güzellikle boşanayım derken durum karmakarışık ve çok kötü bir hal aldı

Sen bu adamı baba etmek istiyorsun , bu pskoloji ile de anne olmak istiyorsun . Allah akıl fkir versin , söylenecek bişey bulamadım cidden.

Canım konu 2012 tarihli...

DeStan destan yazmışsınız paragrafin sonuna gelince affetsemmi diye dusunmenizi biiandalga geçiyorsunuz.sandım.Barismayin Esrar nekadar üç birşey farkında mısınız çocuk falan olursa akibetinizi düşünmüyorum lütfen barismayin. Normalde kolay kolay demem ayrıl bosan vs ama bence bu evlilikten hayır gelmez.

Eşinize yorum yapmicam ama iki şahitle gider bitiririz demişken siz bundan neden işi surundurecegini düşündünüz anlamadim ki. Şahitle gerçekten tek celsede.halledebilirdiniz. kâğıtta çekilmeli pratikte anlaşmalı boşanma gibi olurdu. Şimdi siz çekişmeli açıp bir de uyuşturucu, darp raporu falan sununca karşı tarafın sizin başka taleplerimiz de olduğunu düşünmesi biraz olağan bir durum.

Gerçekten boşanın. Bir kere sizi kandırmış evlenmek için esrar kullandığını bilseydiniz herhalde evlenmezdiniz. Çok aklı başında bir hanımsınız. Çalışıyorsunuz da. Bu adamı atın başınızdan gitsin. Çocuk falan da olursa size yazık olur.

Kinamak değil niyetim ama..her sebep bi yana, uyuşturucu bağımlısı birinin bu kötü alışkanlığından vazgeçemeden sağlıklı bir evlilik yürütebileceğine inancım yok..seviyor olsan bile, kalbine söz geçirmelisin..evlilik yaparken kendinize eş seçmiyorsunuz sadece..baba vasfına sahip olan, sorumluluk sahibi insanlarla hayatınızı birleştirmelisiniz..

Esrar kullanan bir adamla geleceğinizi görüyor musunuz gerçekten.esrar kullanan serserinin tekini seviyormusunuz...ilginç...

Bacim bu konuyu nerden buldunuzda hortlattiniz

Ben olsam arkama bile bakmadan kaçarım. Asla ama asla düzelmez ki esrarı bırakmak sigara bırakmak gibi bir şey değil. Beyin sağlıklı düşünemiyor. İlerde hayatınız dahi tehlikede olabilir ki daha 1 yıl dolmadan yaşadığınız şeylere bakın. Böyle bir adamı gerçekten seviyor musunuz? Numarasını engelleyin size ulaşamasın onunla iletişimde kaldıkça işler daha da büyüyecek. Kendinizi kurtarın lütfen mantıklı hareket edin pişman olacak bir durum yok yarın madde etkisinde size şiddet de uygulayacaktır ki zaten anlattığınız kadarıyla yapmayacak biri değil. Arkanıza bakmayın lütfen. Aklı başında bir insansınız bütün hayatınızı mahvetmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…