• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Gzel prensesim Defne'min odas :..

canım gerçekten çok güzel olmuş, gerçektende prenses gibi benimde aralıkta oğlum olacak inşallah, sepet beşiğini çok beğendim hem güzel hem çok büyük değil, nerden ve ne kadara aldın 1-2 ay içinde bende hazırlıklara başlayacağım :)

cnm kızının odasına bayıldım...allah sağlıkla büyütmeyi nasib etsin...odasını nerden ne kadara aldınız...çok beğendim... fikir olur bize....

beğenmekte laf mı bayıldım maşallah sağlıkla hurzurla büyüsün içinde inş.

Çok tşk ederim canım a.s.

canım gerçekten çok güzel olmuş, gerçektende prenses gibi benimde aralıkta oğlum olacak inşallah, sepet beşiğini çok beğendim hem güzel hem çok büyük değil, nerden ve ne kadara aldın 1-2 ay içinde bende hazırlıklara başlayacağım :)

Sağolasın canım sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişlerinizi a.s.

Sepeti MotherCare'den aldım canım 249.-tl'ydı yanlış hatırlamıyosam :uhm:

cnm kızının odasına bayıldım...allah sağlıkla büyütmeyi nasib etsin...odasını nerden ne kadara aldınız...çok beğendim... fikir olur bize....

Çok tşk ederim canım a.s. Mobilyayı eşimin kuzeni yaptı. Fiyatıyla ilgili mesaj attım sana a.s.

canım maşallah çok guzel beşiğini nerden aldın sepetini falan çok beyendim adresini verebilir misin boyle bi şey arıyorum iyi gunlerde kullanılsın:)

herşeyiyle harika..güle güle büyüsün bebeğin.. sorması ayıp bornoz takımını nerden aldınız terliği bile var bayıldım...

Masallah hersey çok gûzel. Bayildim !!!!!! çok zevklisin. Allah gûzel günlerde kullanmaya nasip etsin insallah.

canım çok güzel olmuş odanız sepet beşiğini çok beyendim nerden aldın acaba? ben bulamadım hiç öğle çok araştırdım ama. söylersen çok makbule geçecek

Gerçekten de prenses odası gibi olmuş...
İyi günlerde büyüsün kızın..
Ben de bebek odası için hazırlıklara başladım da halını çok beğendim canım. Nerden almıştın?

Ayıcıklı tavşanlı patiklerini ve sepet beşiğiini nerden aldın süper hepsıne bayıldım .sepetten bulamadım ve patiklerden o yuzden soruyorum.özel mesaj atarsansevınırım.

cok ınce dusunmussun odası esyaları hepsı cok guzel..bende sepet besigini cok begendim..ayrica kizin buyumus masallah cok guzell:nazar::nazar::nazar:

Back