Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hasta olan tüm topic ahalisi hepiniz nasılsınız bu arada? şahsen ben tamamen iyileştim, ahseninde bugün kontrolü var ama iyi durumu.... sizler de toparladınız mı
Ben iyiyim canım teşekkürler sadece biraz uykusuz 😀
Senin ve Ahsen’in de iyi olmasına sevindim. Dün akşam nöbetçi eczanelerin önünde sıralar vardı. İnanılmaz bir influenza salgını var.

Ben iyiyim canım teşekkürler sadece biraz uykusuz 😀
Senin ve Ahsen’in de iyi olmasına sevindim. Dün akşam nöbetçi eczanelerin önünde sıralar vardı. İnanılmaz bir influenza salgını var.
iyi olmana çok sevindim :KK36: evet resmen heeerrkes hasta maalesef

6133 278/13 55*17*140 yazın bu gözlüğü alıcam buraya yazıyorum ki çekim yasası 520 777 ler başka ne vardı söyleyin ? bi donatalım burayı bilinen tüm enerji yasalarıyla :KK70: yağdırın kızlar

sizlerde almak istediğiniz ev olur araba olur atın linkini yollayalım enerjiyi
:KK70:

6133 278/13 55*17*140 yazın bu gözlüğü alıcam buraya yazıyorum ki çekim yasası 520 777 ler başka ne vardı söyleyin ? bi donatalım burayı bilinen tüm enerji yasalarıyla :KK70: yağdırın kızlar

sizlerde almak istediğiniz ev olur araba olur atın linkini yollayalım enerjiyi
:KK70:
Almak istediğim çok şey var karar veremiyorum :KK70:

Almak istediğim çok şey var karar veremiyorum :KK70:
almak istediğin hayal ettiğin herşey için bir ajanda yapsana, onu bir yere yazınca işaretlemiş oluyorsun ... ben öyle yapıyorum mesela şuan oturduğumuz evi almadan önce kiradayken gece uyumadan , şu tip ,şu şekil ,şöyle diye ayrıntılı hayal kuruyordum ,evin m2sine nasıl yerleştireceğime kadar. bu evi alırken cebimizde gerçekten para yoktu erhan işten çıkmış yeni iş kurmuştu, sıfırdan başlamıştık yeni evlenirken pembik gelin hevesiyle bilinçsiz aldığım sevmediğim eşyalar vardı ,yeni eşya alacak paramız yoktu ,hep şu şöyle olacak bu böyle diye hatta almışım sahip olmuşum da yerleştiriyormuşum gibi hayal ettim...

o 6 ay içinde erhanın eline birden yüklü para geçti birinden de boç aldı tamamladık bir şekilde evi aldık, sonra evin eşyalarını değiştirdim bir mobilya mağazasının güvenlik alarm sistemini kurdu neredeyse bedavaya geldi mobilyalar değişti :KK70: hepsi tam olarak istediğim şekilde oldu hayalimdekinden de iyi oldu

şuan bahçeli müstakil ev hayalim var :KK70: aynı şekilde kuruyorum hayali ve olacağına eminim

sen bıkmadan usanmadan ısrarla iste onu kendine çek

Güzel bir tatil
Bir sürü bir sürü kıyafet
I’m from ginseng
Khels’ten bişeyler
Orijinal parfüm (yves saint laurent libre olabilir)
Nars orgasm allık
Louis vuitton çanta
:KK70: :KK70:
Oldu oldu çok güzel oldu 520.Sen khels görülsün ya bilemem mi 😂Hangi ürünlerini kullanmıştın daha önce?

Güzel bir tatil
Bir sürü bir sürü kıyafet
I’m from ginseng
Khels’ten bişeyler
Orijinal parfüm (yves saint laurent libre olabilir)
Nars orgasm allık
Louis vuitton çanta
:KK70: :KK70:
Bir de daha spesifikleştirmek daha iyi mesela bir sürü kıayefet değil de daha net şu gibi ya da bir şeyler değil de direkt şu gibi.

Oldu oldu çok güzel oldu 520.Sen khels görülsün ya bilemem mi 😂Hangi ürünlerini kullanmıştın daha önce?
Sorun şu ki hiçbir ürününü kullanamadım çok pahalı meret :KK70: ama kullanmadan aşık oldum içeriklerini çok beğeniyorum. Takım tutar gibi khels’i tutuyorum:KK70:

Sorun şu ki hiçbir ürününü kullanamadım çok pahalı meret :KK70: ama kullanmadan aşık oldum içeriklerini çok beğeniyorum. Takım tutar gibi khels’i tutuyorum:KK70:
Şöyle full bir rutin yaparsın temzileyicisinden güneş kremine süper olur. Ben saç maskesini kullanmıştım. Efsoydu.

Bir de daha spesifikleştirmek daha iyi mesela bir sürü kıayefet değil de daha net şu gibi ya da bir şeyler değil de direkt şu gibi.
Ben şu kalemi istiyorum, nasıl oluyor 🤔

Eklentiler

• kaweco-brass-sport-fountain-pen-review-3.jpg
    kaweco-brass-sport-fountain-pen-review-3.jpg
    233,6 KB · Görüntüleme: 41
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X