Evet bence de. Aslında balık bence mesela aslan koç yay ateş böyle dışarıdan belli ediyorlar alfalığı ama balık nahif durup yeri gelir duygusallıkla herkese alfalığı yapabilir alttan alttan. Eğlenince de tam eğlenirler bu da doğru. Duyguları yaşıyorlar çünkğ resmen.Bu işin uzmanı skiny görl.
Balık burcunun tek özelliğinin sanıldığı gibi duygusal ve naif olmak dışında eğlenceli hareketli olduğunu duymuştum.
Ben öyle demem valla ben bir ovv derim. Bence balık böyle diyenleri duygusal manipülasyon ile tek yumrukla yere indirir vallaEvet ama balık diyince herkesin aklına sadece duygusallık geliyor maalesef hatta burcumu duyunca acıklı bir ses tonuyla ayyyy diyorlar
Eminim çok güzelsindir.Ben eskiden özellikle ergenken aşırı mükemmelliyetçiydim hatta benimki hastalık derecesinde olabilir. Kendimi hiç beğenmiyordum hatta bu yüzden sevgilim olsun bile istemiyordum. Halbuki benimle sevgili olmak isteyen insan beni öyle beğenmiştir dimi ne yoruyorsun kendiniBen kendimi bayağı törpüledim, hayatta hiçbirşeyin mükemmel olmuycağını kabullendim. Yalan dünyada yaşıyoruz hiçbirşey mükemmel olamaz diye avuttum kendimi. Şu an diyorum ki her şeyim mükemmel olsa Marlyn Monreo teyzeye ayıp olur
Ben şu yeni nesil filtre olayını anlamıyorum ya
fiziksel ve kimyasal güneş kremleri işin içine giriyor ,ben genelde ikisinden de bir parça olanı seviyorum geniş kapsamlı tam korumaBen şu yeni nesil filtre olayını anlamıyorum yaeski nesil ne yeni nesil ne?
Çok ponçik anlatmışsın gözümde canlandı o güzeller güzeli halin.
Şimdi hepimiz görmeden çok güzelsin diyoruz. Bir kere kalbin çok güzel. Geçmişi bir kenara bırak aileler her gün gördüğü yüze güzelsin güzelsin demiyor belki bunı akıl edemiyor belki kuşak farkı.
Dediğin gibi her yaşı en güzel yaşımız gibi kabullenmek iyi geliyor. Yaşlanmaktan değil sağlıklı yaşlanamamaktan korkuyorum en çok.
Veteriner köpeğe ne yaptı tekrar anlatsanabugünün motivasyon cümlesi benim için
Çok güzel ya oVeteriner köpeğe ne yaptı tekrar anlatsana
Spor olsun skinkeyr olsun Kolajen olsun artık sen asla yaşlanmazsın bebeksu.Beybi ben lisedeyken, üniversitedeyken çıkma teklifi alma rekoru kırıyordum. Ne zaman arkadaşlarımla çarşıya çıksak biri peşime takılırdı, yanımda da hep aynı lise arkadaşım olurdu. Erkekler konuşmak için yanımıza gelirdi, muhatap bile olamazdım, hep o lise arkadaşım muhatap olurdu. O derece öz güvenim yoktu, kendimi hep çirkin hissederdim. Bir erkeğin yüzüne bakarak konuşamazdım bu çirkinlik takıntım yüzünden. Bembeyaz bir kızdım, saçlarım da açık kumraldı o yüzden çok dikkat çekiyordum sanırım.
Hiç film fırıldak da çeviremezdim. Mesela ilk erkek arkadaşımın elini tuttuğumda hamile kalacağımı düşünen bir geri zekalıydım aslında
Şimdi o lise arkadaşım öğretmen oldu, tayini İzmir'e çıktı, ilk dışarı çıkmamızda bu defa da onun öğrencisi liseli velet beni sormuş. 40 yaşına da gelsem bazı şeyler değişmiyor demek ki
Ben şimdi kendimi güzel hissediyor muyum, hayır. Çünkü ailede de sorun vardı. Bir gün bile bana güzelsin, iyisin vs demediler. Bir gün övmediler beni. Halbuki minnoş bir insanım valla, kimseye zararım olmaz
Her yaşı en güzel yaşımız gibi alıp kabul etmeliyiz, sonuçta bir yıl sonrasından daha genciz şu an. Bu arada, ben yaşlanmaktan hâlâ korkuyorum.
