Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan dermoskin onarıcı kremi arada çok nadir kızarıklık tahriş kuruma olunca bölgesel uyguluyorum her sivilce çıktığında falan kullanmıyorum o bitince alırım cnm Kirmizi krizantem

Heliocare advanced diycem sebbo ne dememi bekliyorsun! sen de alamam cart curt diycen hep aynı muhabbet
Ama içlerinde hem en hesaplisi hemde işe yarayanı bu üzgünüm
Bumu alacağım mecbur cart curtluk durum kalmadı cildim çok kötü açıyor Kova hatunu

Eklentiler

• images (18).jpeg
    28,3 KB · Görüntüleme: 43
İlk güneş kremim buydu bunu bitirdim celenese geçmiştim Kova hatunu

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-27-10-34-14-881_com.miui.gallery.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 47
Mary&may in gunes kremini bulabilirsen tavsiye ederim

Bumu alacağım mecbur cart curtluk durum kalmadı cildim çok kötü açıyor Kova hatunu
Evet evde eczane de 194 lira artik bende ordan alcam trendyolda kuponum neyim olmaza mübarek uçuşa geçiyor trenyolu artik
Bak nisa sana bir rutin verdi ne güzel gidiyordun gözünü seveyim değiştirme ya
Ufaktan yeni serumlar eklersin duruma göre ilerlersin ama stabil rutinini başka şeylerle değiştirme bak başa döndün

yağlı cilt için diyor karmayada uyarmı peki aslında bana nisa gunes kremi Nisa.bana böyle bir yorum yapmıştı la Roche in güneş kreminide bir bakayım senin dediğine de bakayım ona göre alayım bu akşam tşk cnn Kova hatunu

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-27-10-45-42-893_com.android.chrome.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 44
Bu advanced matlık ve blurluk veriyor bence tam senlik,dermoskinin bir sürü güneş kremi var hangisini sordun o gün ?
La roche fiyatları biraz tuzlu gelebilir seni az cok biliyorsam

Bu advanced matlık ve blurluk veriyor bence tam senlik,dermoskinin bir sürü güneş kremi var hangisini sordun o gün ?
La roche fiyatları biraz tuzlu gelebilir seni az cok biliyorsam
Direkmen marka olarak sordum sanırım burda yazılanlari bir araştırayim en uygunu hangisi gelirse onu alirim

Günaydin cnm uyanikmisin bu saatte kıyamam güneş kremi sürmedim bugün sinirimden ne alsam yeni sizden öneri bekliyorum gidip hemen bulabileceğim birşey olmalı sivilcelerden canım çok acıyor@Skinkeyrlover
Ya Görl hiç sürmemek olmaz sinir olma. Gidip hemen bulabileceklerin eczane ürünleri olabilir. Hem de uzman yorumu olur.

Bunu niye değiştirdin? Sevmiştin sanki öyle hatırlıyorum...bide celenesle
Etme eyleme yaf
Ucuz diye aldı desem celenesin fiyatı da ucuz değilmiş zaten. Halbuki geçenlerde maruderm göz çevresi serumu aldı 149 lira mıydı neydi ama dermoskin kremi var zaten onunla devam edebilirdi. Heliocare güneş kremi ya da effecta nemlendirici alabilirdi üstüne biraz daha para ekleyip. Eli bollaşınca da isterse o serumu da alabilirdi. Biz hep böyle hesap kitap yaparak gidiyoruz sebbo önce temel şeyleri almalısın sonra paran olunca denemek istediğin ya da yedeklemek istediğin ürünleri almalısın. Maalesef bu devirde böyle yapmak zorundayız. Bide effectayı tam bitirdin mi onun dibinde krem kalmıştır pompasını çıkar şişeyi ters çevir altına temiz bir bardak altı koy dibindeki aksın iyice o kadar para veriyoruz sonuna kadar kullan

Yaptım cnm dibini sıyırdım

Celenesin böyle çelme takacağini bilemedim iyi gidiyorduk yoksa güneş kremi alırdım tabiki

Celenes aldığımda ucuzdu cnm Kirmizi krizantem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…