• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Gzel prensesim Defne'min odas :..

çok şirin olmuş allah huzurla sağlıklı bi şekilde büyümesini nasip etsin inşallah

çok güzelmiş bayıldım valla ben de böyle birşey almak istiyorum iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah

hepsi çok güzel olmuş cnm allah sana bağışlasın bebeğini yalnız bir tavsiyem olsacak karyolanın diğer başına da yumuşak bir şey sarkıt yada kenarlıklardan varsa koy çünkü hareketlenmeye başlayınca uyurken hep dönüp durduğundan gidip oraya başını çarpıyorlar bu bıcırıklar sonra da ağlayarak uyanıyorlar yani bizimki öyleydi de...çok komik oluyor ama sonradan büyüdükçe öğreniyorlar..:))

çok şirin olmuş allah huzurla sağlıklı bi şekilde büyümesini nasip etsin inşallah

cok güzel güzel günlerde büyüt kizni insallah..

odası da kendi gibi güzel maaşallah...

çok güzelmiş bayıldım valla ben de böyle birşey almak istiyorum iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah

hepsi çok güzel olmuş cnm allah sana bağışlasın bebeğini yalnız bir tavsiyem olsacak karyolanın diğer başına da yumuşak bir şey sarkıt yada kenarlıklardan varsa koy çünkü hareketlenmeye başlayınca uyurken hep dönüp durduğundan gidip oraya başını çarpıyorlar bu bıcırıklar sonra da ağlayarak uyanıyorlar yani bizimki öyleydi de...çok komik oluyor ama sonradan büyüdükçe öğreniyorlar..:))

Çok tşk ederim kızlar Allah razı olsun a.s.

streetpit sağolasın canım. Tavsiyene uyacağım mutlaka a.s.

haaaaaaarika bayıldım bittim süper olmuş canım süper hayırlısıyla sağ salim o odada büyür inşallah

ayy çok güsel ve bebek için çok kullanışlı döşemissiniz canım

güle güle büyüt bebişini odasın da :)

çok beğendim ıvır zıvırla doldurulmamış kalabalık yapılmamış hem sade hem çok şık Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin...

haaaaaaarika bayıldım bittim süper olmuş canım süper hayırlısıyla sağ salim o odada büyür inşallah

ayy çok güsel ve bebek için çok kullanışlı döşemissiniz canım

güle güle büyüt bebişini odasın da :)

çok begendim odasını...güle güle kullansın..

çok beğendim ıvır zıvırla doldurulmamış kalabalık yapılmamış hem sade hem çok şık Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin...

Çok tşk ederiz teyzoşlarımız Allah razı olsun a.s.

bu nasıl bir düzen ve tertip
cok güzel bir odası var
hele ki elbiselerine ayakkabılarına hayran oldum
Allah'ım size hep güzel günler yaşatsın
uzun ömürler versin:)

bu nasıl bir düzen ve tertip
cok güzel bir odası var
hele ki elbiselerine ayakkabılarına hayran oldum
Allah'ım size hep güzel günler yaşatsın
uzun ömürler versin:)

Çok tşk ederim canım sağolasınnnn a.s.

Back