Göz Çevresi Bakımı Gzalt morluu ve krklga kar maske..

bilgi için tşkler canım . bende kendi uyguladıgım bi yöntemi paylaşayım sizinle ben düzenli uyguladıgım dönemlerde gerçekten etkisini görüyordum. bir miktar sütü kaynatın 1 cay bardagı kadar, içine bir tutam papatya ekleyin demlendikten ve soguduktan sonra pamuk yardımıyla uygulayın. zamanla morluk açılıyor gerçekten.. yaglı süt kullanırsanız daha etkili olur. kalanı buzdolabında saklayıp yeniden kullanabilirsiniz. ama ben karşımı en fazla iki gün uyguluyorum .

benim de çulurluklar var gözümün altında var morlaşmaya başladı...kötü görünüyo göz ozaman tüm yazıları okudum...bi tane ürün vardı kafein içeriyodu gözalrı morlukları için...eminim kafeinin faydası var...hemmen gidip deniyorumkaydirigubbakcemile...yazarım birazdan sonucu....

Son düzenleme:
denedim ben de demin...yumuşak yaptı ilk ama sonra sertleşti..tabi ben faydalıdır diye yüzüme de sürünce kızardı..hemen vazelin sürdüm...iyiye benziyo 2-3 kez yapmak gerek...

biraz önce denedim...........berbat oldu kırışmadıysam bile sayesinde kırışıp iyice moraracak göz altlarım............birdaha yapmam ...bana yaramadı heralde...

kızlar ben bunu ıkı gun ustuste yaptım gercekten morluklarımı hafıflettı benımkıler genetık olmalarına ragmen.. deneyın bence optum

ben de yaptım
benim göz altı morluklarım vardı
yaşım 20 olmasına ragmen
ve genetikti yanii
süper ii geldi ilk denemede bile gördüm yararını
çok tesekkür ederim bu formül için kaydirigubbakcemile3

yarın bende deneyeceğim bu formülü denediğimde sonucu yazarım benim göz altım bırakın morluğu siyahlaştı resmen umarım işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…