Effectha da vardi niacinamide ondan önce the purest niacinamide kullanmıştım ondada vardı yavas yavaş cildimi alıştırmaya çalışıyorum kusmalar oluyor ama geçiyor kullandığım urunlere gelirsek marudermn göz kremi dermoskin arbutin haftanın iki günü kullanıyorum dermoskin göz kremi hergun salistik asiti haftanın üç günü kullanıyorum bir günü fiddy için ayırıyorum kıl maskesiyle haftanın bir günü de enzim peeling yapıyorum bir haftasonu fiddy bir haftasonu enzim peeling yapıyorum nemlendirici olarak effectha kullanıyordum bitti işte sence şimdi marudermn hangisi daha mantıklı olur bu rutine göre güneş kremi de celenes kullanıyorumOnda niacinamid de var yüzde 5.
O celenes güneş kremi ağır geliyor olmasın cildine? Bak bende kullandım onu bize göre değil o sebboEffectha da vardi niacinamide ondan önce the purest niacinamide kullanmıştım ondada vardı yavas cildimi alıştırmaya çalışıyorum kusmalar oluyor ama geçiyor kullandığım urunlere gelirsek marudermn göz kremi dermoskin arbutin haftanın iki günü kullanıyorum dermoskin göz kremi hergun salistik asiti haftanın üç günü kullanıyorum bir günü fiddy için ayırıyorum kıl maskesiyle haftanın bir günü de enzim peeling yapıyorum bir haftasonu fiddy bir haftasonu enzim peeling yapıyorum nemlendirici olarak effectha kullanıyordum bitti işte sence şimdi marudermn hangisi daha mantıklı olur bu rutine göre güneş kremi de celenes kullanıyorumS Skinkeyrlover
Yoğun evet herkes sevmez.O celenes güneş kremi ağır geliyor olmasın cildine? Bak bende kullandım onu bize göre değil o sebboall skin 50 olanı diyorum...
Maviyi al istersen. Mor da arbutin falan da var. O da iyi ama tek başına çok iş yapıyor. Güzeller.celenes cloudberry krem de iyi bak çok seviyorum. 3 tane bitirdim.Effectha da vardi niacinamide ondan önce the purest niacinamide kullanmıştım ondada vardı yavas yavaş cildimi alıştırmaya çalışıyorum kusmalar oluyor ama geçiyor kullandığım urunlere gelirsek marudermn göz kremi dermoskin arbutin haftanın iki günü kullanıyorum dermoskin göz kremi hergun salistik asiti haftanın üç günü kullanıyorum bir günü fiddy için ayırıyorum kıl maskesiyle haftanın bir günü de enzim peeling yapıyorum bir haftasonu fiddy bir haftasonu enzim peeling yapıyorum nemlendirici olarak effectha kullanıyordum bitti işte sence şimdi marudermn hangisi daha mantıklı olur bu rutine göre güneş kremi de celenes kullanıyorumS Skinkeyrlover
Mor olani al diyorsun yani tm cnm bitmek üzere celenes bitince bir daha almayacağım dermoskin güneş kremi düşünüyorum mantıklı olurmu sence bize uyarmı yorumları güzel diye almıştım celenesi birde asli özyilmaz onerince deneyim dedim açıkçasıO celenes güneş kremi ağır geliyor olmasın cildine? Bak bende kullandım onu bize göre değil o sebboall skin 50 olanı diyorum...
Celenesin güneş kremi ağır geliyorsa cidden nemlendiricisine pek sıcak bakamadim cnm şuan ciddenMaviyi al istersen. Mor da arbutin falan da var. O da iyi ama tek başına çok iş yapıyor. Güzeller.celenes cloudberry krem de iyi bak çok seviyorum. 3 tane bitirdim.
Mavi al seboo mavi MAVI diyor kızMor olani al diyorsun yani tm cnm bitmek üzere celenes bitince bir daha almayacağım dermoskin güneş kremi düşünüyorum mantıklı olurmu sence bize uyarmıKova hatunu
Ay Görl aynen mavi dedim ya.Mavi al seboo mavi MAVI diyor kız
Dermoskin için nisa yağlı cilde bi tık ağır gelebilir dedi diye hatırlıyorum dermoskinin mat güneş kremi de var ama fiyat olarak heliocare ile aynı oluyor
2 lira kısacam diye yine hiç ettin suratını güneş kremi ile hic effectaya laf etme
Güneş kremi çok dert ya buldun mu bırakmayacaksın.İyi akşamlar :) 1056 sayfayı okudum geldim. Cildim kuruya dönük nemsiz karma, Dermoskin güneş kremini büyük umutlarla içeriği çok güzel olduğu için almıştım ama bende topaklanma yapıyor.
