Göz Çevresi Bakımı Gzalt morluu ve krklga kar maske..

yıkadım.yumuşak yapıyor birazda parlak görünüyor.düzenli kullanmaya devam etcem inşallah faydası olur.

Bende bu maskeyi çok severek yaparım.Yumurta akı cidi gerginleştirip kırışıkları açar, kahve de içindeki kafeinden dolayı göz altı morluklarına iyi gelir.Hatta çoğu markanın çıkardığı göz altı morlukları için roll on ların ana maddaesi kafein dir....

bend bunu az once denedım henuz cok buyuk bı fark yok ama denemeye devam edıcem umarım etkısı olr bı d forumda okudum ester c vıtamını d ıı gelıomus cılde onu almayı dusunuoum

gözde ne kadar kalıyor ve kaç gune bır uygulanıyor acaba?

Kızlar, nette gezerken bu forumda rastlamadım ama bu sitede aşağıdaki karışımlar var.

Ben sadece ilk sıradakini yaklaşık 2 haftadır düzenli olmasa da yüzümün heryerine sürüyorum, kırışıklıklara dikkat etmedim ama özellikle banyodan sonra sürdüğümde yumuşacık oluyor cildim.

Belki işinize yarar.

Göz çevresi kırışıklıklar için

Bir çorba kaşığı badem yağı, b,r çorba kaşığı soya yağı ve bir çorba kaşığı avakado yağını karıştırın. Her gece yatmadan önce göz çevrenize yumuşak hareketlerle masaj yaparak karışımlardn sürün. Sabah kalktığınızda yüzünüzü yıkayıp yumuşak bir havluyla kurulayın.

Göz altındaki torbalar için

Bir adet patatesi halka şeklinde kesip gözlerinizin üzerine koyun ve 15-20 dakika gözlerinizi bu şekilde dinlendirin. Hem göz altlarınızdaki torbaların giderilmesinde hem de gözlerinizdeki kızarıklıkların geçmesine yardımcı olacaktır. Ayrıca gözlerinizdeki kızarıklıklar için bir parça pamuğu şekersiz çaya batırıp gözlerinize kompres yapabilirsiniz.

Göz altındaki şişlikler için

Bir parça buzu gözlerinizin altında sabit tutmadan yani gezdirerek 5 dakika kadar bekletin.

Göz altındaki morluklar için

Bir adet salatalığı rendeleyip buzlukta buz kalıplarının içinde dondurun. Daha sonra dondurulmuş bu slatalık küplerini gözlerinizin mor kısımlarında 5 dakika kadar gezdirin. Faydası olacaktır. Bir adet patatesi rendeleyip suyunu çıkartın. Bu suya batırdığınız bir parça pamukla göz çevrenize kompres yapın.

Göz çevresi bakımı

bu maskeyi yapan arkadaşlara soruyorum ya bir yumurta akı ve türk kahvesini karıştırıp maske yaptım ama çok fazla arttı saklayıp sonra kullansam olur mu

ben bir çay kaşığı kahveyi aloe vera jeliyle karıştırdım..jel the body shop ve rossman'da var. jel yumurta akı gibi cildi geriyo ..kırmızılık yaptı bende ama geçiyor yavaş yavaş...deriyi de topladı..denediğim bir çok maske içinde en iyi sonuç veren bu oldu...

morluklar yokta kirisiklik var ona denemek isterim kac dakka bekletiyoruz

çok saol canım harşkasınnn

Bu kadar olumlu yorumdan Sonra denemeye değer.inş. ßende olumlu sonuç alırım.paylaşım için Saol.Sonucu da yazarım :)

o kadar hassas bir bölge ki göz çevresine sürülecek her maddeye tereddütle yaklaşmak lazım o yüzden gözüme çok yaklaştırmadan yüzümde uygulayacağım

Ben de uyguluyorum bu maskeyi ama sadece yumurta akini suruyorum kuruduktan sonra da yikiyorum. Gozenekleri kesinlikle kucultuyor.Cok memnunum.

Bende uyguluyorum bu maskeyi ama sadece yumurta akini suruyorum kuruduktan sonra da yikiyorum. Gozenekleri kesinlikle kucultuyor.Cok memnunum.

Mecitefendi nin gözaltı morluklarına karşı bir kremi var. Kullanan var mı* Aktarda gördüm ama cesaret edemedim. Veya öneriniz var mı? Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…