inşallah en iyilerinden olsun senin olsunGüzel bir tatil
Bir sürü bir sürü kıyafet
I’m from ginseng
Khels’ten bişeyler
Orijinal parfüm (yves saint laurent libre olabilir)
Nars orgasm allık
Louis vuitton çanta
ayneeen bende net olarak resmini koyuyorumBir de daha spesifikleştirmek daha iyi mesela bir sürü kıayefet değil de daha net şu gibi ya da bir şeyler değil de direkt şu gibi.
777 520 önemli iş sözleşmelerini imzaladığın sana çok paralar kazandıracak evraklar için kullandığın kalemin olsunBen şu kalemi istiyorum, nasıl oluyor
Ben de eskiden listeler yapardım da çoğu eksik kalınca liste yapmayı bıraktımalmak istediğin hayal ettiğin herşey için bir ajanda yapsana, onu bir yere yazınca işaretlemiş oluyorsun ... ben öyle yapıyorum mesela şuan oturduğumuz evi almadan önce kiradayken gece uyumadan , şu tip ,şu şekil ,şöyle diye ayrıntılı hayal kuruyordum ,evin m2sine nasıl yerleştireceğime kadar. bu evi alırken cebimizde gerçekten para yoktu erhan işten çıkmış yeni iş kurmuştu, sıfırdan başlamıştık yeni evlenirken pembik gelin hevesiyle bilinçsiz aldığım sevmediğim eşyalar vardı ,yeni eşya alacak paramız yoktu ,hep şu şöyle olacak bu böyle diye hatta almışım sahip olmuşum da yerleştiriyormuşum gibi hayal ettim...
o 6 ay içinde erhanın eline birden yüklü para geçti birinden de boç aldı tamamladık bir şekilde evi aldık, sonra evin eşyalarını değiştirdim bir mobilya mağazasının güvenlik alarm sistemini kurdu neredeyse bedavaya geldi mobilyalar değiştihepsi tam olarak istediğim şekilde oldu hayalimdekinden de iyi oldu
şuan bahçeli müstakil ev hayalim varaynı şekilde kuruyorum hayali ve olacağına eminim
sen bıkmadan usanmadan ısrarla iste onu kendine çek
Sağol canım düşündüğün için ben de toparlandım sayılır,ama çocuklar bir türlü atlatamıyor,iyi olsalar da kısır döngü gibi başa sarıyoruzhasta olan tüm topic ahalisi hepiniz nasılsınız bu arada? şahsen ben tamamen iyileştim, ahseninde bugün kontrolü var ama iyi durumu.... sizler de toparladınız mı
ayy benimde çok isteklerim varHerkes 1 şey istemiş ben bir sürü istemişim ya açgözlü müyüm neyim
Geçmiş olsun canım. Allah çocuklarada en kısa zamanda şifalar versinSağol canım düşündüğün için ben de toparlandım sayılır,ama çocuklar bir türlü atlatamıyor,iyi olsalar da kısır döngü gibi başa sarıyoruz
Sağol canım çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım. Allah çocuklarada en kısa zamanda şifalar versin
Çünkü balık etkin varAz önce ay burcumu hesaplattım o da balık çıktı. Yükselenimi yılar önce hesaplamıştım. Doğum saatim belli ama dakikası tam belli değil. Ben de farklı dakikalar seçerek hesaplamıştım bir balık bir yengeç çıkmıştı. Onu da tekrar hesaplatayım dedim sürekli Başak çıkıyor. Başak ne alaka ya ben düzenden nefret ederm
3000 liraydı bu ya. Zamlar da artık şaşırmış, saçma sapan yağıyor. Hatta denemiştim bunu, çok güzeldi. Yakışır Nisa, tüm enerjiler sana gelsin6133 278/13 55*17*140 yazın bu gözlüğü alıcam buraya yazıyorum ki çekim yasası 520 777 ler başka ne vardı söyleyin ? bi donatalım burayı bilinen tüm enerji yasalarıylayağdırın kızlar
sizlerde almak istediğiniz ev olur araba olur atın linkini yollayalım enerjiyi
3000 liraydı bu ya. Zamlar da artık şaşırmış, saçma sapan yağıyor. Hatta denemiştim bunu, çok güzeldi. Yakışır Nisa, tüm enerjiler sana gelsin
Ay anammmm dağınıklık mı? Hiç sevmemÇünkü balık etkin var
En dağınık burclardan kova balik
Terazi de mi dağınık acabasıÇünkü balık etkin var
En dağınık burclardan kova balik
Ciks sanmam.Terazi de mi dağınık acabası
Sorun bende o zamanCiks sanmam.
bi kova kadar değildir en azından,balik zaten tembelliğin zivesi
Hayırlı olsun.Kızlar hizmet birleştirme yapmaya karar verdim öyle yapınca üç senem kalıyor emekliliğe çok mutlu oldum bugün ya