Göz Çevresi Bakımı Gzalt morluu ve krklga kar maske..

arkadaşlar denedim...veeeeee...sonuç süper gözaltlarım gerginleşti ve berraklaştı...kamelyacım teşekkürler..sevgilera.s.

Bende yapayım hemencik o zaman. Teşekkürler paylaşımın içinnnyerimseniben

slm ben de 28 im ve göz altlarımda benim de sorunum var mafoldumben
acilen denemem gerek ama tam olarak ne yapmam gerektiğini lütfennnn
biri bana anlatsınnnnnn..:Saruboceq:

slm ben de 28 im ve göz altlarımda benim de sorunum var mafoldumben
acilen denemem gerek ama tam olarak ne yapmam gerektiğini lütfennnn
biri bana anlatsınnnnnn..:Saruboceq:

canım topigi baştan son okursan yazıyorr nasıl yapacagınn....

canım topigi baştan son okursan yazıyorr nasıl yapacagınn....

evet topici okudum ama sanırım iyice kafam karıştı..
çünki kahve mi şeker mi kullanmam gerektiği konusunda tereddütler oluştu..kafamçokkarıştı
şimdiiiiiiiiiiii kahve mi şeker mi????
yani memnun kalan arkadaşlar hangisini yaptınız da memnun kaldınız???senağlama anlamadım kiiii..

1 yumutra akı ve bir tatlı kaşıgı kahveyi cırpıyosunuz ve göz çevresine maske olarak uyguluyorsunuz ben yaptım vede cok memnun kaldım ..güzelim ben bunu yaptımm...

şimciiiik ben bu topiği okurum da mutfağa koşmaz mıyım kaydirigubbakcemile3

hemmen deniorum ve yazıorum sonucunu,az sonra delikafadulden

süpeeeer, ben bayıldım valla, çoook tşekkürler paylaşım için a.s.

Ayy Bende deniyim o Halde Size güveniyorum göz aLtı morlukları için Hafatada 2 kez Yapsam oLur mu ? Birde Kahve iyice sıvı hale gelene kadar mı karıştıralım. Teşekkürler Şimdiden :)

Merhaba arkadaşlar. Siteye yeni üye oldum.Göz kapaklarımda, zayıfladığım ve yorgunluk yüzünden çukurlaşma oldu.Bunu nasıl giderebilirim? Bu çukurluklar moralimi çok bozuyor
Sizce ne yapabilirim?

Ayy Bende deniyim o Halde Size güveniyorum göz aLtı morlukları için Hafatada 2 kez Yapsam oLur mu ? Birde Kahve iyice sıvı hale gelene kadar mı karıştıralım. Teşekkürler Şimdiden :)
Canım benim yumurta akıyla kahveyi iyce cırpman yeterlii.kahvenin sıvı hale gelmesine gerek yokk.. bu sefer yumurtanın akışkanlıgı kaybolurr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…