Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu işin uzmanı skiny görl.
Balık burcunun tek özelliğinin sanıldığı gibi duygusal ve naif olmak dışında eğlenceli hareketli olduğunu duymuştum.
Evet bence de. Aslında balık bence mesela aslan koç yay ateş böyle dışarıdan belli ediyorlar alfalığı ama balık nahif durup yeri gelir duygusallıkla herkese alfalığı yapabilir alttan alttan. Eğlenince de tam eğlenirler bu da doğru. Duyguları yaşıyorlar çünkğ resmen.

Evet ama balık diyince herkesin aklına sadece duygusallık geliyor maalesef hatta burcumu duyunca acıklı bir ses tonuyla ayyyy diyorlar
Ben öyle demem valla ben bir ovv derim. Bence balık böyle diyenleri duygusal manipülasyon ile tek yumrukla yere indirir valla

Eminim çok güzelsindir. Benim burcum yanlış galiba. Teraziye aslanım Sülüşko olmam gerek ama. Sülalem rahat Ama 0 yani haşufmanla da çıkarım, bembeyaz güneş kremiyle de Meksika şapkasıyla da kimsenin ne dediğini 0 umursarım.Benim dışsal değil de içsel kendimi sorgulamalarım.

Ben şu yeni nesil filtre olayını anlamıyorum ya eski nesil ne yeni nesil ne?
fiziksel ve kimyasal güneş kremleri işin içine giriyor ,ben genelde ikisinden de bir parça olanı seviyorum geniş kapsamlı tam koruma

Veteriner köpeğe ne yaptı tekrar anlatsana
Çok güzel ya o

Spor olsun skinkeyr olsun Kolajen olsun artık sen asla yaşlanmazsın bebeksu. 777

Kolajen deme ya resmen kolajen aseriyorum şu an daha 4 saat var

Sahi tibeti fizyoterapistine sorsana hareketleri,senin açıdan sakınca yoksa başlasana
Yaa itbet görl Kolajen aşermek mi görl sen olmuşsun maşallah sana. Sormuştum onu da yogayı da. Bir ara yapıyordum yoga. Aslında sorun yok ama kontrolünde olmayınca sıntı olabilir demişti. Yogayı hocayla yapıyordum yani fizyoterapist kadar bilmese de o da fizyolojiden alıyordur yani gerçi bu kendi aralarında tartışma konusu oluyor bazen ben girmeyeyim hiç Bana bazı şeyleri yaptırmıyordu söylemiştim durumumu yakındık kendisiyle. Zaten 2 kişiydik ama haftada 1di azdı yani. Başlayabilirim galiba. Botoks yaptırdım yeni başımı eymiyeyim bir kaç gün. Kolajene ben de başlayacağım galiba. Ayşegül hocanınkine.No pain no gain İptal iptal iptal acısız ve kolaylıkla olsun her şey. Sözler nasıl etkili ya mesela dişini sık geçer. Sıka sıka kendimi mahvettim örneğin no sıkma İlk göz ağrısı değil ilk göz aydınlığı

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-11-20-42-16-949_com.android.chrome.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 24
Yağ bazlı temizleyicinin gözeneklerdeki yağlara yapışabilmesi için ilk etapta suyla temas etmemesi gerekiyor, elimizin de kuru olması gerekiyor diye biliyorum ben. Kuru elime yağı döküp kuru yüzüme 1 dk masaj yapıyorum, sonra elimi ıslatıp biraz daha masaj yapıyorum, sonra da durulayıp yıkıyorum.

Son düzenleme:
ay imdat ya
sebo kaç defa diyeceğim elde yüzde kuıruyken uygulanır yağ bazlı temizleyici iyice ovalarsın, sonra yavaş yavaş avuç avuç suyla sökersin sonra komple durularsın. elin ıslakken yağa dendiği an nasıl uygulansın suyla temas ettiği an çözülüyor zaten mantık diye birşey var

nasıl uygulandığının videosuınu attım 1000 sayfa hepimiz yazdık

gerçekten imdaaaaaaaaaaatttt

sabrın tükenmedi tabi ne kadar minnoş yazmışsın çok tatlısın bunu seboya en az 20000 kere söylemişizdir 3 gün sonra yine soracak kendisi zaten yağ bazlı kullanıyor bu arada düşün...

sabrın tükenmedi tabi ne kadar minnoş yazmışsın çok tatlısın bunu seboya en az 20000 kere söylemişizdir 3 gün sonra yine soracak kendisi zaten yağ bazlı kullanıyor bu arada düşün...
Peki o zaman şu anda yağ bazlıyı nasıl kullanıyorsun kız sebbo Islak yüzüne sürmüyorsun umarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…