Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel bir tatil
Bir sürü bir sürü kıyafet
I’m from ginseng
Khels’ten bişeyler
Orijinal parfüm (yves saint laurent libre olabilir)
Nars orgasm allık
Louis vuitton çanta
inşallah en iyilerinden olsun senin olsun
Bir de daha spesifikleştirmek daha iyi mesela bir sürü kıayefet değil de daha net şu gibi ya da bir şeyler değil de direkt şu gibi.
ayneeen bende net olarak resmini koyuyorum

En çok merak ettiğim khels ürünleri
Ultra Facial Cleanser

Bir sürü kıyafetten vazgeçtim onun yerine şunu istiyorum

Ben de eskiden listeler yapardım da çoğu eksik kalınca liste yapmayı bıraktıminşallah herkes sağlıklı, mutlu bir şekilde istediklerine kavuşup mutlu mesut yaşar

Az önce ay burcumu hesaplattım o da balık çıktı. Yükselenimi yılar önce hesaplamıştım. Doğum saatim belli ama dakikası tam belli değil. Ben de farklı dakikalar seçerek hesaplamıştım bir balık bir yengeç çıkmıştı. Onu da tekrar hesaplatayım dedim sürekli Başak çıkıyor. Başak ne alaka ya ben düzenden nefret ederm

hasta olan tüm topic ahalisi hepiniz nasılsınız bu arada? şahsen ben tamamen iyileştim, ahseninde bugün kontrolü var ama iyi durumu.... sizler de toparladınız mı
Sağol canım düşündüğün için ben de toparlandım sayılır,ama çocuklar bir türlü atlatamıyor,iyi olsalar da kısır döngü gibi başa sarıyoruz

Sağol canım düşündüğün için ben de toparlandım sayılır,ama çocuklar bir türlü atlatamıyor,iyi olsalar da kısır döngü gibi başa sarıyoruz
Geçmiş olsun canım. Allah çocuklarada en kısa zamanda şifalar versin

Çünkü balık etkin var
En dağınık burclardan kova balik

3000 liraydı bu ya. Zamlar da artık şaşırmış, saçma sapan yağıyor. Hatta denemiştim bunu, çok güzeldi. Yakışır Nisa, tüm enerjiler sana gelsin

Kızlar merhaba bişey sormaya geldim yine
Beyaz tenliyim ama cilt rengim bazen sarımsı bazen kızarıklık oluyor renk eşitsizliği var, yeterince su da içiyorum aslında ama hormonal ilaçlar kullandım. Böyle olunca bazen cilt bakımı da yapasım gelmiyor ,cilt tonu için serum kullanıyorum ama krem ve tonik olarak da lekeye ve renk eşitsizliğine etkili , ürünler lazım bana. Tonik krem bilgim yok,o yüzden yardım almaya geldim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…