- 13 Mart 2012
- 54
- 3
8 ay önce evlendik ben 30 o 30 yaşında. eşimin 2. evliliğiyim. 22 yaşında bir evlilik yapmış ve 2 sene sonra eşi onu askerdeyken boşamış vs.. neysee biz ailler olarak tanışık bir aileyiz. ben öğretmenim o da işletmeci cafe işletio yani.. neysee evlendiğimzin 10 günü eşimin esrar kullandığını öğrendim bana kızdı tepki gösterdim diye. tepkimde yüzümü asmaktı:) ya yanında içerim yada başka bir yerde dedi... neyse korkumdan ses çıkarmadım ama onaylamadığımıda açıkça belli ettim. sonra ev yerleştirme, kayın valide sorunu derken 2 ay falan geçtiiii arada kavgalarla. bu arada arkadaşlarını hiç beğenmedimm ipsiz sapsız tipler. kadın erkek hepsi esrar kullanıo, ortamları hiç bana uygun deil ve ben bunu evlenmeden önce sölemişim eşime ben arkadaşlarına hiç benzemem onlara uyamam die. oda bana ben sana uyum sağlıcam isteseydim onlardan biriyle evlenirdim ded vs.. ama arkadaşları için beni çok kere kırmıştıır. onlara asla söz söyletmez. bu durumu annesine söledim eşim bunu duyunca bana o akşam çok çirkin sözler söyledi. üstme yürüdü tartakladı bende sabahına gidip darp raporu aldım. ayrılmak istediğimi söylediğimde ölümle tahdit etti. kayın validem k.pederim bizi barıştırdı. ama benim annem bu olaya tepki gösterdii ben şikayetçi olmadım ama annem eşimi şikayet etmiş şimdi eylülde görüşülecek bir şiddet ve tehdit davamız var. neysee öyle böyle derken annesi baana düşman oldu babasıda annem şikayet etti diye. 2 aydır görüşmüordum onlarla arada karşılaşınca meraba meraba sadee. eşimle ya annesi ya arkadaşları yada esrar yüüznden tartışırdık. aile terapistine bile giitk ama o hiç bir ders almadı tabii bundan. dr. dedi ki ben bidaha gelmicem devam etmek istemiyorum ben deyimicem buym dedi. bende o an ondan ayrılmaya karar verdim ama söylemedim.2 gün düşündüm ve sonrasında ben ayrılmak istiuorum madem değişmeyeceksinn ben bu durumda bu evliliğe devam edemem dedim. bu kez bana peki madem karar vermişsin ok. dedi. peki ne istiosun dükkanın yarısınımı dedi bende şok oldum böle bir cvp beklemiordum açıkcası. yalvarmasınıda beklemiordum ama. neysee aradan 2 gün geçti ama bu arada bana acaip iyi davranıo hiç bu konudan konuşmadık sanırım dediğime pişman oldum sandı. ben 2 gün sonunda ne düşünüorsun nasıl bir yol çizelim dedi. başladı bağırıp çağarmaya hakaret falan filan.. 1. yıl olmadığı için anlaşmalı boşnamıorduk bu yüzden çekişmeli anlaşmalı boşanmak zorundaydık. bende ona dedim ki bana 5. tl ver kredi kartlları benim çünkü bna kalacak ev kira elk. su. internet taksitler hep benim üstümeee ( olur dedi. ama bende aldığım eşyaları alır giderim dedi bu aldığım dedikleri ortak aldığımız yani evlenince benimde ödediğim eşyalar. neyse tamam dedim yeterki kavgası gürültüsüz bitsin dedim. protokol yapmış imzaladım. gittim ben açtım davayı ve protokolüde verdim. evden o gün ayrıldı 1 gün sonra eşyalarını almaya geldi kıyafetlerini sadece.. benimde annem gelmişti yanıma.. anneme olmadık hakaretelr etti. sen yuvamızı bozdun diyee.. ki annem onu dayak olayından sonra 4gün evinde ağarladı bayramda salak işteeee. ama şikayet etti ya bi kere. neysee beni 2 hafta aramadı hiç sonra bi msj atmış 2 şahitle gideriz biter falan gibi biri akıl vermiş bide onun verdi aklı yazmış baana avukat bey böyle dio die. bende çok kızdım ve aile avukatımızı aradım giiitim bir dilekçe yazdık şiddet raparunu koyduk ve eşimim uyşturucu kullandığını belirttim. bunu yapmak zorundaydım çünkü beni boşamıcak süründürecektiii çok kez söledi bunu.. avukatım onu araştırıken 2009 yılında uyuşturucu kullanmaktan sabıkası olduğunu bulmuş şok oldumm. ki evlenmeden önce sabıkan varmı, bir suça karıştınmı, siyaset partiye üyeliğin var mı vss gibi hepsini sordum çünkü ben açık biriyim ama dindar bir ailenin kzıyım ben pek dindar olmasamda.. annem bunu böylelikle öğrenmiş oldu ve şuan eşime karşı acaip öfkeli ben demiştim diip duruoo.. bu olaylar olurken bir icra memuru ve polisle evime geldi. eşyalrını almaya ama alamadı tabii bi sorun çıktı:))) şimdi mahkeme arar karar verrek uzaklaştırma aldı eve okula gelemez diye.. bende aliemim yanına gitmek için mahkemeye iş yerimin değiştirlmesini talep etmiştim hakim karar vermiş şimdi atamam bakanlıkta yani boşanmadan beni ailemin yanına başka ile verecekelr. eşim şimdi ya msj atıo ki tması yasak bana buluşalım dio. hayır diyorum hakaret edio. 2 geçio ben duygularımı anlatıcam neden böle yapıosun sevmiodun beni hiç dio.beni şuan açtığım dava için acaip suçluo ahlaksız dedi, dolandırıcısın dedi, benden mal almak için yapıosun dedi. ben ve ailem onun durumumdan çokk daha iyi durumdayız:) eşimi seviyorum ama dengesiz tavırları beni çok düşündürüodu o yüzden boşanmaya karar verdim. 30 yaşında bir adam gibi davramıyor. anne babasına bağlımlı. arkadaş hastası. beni çok seviyor ama çok gururlu olduğu için kızdığında yakabilio herşeyiii.. yani durum anlaşmalı güzellikle boşanayım derken karmakarşık ve çok kötü bir hal aldı. bu günde bana yazık ettin diip duruoo. her konuşmasında bunu söylüo. ben senden memnundum sen değildin yazıke ttin bize dio. ilk aşkımızın başladığı yazıları gönderio sanırım etkilemeek için.. ben şimdi ne yapayım eşim gelir af diler mi. dilerse ne yapım..onu çok seviyorum kıyamıorum ama 8 aydır yapma dediğim herşeyi yapmaya devam etti ama gizli saklı ki ben yakalım. onun esrar kullanmasını istemiyrm çünkü anne olmak istorym. istediğim hep onun iyiliği için olan şeylerdi ama bunu hep kendine müdahale, onu yönetme yada elimde tutmak için dıır dır algıladı. biri bana akıl versinnn nolurrrrrrrrrr..............