Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki o zaman şu anda yağ bazlıyı nasıl kullanıyorsun kız sebbo :KK70: Islak yüzüne sürmüyorsun umarım.
sebonun şöyle bir huyu var ,mesela rutin oluşturduk, bu süreçte gerçektn hepimiz yaşlandık ama... alması gereken ürünler belli gidip market ürünlerinin etrafında dolaştı yine almadı aylarca bizi öyle yordu hergün sordu resimler attı . sonra rutin için alışverişi biz 10 yıl yaşlandıktan sonra aldı ve çıkan 1 sivilcenin hesabını hepimiz aylarca verdik ikna etmeye çalıştık o arada yie yanlış yanlış ürünler kullanmaya devam edip biz düzeltmeye çalıştıkça kendisi bozdu... her uygulamayı yüz yıkama jelinin bile nasıl kullanıldığına dair hem görsel hem video hem yazı olarak adım adım yazdık paylaştık herşeyi ... 2 günde bir hafıza kaybı yaşamış gibi bize aynı şeyleri soruyor vallahi abartmıyorum :KK70: o yüzden demin imdat diye bağırdım. dalga geçtiğini düşünüyorum . yağ bazlıyı ısrarla uyarıma rağmen ıslak yüze ele uyguladıysa bunda ay zaten cilt bakım işini kapatsın bence :KK70:

sabrın tükenmedi tabi ne kadar minnoş yazmışsın çok tatlısın bunu seboya en az 20000 kere söylemişizdir 3 gün sonra yine soracak kendisi zaten yağ bazlı kullanıyor bu arada düşün...
Bugün banyoyu bitirince annemin yardımiyla yüzumu yıkadım ve kurutmadan küvette yikatti uğraşmadi havlu kağıti bulmaya bana yapmış oldum artık ondan sorayım dedim tmdir sakin ol cnm N nscckts

Ben görmemiştim daha önce sorduğunu o yüzden açıkladım :KK70:
ah ah iyiki görmemişsin bilenlere anlık inme felç hissi gelecek birazdan emin ol :KK70: hepimiz hastalandık vallahi abartmıyorum bak :KK70: abartı gibi gelebilir cidden doğru söylüyorum

Peki o zaman şu anda yağ bazlıyı nasıl kullanıyorsun kız sebbo :KK70: Islak yüzüne sürmüyorsun umarım.
Yok kiz normalde öyle yapmıyorum ama banyoda annem havlu peçete bulmaya uğraşmamak için ıslak yaptırdı deli etti bni bnde sorayim dedim yinede temizlenir mi acaba diye damaged lemon damaged lemon

Bugün banyoyu bitirince annemin yardımiyla yüzumu yıkadım ve kurutmadan küvette yikatti uğraşmadi havlu kağıti bulmaya bana yapmış oldum artık ondan sorayım dedim tmdir sakin ol cnm N nscckts
Yok kiz normalde öyle yapmıyorum ama banyoda annem havlu peçete bulmaya uğraşmamak için ıslak yaptırdı deli etti bni bnde sorayim dedim yinede temizlenir mi acaba diye damaged lemon damaged lemon
ben doğruyu söylediğini düşünmüyorum. bunu hep yapıyorsun tepki alınca anında değiştiriyorsun eğer gerçekten bu zamana kadar doğru uygulamış olsaysın bu soruyu sormazdın çünkü uygulamanın nasıl çalıştığını mantığını bilirdin. madem dinlemeyeceksin okumayacaksın neden bize aylarca aynı soruları sordun neden sayfa sayfa bize yazdırdın ? bunu bize neden yapıyorsun bu ilk değil sonda olmayacak biliyorum bende gerçekten sabır kalmadı bu konuda çünkü artık ayıp yaptığın . bu ürünün nasıl kullanıldığına kadar videosunu bile paylaşmadım mı nasıl yapıldığını milyon kez sormadın mı ? neden kuru el kuru yüz olduğunu trilyon kere yazmadım mı ?

ben doğruyu söylediğini düşünmüyorum. bunu hep yapıyorsun tepki alınca anında değiştiriyorsun eğer gerçekten bu zamana kadar doğru uygulamış olsaysın bu soruyu sormazdın çünkü uygulamanın nasıl çalıştığını mantığını bilirdin. madem dinlemeyeceksin okumayacaksın neden bize aylarca aynı soruları sordun neden sayfa sayfa bize yazdırdın ? bunu bize neden yapıyorsun bu ilk değil sonda olmayacak biliyorum bende gerçekten sabır kalmadı bu konuda çünkü artık ayıp yaptığın . bu ürünün nasıl kullanıldığına kadar videosunu bile paylaşmadım mı nasıl yapıldığını milyon kez sormadın mı ? neden kuru el kuru yüz olduğunu trilyon kere yazmadım mı ?
Doğru temizlik yapmasam yüzüm bukadar düzelmezdi emin olabilirsin cnm tepki verip ne yapıyorsunuz sanki dayak mi yiyorum doğru yaparsam faydasını görürüm yanlış yaparsam zararını cnm lütfen öyle düşünme bugün o sekil yapmak zorunda kaldım tam temizlenmedi gibi hissettim birde makyajliydim ondan sorayım dedim aklıma takıldı çünkü tatlım cilt bu başka birşeye benzemiyor ertesi günü mahvoluyor yanlış birşey yapınca. N nscckts

