Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar bir yandan eşimle konuşuyorum ,bir site açmaya kesin karar verdim . erhan zaten çat çut klavye sesime sana artık site oluşturalım deyip duruyordu şuan isimler üzerine düşünüyoruz. boşuna mı yazılımcı koca aldık oturur güzel bir site yaparız . . bu haberi buradan paylaşmak istedim

Sabırsızlıkla bekliyorum

Görlll süperrrsiinnnizzz

sabrın tükenmedi tabi ne kadar minnoş yazmışsın çok tatlısın bunu seboya en az 20000 kere söylemişizdir 3 gün sonra yine soracak kendisi zaten yağ bazlı kullanıyor bu arada düşün...
Cevap vermeyin yahu, kendi araştırsın bulsun artık yeter da! Hep hazıra kon, iki gün sonra unut, oh mis! damaged lemon beybi sana havale ediyoruz artık beybim

Yahu sen attığın videoların izlendiğini falan mı sanıyorsun balım ya? Kıyamam sana ben... Tepki alınca, biliyorum zaten diyor. Bilse en başında bu ürünü kullanırken ellerimiz ıslak olacak der mi?
Geçen gün 2022'nin sınıfta kalan ürünleri videosu vardı ya, onu ben izledim ve Cosmed yağ bazlıdan da bahsetmiş Nihal yazdım. Sonra coştu ortalık. Orada Cosmed yazıldığını gördü ya, oradan yürüdü.

Toplanır geliriz topikçenek Hayırlı olsun şimdiden. Benimki de klavye sesini duyunca "Kesin yine Kadınlar Kulübü'nde bizim hatun." diyor

sabah sabah komik birşey oldu
ben kıza kalem başlığı almıştım alırken satıcı ürün bilgisine 3 adet yazmış parantez içinde ... kargo eve geldi içinden 1 adet çıktı

satıcıya yazdım ben alırken parantez içinde 3 adet diyordu eve gelen 1 ,aldıktan hemen sonrada fiyatı 2 katına çıkarmışsınız neden ? dedim

siz 1 adet için aldınız dedi o yüzden 1 adet gönderdim dedi bende bayılıyorum bu haksız olupda kendini haklı görenlere

siparişlerime girdim aldığım ürünün ekran görüntüsünü aldım açıklamada (3 adet karışık) diyor
eve geleninde resmini çektim 1 tane

parasında değilim başımın gözümün sadakası olsunda , insanı enayi yerine koyuyorsunuz ya ona kızıyorum dedim .

hemen satıcıyı değerlendir kısmına girdim olanı yazdım

trendyol asistana bağlandım

bildirim geldi demin eksik ürününüz tedarik edilecektir diye ahahhahahahah

ben haksızlığa hiiiiiiç tahammül edemem hiçbir konuda hiç bir anlamda ve gereken neyse yaparım ekran görüntüsü alır uygun zamanı bekler sonra da çaaaattt süpriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…