Göz Çevresi Bakımı Gzalt morluu ve krklga kar maske..

bende 23 yaşındayım göz altım koyu koyu biraz kırışıklık daha yok ama belki yapsam oluşmasını önler ne dersiniz halkalarda azalıyor mu

göz altlarına kivinin iyi geldiğini duymuştum dün yaptım yyapmaz olaydım. gözlerimin altı kızardı iğne batio gibi oldu ve hala kaşınio. cildi hassas olanlar her duyduğunu uygulamasın lmaz:

bu formül tam olarak nedir bende denemk istiyorum

göz alti morluguna kirisikliga kivinin kabuguda süper etki yapiyor denedim kirisiklari yok ediyor kivinin icini yersiniz kabuklarinida gözlerinizin altina yerlestirin 20 dk bekletin sonucu görünce mutlu olucaksiniz kaydirigubbakcemile5

Demir eksikliğinden de oluyormuş. kontrol ettirin bence. E vitamini de iyi geliyormuş.

ben dün gerçekten merak ettim denedim tabi şu an için etkisi olurmu olmazmı bilmiyorum ama ileriki zamanlarda etkili olursa yazarım.. peki hazırlanan karışım çok fazla geldi onu bir defaya mahsusmu kullanabiliyoruz yoksa 2 - 3 defa kullanılabilirmi..

arkadşlar daha 22 yaşındayım ve göz altımda çok kötü bir görünt var hem morluk fazlasıyla,hem de çizgi oluştuğunu hissediyorumm ve göz altında çukurluk varr ne yapabilirim.yardımcı olunn..

arkadaslar kahve,kafein icerdigi icin goz cevresine yariyor herhalde..cunku cogu goz kremlerinde caffein ozlu diyor ...hatta bu eye roll-on`lar da var ya ...herhalde goz cevresine etkili oyle tahmin ediyorum.yumurta beyazi da sIkIlastirip ,kIrIsIklIklari azaltiyor ,protein zaten..mantikli bir maske bence ,ben de duymustum suna dumankaya dan

ben de deniycem hemen göz çeverme kahveli olandan yüzüme de şekerli olandan deniycem. cildim aslında pürürzsüz parlak o konuda sıkıntım yok ama kırışıklık var ona iyi gelir umarım.

morluğum vs yok ama şekerli maskeyi merak ettim ama benim tüylenme sorunum var şekerli maske tüm yüze uygulanıyor tüylerimi beslerse

haftada 2-3 defa maya ve süt maskesi yapıyorum. bu da suna dumankaya tarifi..
onu da göz altına sürüldüğü için yapıyorum. cildi çok geriyor ama halen gözaltı çizgilerim duruyor(
bir de şu kahve ve yumurta akını deniyeyim belki daha ii gelir. ama bende morluk yok..
sadece gözaltı kırışıklıklarına ii gelecek mucizevi bişey istiyorummmmmm((

merhaba arkadaşlar eşim ve ben göz altı morluklarından çekiyoruz.Özellikle eşimi gören esrarkeş sanıyır tarifi deniyorum şu an.Bir dakika oldu ama gerilme hissi var.eşimin göz altınada uygulayacağız birazdan.sonucu yazarım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…