güzellikle boşanayım derken durum karmakarışık ve çok kötü bir hal aldı

Babamın dayısının neden bilmiyorum ikinci evliliğinden olan çocukları da esrar, uyuşturucu falan kullanıyor. Enteresanlar. Annelerinin de ikinci evliliği ilk evliliğinden olan çocukları da bir tanesi hariç öyle. Kendilerinden farklı insanlarla yapamaz öyle kimseler. Biri bir kızla evlendi, çocukları oldu. Adam gitti bir hayat kadınına tutuldu, hamile bıraktı. Kız evi terk etti. Çocuğuna bakmaz etmez. Biri ablasını pazarlar, diğerini kocası. Uzak durun böyle insanlardan.

Mantıklı düşündüğünde zaten gidip boşanma kararı almışsın işlemleri baslatmissin canım. 2 mesaj 2 duygu sömürüsüne kanma. Adam seni öldürmekle tehdit ederken mi seni seviyordu ya da terapiyi bıraktığında ben buyum dediğinde mi? Üstelik o kadar yüz göz olunmus. Ve üstelik adam madde bağımlısı seni veya iki gün sonra çocuğunuz olsa ona zarar verse nolacak o zaman da mı çok seviyordu diceksin. Okumuş ayakları yere basan bi kadınsın. Boşanmak elbette zordur düşündüğünde ama aldigin karardan vazgecmen bence yanlış olur. Hakkin da hayırlısı olsun.

Bacim bu konuyu nerden buldunuzda hortlattiniz
yeni konu açmış birkaç gün önce eski konumu bilenler bilir demiş eski konusuna baktım. Tarihi hiç dikkatimi çekmedi. Ve kocasının böyle olmasına rağmen hala boşanmamış bende yorum yapmış bulundum :)

Konu 2012 tarihli. Konu sahibi en son 2016'da girmiş.
Hortlayan konulara biri daha eklenmiş.

Mune kapansa olmaz mı bu konu? Konu sahibi gelirse açsan?

Konu 2012 tarihli. Konu sahibi en son 2013'da girmiş.
Hortlayan konulara biri daha eklenmiş.

Mune kapansa olmaz mı bu konu? Konu sahibi gelirse açsan?
Gülüm üye siteden ayrılmış ama konularının kapatılmasını talep etmemiş, konu sahibesi talep etmediği müddetçe veya konunun kapatılmasına sebep olacak bir eylem olmadıkça eski tarihli konulara dokunmuyoruz.

Hortlatıp durun dedin yani. Ok anlaşıldı efendim.

Canım uyuşturucu olayını bilmiyor muydun evlenmeden önce? Her şeyi geçtim sırf bu yüzden bile bu adamla birliktelik yaşamamalısın. Seni çok iyi anlıyorum seviyor olabilirsin ama bu normal gelebilir çoğu kişiye ama benim gözümde dünyanın en korkunç şeylerinden biri uyuşturucu. Ve bir madde bağımlısının bırakması oldukça güç.
İlerde çocuğun olunca ne olacak? Eşinin tüm arkadaş çevresi uyuşturucu kullanan insanlarla dolu olacak.

Hayatım boyunca böyle ortamlara adım bile atmamaya çok dikkat ettim. Ve böyle ortamların insanı er ya da geç içine çekeceğine inanırım, belki de çok korktuğumdan. Kendinizi ve gelecek yavrularınızın hayatını karartmayın bence. İnşallah her şey çok güzel olur sizin için ileriki yaşamınızda

Okurken gözlerim kanadı. Gelio... diyo.. söylüyo... diip duruyo... Güzel ablam sen eğitimcisin, sen dikkat etmezsen kim dikkat edecek? Valla böyle yazdığınızda yazımınızın çirkinliğine odaklanmaktan konuya odaklanamıyorum. Lütfen bir eğitimci olarak paragraf kullanın ve gidiyo değil gidiyor söylüyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…