Hiç anlamıyorsun bir şey yaptığını herkese uygun kesinlikle. Kadının enerjisine aşığım bir de bendüzenli 45 dk lesliee bence hem eğlenceli hemde kolay. pandemide her gün yapıyordum.
evet müthiş bir enerji walk walk all together...Hiç anlamıyorsun bir şey yaptığını herkese uygun kesinlikle. Kadının enerjisine aşığım bir de ben
Aksi düşünülemezdi görl tabii ki tam kapsamlı olmalıydıfiziksel ve kimyasal güneş kremleri işin içine giriyor ,ben genelde ikisinden de bir parça olanı seviyorum geniş kapsamlı tam koruma
Kolajen deme ya resmen kolajen aseriyorum şu an daha 4 saat varSpor olsun skinkeyr olsun Kolajen olsun artık sen asla yaşlanmazsın bebeksu.777
Yaa itbet görlKolajen deme ya resmen kolajen aseriyorum şu an daha 4 saat var
Sahi tibeti fizyoterapistine sorsana hareketleri,senin açıdan sakınca yoksa başlasana
Yağ bazlı temizleyicinin gözeneklerdeki yağlara yapışabilmesi için ilk etapta suyla temas etmemesi gerekiyor, elimizin de kuru olması gerekiyor diye biliyorum ben. Kuru elime yağı döküp kuru yüzüme 1 dk masaj yapıyorum, sonra elimi ıslatıp biraz daha masaj yapıyorum, sonra da durulayıp yıkıyorum.Bunu kullanırken ellerin ıslak yüzün kuru olmasi gerekiyor d sonra az az su alarak Köpürtup ovalayıp cikariyoruz tüm suyla peki duştan sonra banyodayken yüz ıslak olsa sıkıntı olurmu yardım kızlar N nsccktsKova hatunu A Ametistt B bensimo damaged lemon S Skinkeyrlover S sepyazeytin
ay imdat yaBunu kullanırken ellerin ıslak yüzün kuru olmasi gerekiyor d sonra az az su alarak Köpürtup ovalayıp cikariyoruz tüm suyla peki duştan sonra banyodayken yüz ıslak olsa sıkıntı olurmu yardım kızlar N nsccktsKova hatunu A Ametistt B bensimo damaged lemon S Skinkeyrlover S sepyazeytin
sabrın tükenmedi tabi ne kadar minnoş yazmışsın çok tatlısın bunu seboya en az 20000 kere söylemişizdir 3 gün sonra yine soracak kendisi zaten yağ bazlı kullanıyor bu arada düşün...Yağ bazlı temizleyicinin gözeneklerdeki yağlara yapışabilmesi için ilk etapta suyla temas etmemesi gerekiyor, elimizin de kuru olması gerekiyor diye biliyorum ben. Kuru elime yağı döküp kuru yüzüme 1 dk masaj yapıyorum, sonra elimi ıslatıp biraz daha masaj yapıyorum, sonra da durulayıp yıkıyorum.
Ben görmemiştim daha önce sorduğunu o yüzden açıkladımsabrın tükenmedi tabi ne kadar minnoş yazmışsın çok tatlısın bunu seboya en az 20000 kere söylemişizdir 3 gün sonra yine soracak kendisi zaten yağ bazlı kullanıyor bu arada düşün...
Peki o zaman şu anda yağ bazlıyı nasıl kullanıyorsun kız sebbosabrın tükenmedi tabi ne kadar minnoş yazmışsın çok tatlısın bunu seboya en az 20000 kere söylemişizdir 3 gün sonra yine soracak kendisi zaten yağ bazlı kullanıyor bu arada düşün...