güzellikle boşanayım derken durum karmakarışık ve çok kötü bir hal aldı

sevgili m-rosa arkadaşım.sen zaten atıalcak en büyük adımı atmışsın.kötü giden evliliklerde en büyük zorluk kişinin boşanamak için bir adım atmasıdır.bir yola girmişsin artık.bu yoldan dönmemen ve çocuğun olmadan bazı şeyleri farkettiğin için şükretmen gerek.
İnsanın sevdiği kişiden vazgeçmesi çok ama çok zor birşey ama döndüğün zaman herşey kısırdöngüye dönüşecek.Seonu bu yoldan vazgeçirmeye çalşaıcaksın o inat edecek,sorun çıkaracak,seni suçlayacak vs vs...bağımlılık ciddi bir olay. ve kaosunuzu bir de çocuk eklenecek.ve çocuğun model olarak önüde esrar için bir baba görecek ve onun çevresi.
Bizim çocuklarımızın ne oalcaklarını bilemeyiz ama göz göre görede risk altına sokmak çok zor ..
evliliğin devam etseydi yazdıklarım farklı olurdu ama bu konuda anneler araya girmiş,polise gitmiş..kafan hep karıştırılacak yani..
En sağlıklı kararı verirsin umarım...

ben de bu unv mezunu olayını dusundum aslında...yanı ogretmen ve ısletmecı derken acaba arkadasın esı ne mezunu.ya bence b u durum karsıdakını kucuk gormek degıl ama byan unv erkek lıse mezunu olunca olmuyor cogunlukla.mutlaka bu sekılde yuruyen cok ıyıevlılıkler de vardır ama bence bu durum uygun dusmuyor...

sevdiginiz adamdan cocuk dunyaya getirmek sorun degil.
onemli olan o cocugun yetisecegi ortam.
bir egitimci olarak siz bunu nasil goze alabileceksiniz?

bağımlı biriyle birlikte olabilecek misin?

nasıl çocuğun olacak? nasıl bir ortamda büyüteceksin?

bunlara cevap verdiğinde zaten doğru kararı da kendin vereceksin...

Nasil cocuk istiyebiliyorsun. O cocouga yazik deil mi. Esin cocugunuzun babalik ihtiyaclarini karsilayabilir mi. Sana bile olmasi gerektigi gibi bir es olamamisken...

Ya ben trakyalıyım ve burda içkiyi çok severler çok şükür babam namazında niyazında sigarayı bile ikram edildiğinde içilen bi insan ve ben biraz içki kokan biriyle karşılaşsam irkilirim çok korkarım allaha çok şükür eşiminde içkisi falan yok sigara binde bir içer onada para vermez iş yerinden verirler ona bile kızarım ki esrar falan düşünemiyorum ya korkudan titrerim valla yok tartaklama yok arkadaşları için beni kırması ailesinin düşman olması tutulcak ucu kalmış mı ki tutmaya çalışıyosun?
Okumuş bi insansın dünyada ilk ayrılan sen olmazsın bana biraz bidaha kimle evlenirim zaten 30 yaşındayım düşüncesindesin gibi geldi ama bence böyle bi evliliktense bekar kalmak daha iyi zaten böyle bi ailede doğan çocuğun psikolojiside sağlığıda çok kötü olur. Dedim ya burda içki içen çok diye ailesi dağılanda bi o kadar çok dönüp gelende var gidip dönmeyende ama dönenlerin hepsi pişman baba evindede huzurları yok sanırım o yüzden dönüyolar dayakta yiyolar allahım neler neler böyle ömür mü geçer sen ondan öncede vardın ve büyük ihtimalle daha huzurlu mutluydun neden ondan sonrada olmayasın buralara kadar gelmeyi başarmışsın sakın geri dönme zaten adam dengesiz biraz iyi davranıp yine hakarete başlıyo asla düzelmez kaç kurtul daha önünde çoook seneler var.

