- 17 Ağustos 2011
- 22.771
- 143.636
- Konu Sahibi feslegen01
feslegen konu silmek yasak bu sitede. eger biryere kopyaladiysan yeniden ekle - yoksa hem sen banlanirsin hem de yazin zaten geri eklenir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnfaz memurları vücut arama yapmıyor zanten onu biliyoruzdur ama genital ve göğüs aramasi yapiliyor benim duyduğum hapishane doktoru ve hemşiresi yapıyor.Kotu hissetmemis demek ki, boyle dusun bi de.
Konuda ben hic ozendirme vibe’i almadim, utanan cekinen varsa, gidemiyorsa vs cekinmesin gitsin diyor.
Bu arada infaz koruma memurlari vucut ici aramam yapamaz, max ic camasirlarini cikartir, vucuda dokunmasi minimum seviyede olmasi gerek
Kotu hissetmemis demek ki, boyle dusun bi de.
Konuda ben hic ozendirme vibe’i almadim, utanan cekinen varsa, gidemiyorsa vs cekinmesin gitsin diyor.
Bu arada infaz koruma memurlari vucut ici aramam yapamaz, max ic camasirlarini cikartir, vucuda dokunmasi minimum seviyede olmasi ge infaz korumalar gayet
Kötü niyetli insanların kötü sözlerini daha fazla duyup üzülmek istemiyorum Benim amacım tedirgin olan kardeşlerime yardımcı olmak da isteyen özelden mesaj yazsın silinirse silinsin sorun değilfeslegen konu silmek yasak bu sitede. eger biryere kopyaladiysan yeniden ekle - yoksa hem sen banlanirsin hem de yazin zaten geri eklenir
Hapishane doktoru ve hemşiresi arama yapmadıİnfaz memurları vücut arama yapmıyor zanten onu biliyoruzdur ama genital ve göğüs aramasi yapiliyor benim duyduğum hapishane doktoru ve hemşiresi yapıyor.
Yıllar önce vajina içine sarılı uyuşturucu sokmaya çalışan insanların haberleri olmuştu.
Ben bu konudan sonra pembe odadan daha çok konu geleceğini düşünüyorum.
Belki hamile kalan aldırmak zorundayım diyen çıkar.
Ben o hissiyatı aldım
Benim ne kötü niyetim olabilir insanların pembe odasin da birlikte olup olmamasiyla ilgili.Kötü niyetli insanların kötü sözlerini daha fazla duyup üzülmek istemiyorum Benim amacım tedirgin olan kardeşlerime yardımcı olmak da isteyen özelden mesaj yazsın silinirse silinsin sorun değil
Goguslerini,genital bölgene kadar kontrol ediyorlar bu yeterince aşağılayıcı bence.
Kapıda görevliler bekliyor demişsiniz içeride neler yaptığını konuşuyorlar belki evet sizin yüzünüze cins cins bakacak değillerdir heralde.
İnfaz koruma memuru olarak çalışan arkadaşlarımdan ben çok dinledim bunları prosedür açık amaç belli orada sevişerek hamile kalan kadinlar var eşi müebbet hapis cezası alan kadınlar.
İnfaz memurları vücut arama yapmıyor zanten onu biliyoruzdur ama genital ve göğüs aramasi yapiliyor benim duyduğum hapishane doktoru ve hemşiresi yapıyor.
Yıllar önce vajina içine sarılı uyuşturucu sokmaya çalışan insanların haberleri olmuştu.
Ben bu konudan sonra pembe odadan daha çok konu geleceğini düşünüyorum.
Belki hamile kalan aldırmak zorundayım diyen çıkar.
Ben o hissiyatı aldım
Onu bilmiyorum ben yaşamadım ama önce ve çıplak arama olduğunu biliyordum.Hapishane doktoru ve hemşiresi arama yapmadı
Kizim ben girerken bile sutyenimjn demiri oterse, kadin memur yoksa sutyeni cikarttirip xray’den gecirtiyorlar sen neyden bahsediyosunOnu bilmiyorum ben yaşamadım ama önce ve çıplak arama olduğunu biliyordum.
Belki her cezaevi prosedürü ayrıdır yada yapilmiyormiyordur.
Ben diyorum zaten kadın memur göğüs ve vücut kontrolü yapıyor öyle elini kolunu sallayarak giremez heralde kimse.Kizim ben girerken bile sutyenimjn demiri oterse, kadin memur yoksa sutyeni cikarttirip xray’den gecirtiyorlar sen neyden bahsediyosun
Kadin memur da varsa sutyeni alttan kaldirtip memelerimin altini kontrol ediyor. Cezaevine girerken bunlar normal gelmiyor mu sana da?
Supheli durum gorurse muayene istiyorlar iste. Onun disinda arama rutin, tek fark bizi soymuyorlar ama arama yapiliyor otersen. En ufak sinyal vermemen gerekiyor. Benim bir kere sacimda tel tokalar ottu, hepsini cikarttirdilar, papaz gibi girdim iceriBen diyorum zaten kadın memur göğüs ve vücut kontrolü yapıyor öyle elini kolunu sallayarak giremez heralde kimse.
Ama konu sahibi muayene olmadi diyor onu bilmiyorum napim.
Demek ki şüpheli görmemişler detaylı arama yapmamislar onu bilmiyorum dedim.Supheli durum gorurse muayene istiyorlar iste. Onun disinda arama rutin, tek fark bizi soymuyorlar ama arama yapiliyor otersen. En ufak sinyal vermemen gerekiyor. Benim bir kere sacimda tel tokalar ottu, hepsini cikarttirdilar, papaz gibi girdim iceri
Ayy ben videonun tamamını izlemedim. Orayı görmemişim. Haklısın toksik ilişkiler bizden uzak olsunulaaaa nasil bagirmiyorlar. stres seviyemi yukselttiler.
hakaret, bagirti, gercek dusuncelerini söylemek yerine ofkeyle karsidakini tahrik edecek sozler soylemek, tokat... tam toksik cift. ama sorsan romantik dizi.
bunu izleyip normallestiren genc sevgilisinin yüzüne (bu dizideki gibi) hayvan gibi bagirmasini ask sanabilir, ya da şiddetli bir tartismada yedigi tokati. ki saniyorlar da malesef.
hos konuyla hic ilgisi yok da toksik cifti görünce yazmadan edemedim:))