duruma kim neden özensin?

kim böyle bir seye neden özenir ki?
bence zamaninda gidip de deneyimini paylasan birini bulamamis, kendi gittikten sonra deneyimini paylaşmak istemis ki KK bu yuzden var.
cogu insan birinin deneyimini ararken buluyor bu siteyi. paylasanlar da genelde "ben cok aradim madem kendim yaptim burada paylasayim benden sonrakilere yardimim dokunsun" motivasyonuyla paylasiyor. kimi rahim filmini nasil cektirdigini, kimi donasyon tupbebekte neler yaptigini, kimi nasil mahkemede ismini degistirdigini , kimi labioplasti ameliyatini.
konu sahibi de bunu yasamis, bunu paylasmis
Teşekkür ederim Allah özenin de kına yanında başına verir derler bu işler büyük konuşmaya gelmez

kim böyle bir seye neden özenir ki?
bence zamaninda gidip de deneyimini paylasan birini bulamamis, kendi gittikten sonra deneyimini paylaşmak istemis ki KK bu yuzden var.
cogu insan birinin deneyimini ararken buluyor bu siteyi. paylasanlar da genelde "ben cok aradim madem kendim yaptim burada paylasayim benden sonrakilere yardimim dokunsun" motivasyonuyla paylasiyor. kimi rahim filmini nasil cektirdigini, kimi donasyon tupbebekte neler yaptigini, kimi nasil mahkemede ismini degistirdigini , kimi labioplasti ameliyatini.
konu sahibi de bunu yasamis, bunu paylasmis
Ben öyle düşünüyorum.

Ballandırdığı ne var? Dümdüz süreci anlatmış aslında. Özenecek ne gördünüz yazıda? Bu durumun nesine özenilebilir ki? Kendi ne kadar gerildiyese gitmeden önce korkmayın çekinmeyin temalı bir yazı görüyorum ben. Şu duruma kim neden özensin?
Sanki genital kontrol yapılmamış gibi anlatmış mesela.
Utanilmamasi gereken birşey gibi herkes aynı düşüncede olmayabilir.
Ben böyle düşünüyorum savunuyorum.

Araştırırken bu forumda sürekli merak eden ve soran hanımefendiler vardı siz üzerinize alınmayın onlar okuyup bilgi edinebilir
Yok üzerime alınmadım sadece harika bir ortammış hissiyatı yaratmanızı doğru bulmadım. Siz keyif almışsınızdır. Ama bana korku filmi gibi hissettirdi.

Birtakım hadsizlerin yargılayıcı yorumlarından dolayı açıklamayı siliyorum merak eden kardeşlerim bana özelden mesajla sorabilirler merak eden kardeşlerim bana özelden mesajla sorabilirler
Konu silmek yasak ama siz silene kadar okumustum.

Sayisini hatirlamadigim kadar mahkumu ziyaret ettim, hicbiri pembe odaya esini cagirmadi, soyleyeceklerim bu kadar.

Deme öyle kendine yaa salak falan değilsin. Ben Kalp yarası dizisinde pembe oda sahnesi görünce merak edip araştırmıştım biraz.

Bu fragman gibi, bir şey yapmıyorlar merak etme dkdkdk

iyyy bu ne ya? bunu ask diye mi izliyor insanlar?
böyle toksik toksik seyleri, konuşmak yerine kırıp döken- hakaretler edip bagiran insanlari tutku diye yansitip duruyorlar. Gencler de buna ozeniyor agzina eden - hakaretler eden insana "ama bana cok asik" diyorlar sonrasi gercek hayat ve BDV

iyyy bu ne ya? bunu ask diye mi izliyor insanlar?
böyle toksik toksik seyleri, konuşmak yerine kırıp döken- hakaretler edip bagiran insanlari tutku diye yansitip duruyorlar. Gencler de buna ozeniyor agzina eden - hakaretler eden insana "ama bana cok asik" diyorlar sonrasi gercek hayat ve BDV
Burda hakaret eden, kıran döken bağıran çift yokki. Gayet romantik bir diziydi. Yıllar önce ama hangi yıl çıkmıştı unuttum. Yani düşündüğün gibi şiddet özentili bir dizi değil bu. Ben böyle şeylere özenmiyorum neyseki