teşekkür ederim arkadaşlar dünden berii kendimi daha iyi hissediyorum vicdanen daha rahatım. benii suçlaması beni çok düşündürüordu bana destek olmadın benim bu sırrrımdı herkese anlattın diip duruodu. anlattığım yerlerse aile terapisti, avukat annesi ve babası bunlarada bahsetmek zorundaydım. eşimin tuhaf tavırlarını şimdi düşündükçe madde mağımlılarının tıpa tıp verdiği tepkiler oldunu anladım geç oldu ama:)

canım bizim en büyük hatamız değiseceğine inanmak ama insan değismezzzz yalancı yalancıdır, kötü alışkanlıkları meyilli olanda hep meyilli olur. aslında iç güdüsel olarak yapmak istemez "mutluyum -karım -evim var-işim var " diye düsünür ve pisman olur ama yapacağının yapar. bi öğretmen olarak bu ters bir sey ama insanlar değismiyor ya genlerle tasınıyor bi çok sey. aileye bakıyorsun mükemmel kardesler mükemmel biri rezil rüsva neden diyosun aynı anne aynı ortamda nasıl böle biri çıkıyo. 7 de neyse 70 dede oo
. bir olaya baslarken her iliskide neyse o eğer öle kabul etceksen devam et. yok esrarı arkadslarını bırakır beni sever falan dersen olmaz . değisim bekleme canımmm
eğer kurtulursan şükret kendi hayatının yoluna koy. umarım başına bela olmaz. demakki önceki evliliğide bu nedenlerle bitmis.belki sölemezler ama. kim eşi askerdeyken bırakır. sabıka vs Allh yardımcın olsun.

adam esrar kullanıyor ipsiz sapsız kişilerle arkadaşlık ediyor sana şiddet uyguluyor tehdit ediyor yalan dolan hepsi var adamda:26:canım kaç kurtar kendini.eğer eşin esrarı bırakmak evliliğini kurtarmak için çaba sarfetseydi biraz saabret ona destek ol derdim ama senin eşinin hiç böyle bir çabası yok ki30 yaşında adam zaten bundan sonra da zor değişir canım mesleği elinde okumuş kültürlü bir bayansın böyle biri için kendini daha fazla yıpratma derim

kurtarmalısın kendini bu adamdan... hiç birşey için geç değildir... ya çocuğnda olsaydı bu arada , o zaman ne yapardın?? daha fazla yüz güöz olmadan kısa yoldan hayatından çıkar bu adamı... inan seni çok daha fazla sevecek biri vardır etrafında... umutsuzluğa kapılma arkadaşım....

hiç düşünme bile belki sevdiğin için canın yanacak üzüleceksin ama bence derhal kaç kurtar kendini , sen allahın sevgili kuluymuşsunkki yol yakınken ögrenmişsin herşeyi ya çocugun olsaydı böyle bir baba istermiydi. Mantıklı düşün sağlıklı karar ver lütfen ileride daha fazla üzülecegin işlere girme

Adam seni tartaklamış darp raporu almışsın,esrar kullanıyor,küfür hakaret var annede ailene bile.... Allah aşkına ne sevmesi bu beladan bir an önce kurtul tüm hatlarını vs değiştir ondan 1 lira bile isteme derhal kurtul.........net tavır koy.... esrar falan içip Allah korusun öldürebilir bile seni aklına takıp... sakin ol net ol ve derhal kurtul derim

amannnn diyiimm iyice pislige bulandiginin remisdir ona geri donersen
valla bu adamin oldugu sokaktan dahi gecmemek lazim bence...
senide bataga surukler..

adam esrarı alır sonra seni o kafayla keser biçer o zamanda seven bir ölü olursun aman sakın aşk dediğin 6 ayda acısı unutulan birşey

bu adam tekin değil baksana çapulcu gibi bişey esrar var küfür dayak anneye hakaret...serseri gibi bişey bu adam

aman aklını kullan 3.sayfa haberi olma ihtimalin var bu adama geri dönersen...:18:

saol arkadaşımm yaaaa...güldürdün aslında güldürürkende düşündürdün beni:)))) yine

bak whitney houston a, kocasi esrarkesdi onuda alistirdi ve kadin esrar batakligindan kurtulamayip öldü

arkana bile bakma

Bu esrarkeşten hemen kurtar kendini.

Belki iş sadece esrarla sınırlı değildir eroin de kullanıyor olabilir.

Bunlar krize girdikleri zaman gözleri kimseleri görmez, analarını babalarını bile keserler.

Bu adamdan size hayır gelmez. Kendine bile hayrı yok. Bi kere sizi kandırmış yalan söylemiş..
Zaten öğretmensiniz kendi ayaklarınız üstünde duruyorsunuz çocuğunuzda yokken bu adamdan kurtulun. Sizi 8 ayda tartaklayan ilerde neler neler yapar allah korusun. Daha çok gençsiniz rabbim yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…