Cezaevi Pembe oda eş görüşmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kotu hissetmemis demek ki, boyle dusun bi de.

Konuda ben hic ozendirme vibe’i almadim, utanan cekinen varsa, gidemiyorsa vs cekinmesin gitsin diyor.

Bu arada infaz koruma memurlari vucut ici aramam yapamaz, max ic camasirlarini cikartir, vucuda dokunmasi minimum seviyede olmasi gerek
İnfaz memurları vücut arama yapmıyor zanten onu biliyoruzdur ama genital ve göğüs aramasi yapiliyor benim duyduğum hapishane doktoru ve hemşiresi yapıyor.
Yıllar önce vajina içine sarılı uyuşturucu sokmaya çalışan insanların haberleri olmuştu.
Ben bu konudan sonra pembe odadan daha çok konu geleceğini düşünüyorum.
Belki hamile kalan aldırmak zorundayım diyen çıkar.
Ben o hissiyatı aldım

Kotu hissetmemis demek ki, boyle dusun bi de.

Konuda ben hic ozendirme vibe’i almadim, utanan cekinen varsa, gidemiyorsa vs cekinmesin gitsin diyor.

Bu arada infaz koruma memurlari vucut ici aramam yapamaz, max ic camasirlarini cikartir, vucuda dokunmasi minimum seviyede olmasi ge infaz korumalar gayet

feslegen konu silmek yasak bu sitede. eger biryere kopyaladiysan yeniden ekle - yoksa hem sen banlanirsin hem de yazin zaten geri eklenir
Kötü niyetli insanların kötü sözlerini daha fazla duyup üzülmek istemiyorum Benim amacım tedirgin olan kardeşlerime yardımcı olmak da isteyen özelden mesaj yazsın silinirse silinsin sorun değil

İnfaz memurları vücut arama yapmıyor zanten onu biliyoruzdur ama genital ve göğüs aramasi yapiliyor benim duyduğum hapishane doktoru ve hemşiresi yapıyor.
Yıllar önce vajina içine sarılı uyuşturucu sokmaya çalışan insanların haberleri olmuştu.
Ben o hissiyatı aldım
Hapishane doktoru ve hemşiresi arama yapmadı

Kötü niyetli insanların kötü sözlerini daha fazla duyup üzülmek istemiyorum Benim amacım tedirgin olan kardeşlerime yardımcı olmak da isteyen özelden mesaj yazsın silinirse silinsin sorun değil
Benim ne kötü niyetim olabilir insanların pembe odasin da birlikte olup olmamasiyla ilgili.
Daha önce çıkan haberleri de paylaştım çok da iyi bir uygulama değil bence diyorum.
Zaten yurtdışı ve yurtiçinde uygulaniyor isteyen "ödül hakkı" olan yararlanıyor.
Biraz okuyunca internette bilgiler var.
Ama kötü taraflari da var toz pembe bir oda değil.

Goguslerini,genital bölgene kadar kontrol ediyorlar bu yeterince aşağılayıcı bence.
Kapıda görevliler bekliyor demişsiniz içeride neler yaptığını konuşuyorlar belki evet sizin yüzünüze cins cins bakacak değillerdir heralde.
İnfaz koruma memuru olarak çalışan arkadaşlarımdan ben çok dinledim bunları prosedür açık amaç belli orada sevişerek hamile kalan kadinlar var eşi müebbet hapis cezası alan kadınlar.

Ben o hissiyatı aldım

Genital bolgede arama yapiliyor dersen bunu okuyan ve bilmeyen insan vucut ici arama zanneder.

Gardiyanlar yapamaz onu, gerekli gorulurse gardiyan haber verir, senin de dedigin gibi cezaevi doktoru yapar.

Dunyaya cocuk getirmek, buna karar vermek cok insani bir hak, kisinin ozgurlugunden bagimsiz degerlendirilmeli. 5 sene sonra af cikip adamin cezaevinden cikmayacagini kimse bilemez, kaldi ki orada olse bile cocuk sahibi olmak isteyebilir. Dedigim gibi bu iki konu sapla saman gibi. Bu konuda asla ayni fikirde degiliz.

Onu bilmiyorum ben yaşamadım ama önce ve çıplak arama olduğunu biliyordum.
Belki her cezaevi prosedürü ayrıdır yada yapilmiyormiyordur.
Kizim ben girerken bile sutyenimjn demiri oterse, kadin memur yoksa sutyeni cikarttirip xray’den gecirtiyorlar sen neyden bahsediyosun 😂😂😂

Kadin memur da varsa sutyeni alttan kaldirtip memelerimin altini kontrol ediyor. Cezaevine girerken bunlar normal gelmiyor mu sana da?

Kizim ben girerken bile sutyenimjn demiri oterse, kadin memur yoksa sutyeni cikarttirip xray’den gecirtiyorlar sen neyden bahsediyosun 😂😂😂

Kadin memur da varsa sutyeni alttan kaldirtip memelerimin altini kontrol ediyor. Cezaevine girerken bunlar normal gelmiyor mu sana da?
Ben diyorum zaten kadın memur göğüs ve vücut kontrolü yapıyor öyle elini kolunu sallayarak giremez heralde kimse.
Ama konu sahibi muayene olmadi diyor onu bilmiyorum napim.

Ben diyorum zaten kadın memur göğüs ve vücut kontrolü yapıyor öyle elini kolunu sallayarak giremez heralde kimse.
Ama konu sahibi muayene olmadi diyor onu bilmiyorum napim.
Supheli durum gorurse muayene istiyorlar iste. Onun disinda arama rutin, tek fark bizi soymuyorlar ama arama yapiliyor otersen. En ufak sinyal vermemen gerekiyor. Benim bir kere sacimda tel tokalar ottu, hepsini cikarttirdilar, papaz gibi girdim iceri 😂

Supheli durum gorurse muayene istiyorlar iste. Onun disinda arama rutin, tek fark bizi soymuyorlar ama arama yapiliyor otersen. En ufak sinyal vermemen gerekiyor. Benim bir kere sacimda tel tokalar ottu, hepsini cikarttirdilar, papaz gibi girdim iceri 😂
Demek ki şüpheli görmemişler detaylı arama yapmamislar onu bilmiyorum dedim.
Yoksa kapalı görüşe de gitse 2-3 cihazdan geçer arama yapılır cezaevi sonuçta.

ulaaaa nasil bagirmiyorlar. stres seviyemi yukselttiler.
hakaret, bagirti, gercek dusuncelerini söylemek yerine ofkeyle karsidakini tahrik edecek sozler soylemek, tokat... tam toksik cift. ama sorsan romantik dizi.
bunu izleyip normallestiren genc sevgilisinin yüzüne (bu dizideki gibi) hayvan gibi bagirmasini ask sanabilir, ya da şiddetli bir tartismada yedigi tokati. ki saniyorlar da malesef.
hos konuyla hic ilgisi yok da toksik cifti görünce yazmadan edemedim:))
Ayy ben videonun tamamını izlemedim. Orayı görmemişim. Haklısın toksik ilişkiler bizden uzak olsun 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X