Kime ne anlatıyorsun ya amanAy Görl aynen mavi dedim ya.Mor da olur olmaz değil ama daha düz serumlar ile kombinlemek gerek ginseng, hyaloronic falan ama işte niacinamid olmasın dikkat et gibi. Mavi daha sade. Ben asıl leadersı dedim mesela 3 tanesi güzel.celenes de güzel bu arada pompalı olan all skin diğer ikisine göre daha iyi ama sana olmuyor diye kötü denmez ki Görl başkasına uyar.Hem Görl bir ürün uymazsa diğer ürünü uyabilir. Cloudberry serisi güzel çok ben beğeniyorum ama gene sana olmayabilir yani. Dermoskinin leke karşıtı olan ve turuncu 50 yoğunlar onları da sevmezsin ama mat olanı denemedim belki o olabilir.
Troleniyorum ama gene de devam ediyorum ya. Lanet olsun şu içimdeki insan sevgisineKime ne anlatıyorsun ya aman
Kolajen nasıl gidiyor? Var mı bir etki
Dermoskin evde eczanede biraz daha uyguna geliyor ondan sordum karma ciltliyim bn peki hangi güneş kremini önerirsin ona bakayım bn effectha ya laf etmedim sadece dermoskin arbutin ondan daha iyi dedimMavi al seboo mavi MAVI diyor kız
Dermoskin için nisa yağlı cilde bi tık ağır gelebilir dedi diye hatırlıyorum dermoskinin mat güneş kremi de var ama fiyat olarak heliocare ile aynı oluyor
2 lira kısacam diye yine hiç ettin suratını güneş kremi ile hic effectaya laf etme
Tm marudermn mavi olani alacağım celenes nemlendiricinin fiyatına da bakarım ona göre ikisinin arasında karar veririm cnm o halde tşk ederimAy Görl aynen mavi dedim ya.Mor da olur olmaz değil ama daha düz serumlar ile kombinlemek gerek ginseng, hyaloronic falan ama işte niacinamid olmasın dikkat et gibi. Mavi daha sade. Ben asıl leadersı dedim mesela 3 tanesi güzel.celenes de güzel bu arada pompalı olan all skin diğer ikisine göre daha iyi ama sana olmuyor diye kötü denmez ki Görl başkasına uyar.Hem Görl bir ürün uymazsa diğer ürünü uyabilir. Cloudberry serisi güzel çok ben beğeniyorum ama gene sana olmayabilir yani. Dermoskinin leke karşıtı olan ve turuncu 50 yoğunlar onları da sevmezsin ama mat olanı denemedim belki o olabilir.
Effectha kusma yaptı dedin ya bence o celenesten ve senin sorunun daha içten öyle zırt pırt ürün değişimine müsait bir cildin yok sebboDermoskin evde eczanede biraz daha uyguna geliyor ondan sordum karma ciltliyim bn peki hangi güneş kremini önerirsin ona bakayım bn effectha ya laf etmedim sadece dermoskin arbutin ondan daha iyi dedimgüneş kremini bayadir kullanıyorum reglden sonra azdı demekki artık kaldiramiyor cildim olabilir tm mavi alırım Kova hatunu
Maruderm iyidir cnm bide şu var skinmasterinKızlar. Effectha nemlendiricim bitti ve şuan pahali daha basmıyor bitti sanırım onun yerine marudermn nemlendirici alsam olurmu yada başka ne önerirsiniz cildimi bilenlerden yardım istiyorumKova hatunu @selennn Kirmizi krizantem
Sen sivilce için onarıcı krem almamış mıydın lokal olarak sürüyordun? Başka bişey kullanma ağır gelir bu sefer de kuruluktan dolayı cildin fazla sebum üretmeye başlar. O bitince şu kremi alabilirsin ben kullanmadım ama burda çok meşhur oldu. Bunu da sivilcenin üstüne lokal olarak uyguluyorsunGünaydin cnm uyanikmisin bu saatte kıyamamgüneş kremi sürmedim bugün sinirimden ne alsam yeni sizden öneri bekliyorum gidip hemen bulabileceğim birşey olmalı sivilcelerden canım çok acıyor@Skinkeyrlover
Bıraktım celenesi bugün itibariyle cnm başka güneş kremi alacağım da ne alsam ki hemen akşam gidip almam gerek fikir verirmisinEffectha kusma yaptı dedin ya bence o celenesten ve senin sorunun daha içten öyle zırt pırt ürün değişimine müsait bir cildin yok sebbo