Yok yahu gerilmedim hahah ama ilginç geldidamaged biz normalde böyle gergin değiliz inan banakusuruma bakma üyeye birden çıkıştım senin gerilmeni istemem
Sabırsızlıkla bekliyorumkızlar bir yandan eşimle konuşuyorum ,bir site açmaya kesin karar verdim . erhan zaten çat çut klavye sesime sana artık site oluşturalım deyip duruyorduşuan isimler üzerine düşünüyoruz. boşuna mı yazılımcı koca aldık oturur güzel bir site yaparız . . bu haberi buradan paylaşmak istedim
Görlll süperrrsiinnnizzzkızlar bir yandan eşimle konuşuyorum ,bir site açmaya kesin karar verdim . erhan zaten çat çut klavye sesime sana artık site oluşturalım deyip duruyorduşuan isimler üzerine düşünüyoruz. boşuna mı yazılımcı koca aldık oturur güzel bir site yaparız . . bu haberi buradan paylaşmak istedim
Cevap vermeyin yahu, kendi araştırsın bulsun artık yeter da! Hep hazıra kon, iki gün sonra unut, oh mis!sabrın tükenmedi tabi ne kadar minnoş yazmışsın çok tatlısın bunu seboya en az 20000 kere söylemişizdir 3 gün sonra yine soracak kendisi zaten yağ bazlı kullanıyor bu arada düşün...
Oooo, daha dur. Daha neler göreceksinBen görmemiştim daha önce sorduğunu o yüzden açıkladım
bu süreçte gerçektn hepimiz yaşlandık
sonra rutin için alışverişi biz 10 yıl yaşlandıktan sonra aldı ve çıkan 1 sivilcenin hesabını hepimiz aylarca verdik
2 günde bir hafıza kaybı yaşamış gibi bize aynı şeyleri soruyor vallahi abartmıyorum
Yahu sen attığın videoların izlendiğini falan mı sanıyorsun balım ya? Kıyamam sana ben... Tepki alınca, biliyorum zaten diyor. Bilse en başında bu ürünü kullanırken ellerimiz ıslak olacak der mi?ben doğruyu söylediğini düşünmüyorum. bunu hep yapıyorsun tepki alınca anında değiştiriyorsun eğer gerçekten bu zamana kadar doğru uygulamış olsaysın bu soruyu sormazdın çünkü uygulamanın nasıl çalıştığını mantığını bilirdin. madem dinlemeyeceksin okumayacaksın neden bize aylarca aynı soruları sordun neden sayfa sayfa bize yazdırdın ? bunu bize neden yapıyorsun bu ilk değil sonda olmayacak biliyorum bende gerçekten sabır kalmadı bu konuda çünkü artık ayıp yaptığın . bu ürünün nasıl kullanıldığına kadar videosunu bile paylaşmadım mı nasıl yapıldığını milyon kez sormadın mı ? neden kuru el kuru yüz olduğunu trilyon kere yazmadım mı ?
Kız seninle geçen gün ne konuştuk? Hı?Yok yahu gerilmedim hahah ama ilginç geldiBenim de dünyadan haberim yok öyle konuşuyorum
Toplanır geliriz topikçenekkızlar bir yandan eşimle konuşuyorum ,bir site açmaya kesin karar verdim . erhan zaten çat çut klavye sesime sana artık site oluşturalım deyip duruyorduşuan isimler üzerine düşünüyoruz. boşuna mı yazılımcı koca aldık oturur güzel bir site yaparız . . bu haberi buradan paylaşmak istedim
Sus kız susKız seninle geçen gün ne konuştuk? Hı?damaged lemon böyle bir beybidir işte, dedikoduyu da açık etmez ponçiğim benim
kızlar bir yandan eşimle konuşuyorum ,bir site açmaya kesin karar verdim . erhan zaten çat çut klavye sesime sana artık site oluşturalım deyip duruyorduşuan isimler üzerine düşünüyoruz. boşuna mı yazılımcı koca aldık oturur güzel bir site yaparız . . bu haberi buradan paylaşmak istedim