Doğru temizlik yapmasam yüzüm bukadar düzelmezdi emin olabilirsin cnm tepki verip ne yapıyorsunuz sanki dayak mi yiyorum doğru yaparsam faydasını görürüm yanlış yaparsam zararını cnm lütfen öyle düşünme bugün o sekil yapmak zorunda kaldım tam temizlenmedi gibi hissettim birde makyajliydim ondan sorayım dedim aklıma takıldı çünkü tatlım cilt bu başka birşeye benzemiyor ertesi günü mahvoluyor yanlış birşey yapınca. N nscckts
Bir kere yanlış ya da eksik yıkamak mahvetmez. Çok tereddütün varsa doğru şekilde bir kere daha yıkarsın. Dert etme o kadar.
Önemli olan el ve yüz kuru olarak temizlemeye başlayacağını biliyor olman.

Havlu peçete banyodan sonra yüzü kurulamak için mi? Banyo yapacaksam ben şöyle yapıyorum: suyu açıp ısınmasını beklerken daha küvete girmeden yağla yüzüme masaj yapıp sonra giriyorum, aynı şekilde suyla tekrar masaj yapıp duruluyorum. Sonra su bazlı jelle tekrar yıkıyorum. Banyonun ilk aşaması yüz yıkama olmuş oluyor yani. Bence öylesi daha mantıklı.

Normalde her ikisinide ıslatarak yapmıyorum bugun böyle oldu N nscckts
İkisini de ıslatmıyorsan niye şöyle dedin:

"Bunu kullanırken ellerin ıslak yüzün kuru olmasi gerekiyor d sonra az az su alarak Köpürtup ovalayıp cikariyoruz tüm suyla ..."

Ellerin ıslak olması gerektiğini düşünüyormuşsun yani. Tepki gelince mi yok ikisi de kuru dedin :KK70:

Doğrusunu öğrenmen lazım acilen yoksa o kadar para verdiğin ürün boşa gidiyor, suyla temas ederse yağ temizleyici yüzündeki hiçbir şeyi çözemez. Suyla boşuna akıtıp çöp ediyorsun ürünü :KK43:

"Bunu kullanırken ellerin ıslak yüzün kuru olmasi gerekiyor d sonra az az su alarak Köpürtup ovalayıp cikariyoruz tüm suyla ..."

Ellerin ıslak olması gerektiğini düşünüyormuşsun yani. Tepki gelince mi yok ikisi de kuru dedin :KK70:

Doğrusunu öğrenmen lazım acilen yoksa o kadar para verdiğin ürün boşa gidiyor, suyla temas ederse yağ temizleyici yüzündeki hiçbir şeyi çözemez. Suyla boşuna akıtıp çöp ediyorsun ürünü :KK43:
Aynen öyle bir kıvırma gerçekleşti yine ve bu sürekli bu şekilde

beni artık etiketleme sebbo olur mu?

Havlu peçete banyodan sonra yüzü kurulamak için mi? Banyo yapacaksam ben şöyle yapıyorum: suyu açıp ısınmasını beklerken daha küvete girmeden yağla yüzüme masaj yapıp sonra giriyorum, aynı şekilde suyla tekrar masaj yapıp duruluyorum. Sonra su bazlı jelle tekrar yıkıyorum. Banyonun ilk aşaması yüz yıkama olmuş oluyor yani. Bence öylesi daha mantıklı.
Olmadı banyoya girer girmez hiç yıkanmadan yaparım daha mantıklı valla süper damaged lemon damaged lemon

Öğrenmek için osekil sordum bn her ikisini de kuru yapıyorum bazı YouTuberlarin videolarını izledim onlarda ellerini ıslatıp yapıyorlar doğrusu ne diye sorayım dedim pişman oldum o ayrı konu damaged lemon damaged lemon

Öğrenmek için osekil sordum bn her ikisini de kuru yapıyorum bazı YouTuberlarin videolarını izledim onlarda ellerini ıslatıp yapıyorlar doğrusu ne diye sorayım dedim pişman oldum o ayrı konu damaged lemon damaged lemon
Ben hiç öyle yapanı görmedim, fizik kurallarına aykırı bir kere, bir işe yaramaz ki 🤔 kuru elle masaj yaptıktan sonra elimizi ıslatıp tekrar masaj yapıyoruz ya onunla karıştırmış olabilir misin?

Tm etiketlemem valla bir soru sordum bin pişman oldum cidden
hayır bir kere sormadın bunu sana defalarca anlattık burada soru soran kimseye böyle kızmıyoruz aynı şeyi defalarca sorduğun için kızıyoruz
ben sana nasıl uygulandığının videosunu attım nasıl uygulandığını anlattım o bazı youtuberın hemen videosunu paylaş göreyim yağ bazlıyı nasıl ıslatıp uyguluıyormuş. içindeki sürfektan suyla temas ettiği an açığa çıkıp çalıştığı için mecburen herkes yağ formdayken kullanmak zorunda, suyla temas edince düz yıkama jelinden bir farkı kalmadığı gibi tam aksine gözenek tikar ben bu bilgileri defalarca yazdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X