- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iyiyim canım teşekkürler sadece biraz uykusuzhasta olan tüm topic ahalisi hepiniz nasılsınız bu arada? şahsen ben tamamen iyileştim, ahseninde bugün kontrolü var ama iyi durumu.... sizler de toparladınız mı
iyi olmana çok sevindim evet resmen heeerrkes hasta maalesefBen iyiyim canım teşekkürler sadece biraz uykusuz
Senin ve Ahsen’in de iyi olmasına sevindim. Dün akşam nöbetçi eczanelerin önünde sıralar vardı. İnanılmaz bir influenza salgını var.
Yapay zekaya ben yaptırttım o resmi Robot yaptı yani evetS sepyazeytin profil resmine bayıldım ! resmen çok çok güzel
ellerine sağlık canım neticede seninde emeğin var çok güzel duruyorYapay zekaya ben yaptırttım o resmi Robot yaptı yani evet
Benimkini de robot çizdiellerine sağlık canım neticede seninde emeğin var çok güzel duruyor
senin profil resminde mi aynı şekilde değişmiş sanki
damaged lemon arkadaşımın eseri. Sepya ve ZeytooooooooS sepyazeytin profil resmine bayıldım ! resmen çok çok güzel
Evet kuzum, birçok kez gördük bunubende bayılıyorum bu haksız olupda kendini haklı görenlere
Almak istediğim çok şey var karar veremiyorum6133 278/13 55*17*140 yazın bu gözlüğü alıcam buraya yazıyorum ki çekim yasası 520 777 ler başka ne vardı söyleyin ? bi donatalım burayı bilinen tüm enerji yasalarıyla yağdırın kızlar
sizlerde almak istediğiniz ev olur araba olur atın linkini yollayalım enerjiyi
777 520 hepsini yaz görl set çekmeAlmak istediğim çok şey var karar veremiyorum
almak istediğin hayal ettiğin herşey için bir ajanda yapsana, onu bir yere yazınca işaretlemiş oluyorsun ... ben öyle yapıyorum mesela şuan oturduğumuz evi almadan önce kiradayken gece uyumadan , şu tip ,şu şekil ,şöyle diye ayrıntılı hayal kuruyordum ,evin m2sine nasıl yerleştireceğime kadar. bu evi alırken cebimizde gerçekten para yoktu erhan işten çıkmış yeni iş kurmuştu, sıfırdan başlamıştık yeni evlenirken pembik gelin hevesiyle bilinçsiz aldığım sevmediğim eşyalar vardı ,yeni eşya alacak paramız yoktu ,hep şu şöyle olacak bu böyle diye hatta almışım sahip olmuşum da yerleştiriyormuşum gibi hayal ettim...Almak istediğim çok şey var karar veremiyorum
Güzel bir tatil777 520 hepsini yaz görl set çekme
Oldu oldu çok güzel oldu 520.Sen khels görülsün ya bilemem mi Hangi ürünlerini kullanmıştın daha önce?Güzel bir tatil
Bir sürü bir sürü kıyafet
I’m from ginseng
Khels’ten bişeyler
Orijinal parfüm (yves saint laurent libre olabilir)
Nars orgasm allık
Louis vuitton çanta
Bir de daha spesifikleştirmek daha iyi mesela bir sürü kıayefet değil de daha net şu gibi ya da bir şeyler değil de direkt şu gibi.Güzel bir tatil
Bir sürü bir sürü kıyafet
I’m from ginseng
Khels’ten bişeyler
Orijinal parfüm (yves saint laurent libre olabilir)
Nars orgasm allık
Louis vuitton çanta
Sorun şu ki hiçbir ürününü kullanamadım çok pahalı meret ama kullanmadan aşık oldum içeriklerini çok beğeniyorum. Takım tutar gibi khels’i tutuyorumOldu oldu çok güzel oldu 520.Sen khels görülsün ya bilemem mi Hangi ürünlerini kullanmıştın daha önce?
Şöyle full bir rutin yaparsın temzileyicisinden güneş kremine süper olur. Ben saç maskesini kullanmıştım. Efsoydu.Sorun şu ki hiçbir ürününü kullanamadım çok pahalı meret ama kullanmadan aşık oldum içeriklerini çok beğeniyorum. Takım tutar gibi khels’i tutuyorum
Ben şu kalemi istiyorum, nasıl oluyorBir de daha spesifikleştirmek daha iyi mesela bir sürü kıayefet değil de daha net şu gibi ya da bir şeyler değil de direkt şu gibi.
Dur o zaman linklerini bulup geleyimBir de daha spesifikleştirmek daha iyi mesela bir sürü kıayefet değil de daha net şu gibi ya da bir şeyler değil de direkt şu gibi.