Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
N nscckts Nisaaaaaaaaaaaa kesinlikle Dermoskin arbutinin verdiği his, nokta! (Anladın sen onu)
tamamdır yazın gündüz svr akşam dermoskin arbutin

kışın gündüz hangisini istiyorsan o ,akşam dermoskin arbutin bunu 1 sene yap bu rutini

enzim peelingle fiddy de ihtiyaç duydukça yaparsın

göz kremi olarak da istersen yeniler dene ,istersen sabah dermoskin göz çevresi, akşamda peptitli olan.

Oh oooooh, yandaaaaannnn sağdaaaaan soldaaaaan

Biliyor musun, ben hâlâ SVR etkisini arıyorum denediğim her şeyde. Ah o iki gözümün çiçeği nasıl bir his veriyordu öyle, kadife kadife... İpek gecelikler içindeymişim gibi hafif bir his... Of offff

Yazın gündüz SVR, akşam Dermoskin arbutin
Kışın gündüz Effectha, akşam Dermoskin arbutin
Göz kremi gündüz Dermoskin normal, akşam Dermoskin peptit

Ha, bir de ben en son 2,5 hafta önce fiddy yaptım bir daha yapmadım. Enzim de yapmadım. Gözeneklerimin içi temiz, hiç siyah noktam yok. Onları istediğim zaman yapabilirim değil mi, illa bir rutine bağlamaya gerek yok, rutinden çıksam da her yaptığımda kendi başına faydası olan şeyler onlar, değil mi?

N nscckts bir soru daha, elimde peptit falan da var ya, peptit yazın gündüz kullanılıyor mu? Yoksa akşam bir gün peptit, bir gün arbutin olarak mı şeedeyim? Peptit dediğim şu krem:

yazın kullanılır canım sıkıntı olmaz

enzimi her hafta kesin yap derim ,fiddy 3-4 haftada bir yaparsın

evet ya neredesiniz kızlaaaar
Kızlar haftasonu açık öğretim sınavları var, onlara çalışmaya çalışıyorum ama beceremiyorum. Hem canım istemiyor hem de bu aralar bizim buralar biraz karışık, ben de karışık ama arada girip okuyorum yazdıklarınızı

linaselde sende okudukça tek tek beğeni yapıyorsunuz hah diyorum geldi bizim kızlar ama ses yok merak ettim iyisin değil mi

Zihin açıklığı diliyorum iyi ol da önemli olan o.
enzimi her hafta kesin yap derim ,fiddy 3-4 haftada bir yaparsın
Taam

Allah kolaylık versin zihin açıklığı versin hepsini sular seller gibi yap.

linaselde sende okudukça tek tek beğeni yapıyorsunuz hah diyorum geldi bizim kızlar ama ses yok merak ettim iyisin değil mi
Canım yaaa vallahi yazılanları kaçırmayım diye fırsat buldukça okuyorum ama dahil olamıyorum bütün aile bireyleri hastayız nasıl bir illet tam iyi olduk diyoruz sabaha uyanınca yine başa sarıyoruz.
Hasta olabilirim ama bakımdan vazgeçmiyorum sizi okudukça ilham geliyor banyoya koşuyorum enzime,fiddye,arbutine
Hepiniz seviliyorsunuz iyi bakın kendinize toparlanınca aranıza dönecem inşallah

Gecmis olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…