Burda hakaret eden, kıran döken bağıran çift yokki. Gayet romantik bir diziydi. Yıllar önce ama hangi yıl çıkmıştı unuttum. Yani düşündüğün gibi şiddet özentili bir dizi değil bu. Ben böyle şeylere özenmiyorum neyseki
ulaaaa nasil bagirmiyorlar. stres seviyemi yukselttiler.
hakaret, bagirti, gercek dusuncelerini söylemek yerine ofkeyle karsidakini tahrik edecek sozler soylemek, tokat... tam toksik cift. ama sorsan romantik dizi.
bunu izleyip normallestiren genc sevgilisinin yüzüne (bu dizideki gibi) hayvan gibi bagirmasini ask sanabilir, ya da şiddetli bir tartismada yedigi tokati. ki saniyorlar da malesef.
hos konuyla hic ilgisi yok da toksik cifti görünce yazmadan edemedim:))

Ozendirmek? Neyi ozendiriyor cemos burda?
İlk sayfaya da yazmıştım yüzeysel anlatmış sanki hoşgeldin gel büyür demişler gibi hiç utanmayin demiş.
Oraya gitmek bence yeterince kötü dışarıda konuşulanlar yapılan vücut aramalarını saymıyorum zaten.
Sadece 3 saat çok rahattı kısmı özendirme kötü hissettiren kısımları yazmamış yazmamış.
Ben böyle düşünüyorum.

Dalga geçenler gerçekten komik bir durummu bu ya o nasil asagilayici tabirler öyle utandim okurken resmen ! Bu herkesin basina gelebilecek bisey cok sevdiginiz kocalariniz hapse girsin bakalim 5 dakika sarilabilmek icin bile neleri feda eder insan ! Bunun icerdede disardada alay konusu yapilmasi bile cok uzucu cok kirici. Tabikide kimse bilerek isteyerek içeri girmiyor oyle zorunluluklar olurki bazen bi anda kendimizi cok baska yerlerde bulabiliriz Allah gostermesin kinamayin yadirgamayin biraz empati yapin lutfen. Burasi ustten ustten bakan kadinlarla dolmus ne yazikki ne oldum degil ne olcam diyin.

İlk sayfaya da yazmıştım yüzeysel anlatmış sanki hoşgeldin gel büyür demişler gibi hiç utanmayin demiş.
Oraya gitmek bence yeterince kötü dışarıda konuşulanlar yapılan vücut aramalarını saymıyorum zaten.
Sadece 3 saat çok rahattı kısmı özendirme kötü hissettiren kısımları yazmamış yazmamış.
Ben böyle düşünüyorum.
Kotu hissetmemis demek ki, boyle dusun bi de.

Konuda ben hic ozendirme vibe’i almadim, utanan cekinen varsa, gidemiyorsa vs cekinmesin gitsin diyor.

Bu arada infaz koruma memurlari vucut ici arama yapamaz, max ic camasirlarini cikartir, vucuda dokunmasi minimum seviyede olmasi gerek

Dalga geçenler gerçekten komik bir durummu bu ya o nasil asagilayici tabirler öyle utandim okurken resmen ! Bu herkesin basina gelebilecek bisey cok sevdiginiz kocalariniz hapse girsin bakalim 5 dakika sarilabilmek icin bile neleri feda eder insan ! Bunun icerdede disardada alay konusu yapilmasi bile cok uzucu cok kirici. Tabikide kimse bilerek isteyerek içeri girmiyor oyle zorunluluklar olurki bazen bi anda kendimizi cok baska yerlerde bulabiliriz Allah gostermesin kinamayin yadirgamayin biraz empati yapin lutfen. Burasi ustten ustten bakan kadinlarla dolmus ne yazikki ne oldum degil ne olcam diyin.
😔 İnsanlar çok acımasız kötü niyetli ve yargılayıcı gerçekten belki birinin tedirginliğini üzüntüsünü giderebilirim diye açmıştım konuyu ama yanılmışım maalesef yorumlarla daha çok üzüldüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X