- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
tamamdır yazın gündüz svr akşam dermoskin arbutin
evet ya neredesiniz kızlaaaarKova hatunu ve B bensimo 'yu ben mi görmüyorum, az mı giriyorlar?
@Tu me manques evet, kaymasını önlemek için parmaklarını küle batırıyorlarmış beybi. Annem anlatırdı, eskiden öyle yapardık derdi. Ameliyat eldiveni fikrini de annem vermişti.
Oh oooooh, yandaaaaannnntamamdır yazın gündüz svr akşam dermoskin arbutin
kışın gündüz hangisini istiyorsan o ,akşam dermoskin arbutin bunu 1 sene yap bu rutini
enzim peelingle fiddy de ihtiyaç duydukça yaparsın
göz kremi olarak da istersen yeniler dene ,istersen sabah dermoskin göz çevresi, akşamda peptitli olan.
yazın kullanılır canım sıkıntı olmazN nscckts bir soru daha, elimde peptit falan da var ya, peptit yazın gündüz kullanılıyor mu? Yoksa akşam bir gün peptit, bir gün arbutin olarak mı şeedeyim? Peptit dediğim şu krem:
Jeuvenile Anti-Aging Yüz Bakım Kremi - Kırışıklık Karşıtı, Yenileyici (Avrupa 25 Yıl İnovasyon Ödüllü) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Jeuvenile Anti-Aging Yüz Bakım Kremi - Kırışıklık Karşıtı, Yenileyici (Avrupa 25 Yıl İnovasyon Ödüllü) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
enzimi her hafta kesin yap derim ,fiddy 3-4 haftada bir yaparsınHa, bir de ben en son 2,5 hafta önce fiddy yaptım bir daha yapmadım. Enzim de yapmadım. Gözeneklerimin içi temiz, hiç siyah noktam yok. Onları istediğim zaman yapabilirim değil mi, illa bir rutine bağlamaya gerek yok, rutinden çıksam da her yaptığımda kendi başına faydası olan şeyler onlar, değil mi?
Kova hatunu ve B bensimo 'yu ben mi görmüyorum, az mı giriyorlar?
@Tu me manques evet, kaymasını önlemek için parmaklarını küle batırıyorlarmış beybi. Annem anlatırdı, eskiden öyle yapardık derdi. Ameliyat eldiveni fikrini de annem vermişti.
Kızlar haftasonu açık öğretim sınavları var, onlara çalışmaya çalışıyorum ama beceremiyorum. Hem canım istemiyor hem de bu aralar bizim buralar biraz karışık, ben de karışıkevet ya neredesiniz kızlaaaar
linaselde sende okudukça tek tek beğeni yapıyorsunuz hah diyorum geldi bizim kızlar ama ses yokKızlar haftasonu açık öğretim sınavları var, onlara çalışmaya çalışıyorum ama beceremiyorum. Hem canım istemiyor hem de bu aralar bizim buralar biraz karışık, ben de karışıkama arada girip okuyorum yazdıklarınızı
Zihin açıklığı diliyorumKızlar haftasonu açık öğretim sınavları var, onlara çalışmaya çalışıyorum ama beceremiyorum. Hem canım istemiyor hem de bu aralar bizim buralar biraz karışık, ben de karışıkama arada girip okuyorum yazdıklarınızı
Taamenzimi her hafta kesin yap derim ,fiddy 3-4 haftada bir yaparsın
Allah kolaylık versin zihin açıklığı versin hepsini sular seller gibi yap.Kızlar haftasonu açık öğretim sınavları var, onlara çalışmaya çalışıyorum ama beceremiyorum. Hem canım istemiyor hem de bu aralar bizim buralar biraz karışık, ben de karışıkama arada girip okuyorum yazdıklarınızı
Canım yaaa vallahi yazılanları kaçırmayım diye fırsat buldukça okuyorum ama dahil olamıyorum bütün aile bireyleri hastayız nasıl bir illet tam iyi olduk diyoruz sabaha uyanınca yine başa sarıyoruz.linaselde sende okudukça tek tek beğeni yapıyorsunuz hah diyorum geldi bizim kızlar ama ses yokmerak ettim iyisin değil mi
Gecmis olsunCanım yaaa vallahi yazılanları kaçırmayım diye fırsat buldukça okuyorum ama dahil olamıyorum bütün aile bireyleri hastayız nasıl bir illet tam iyi olduk diyoruz sabaha uyanınca yine başa sarıyoruz.
Hasta olabilirim ama bakımdan vazgeçmiyorum sizi okudukça ilham geliyor banyoya koşuyorum enzime,fiddye,arbutine
Hepiniz seviliyorsunuz iyi bakın kendinize toparlanınca aranıza dönecem inşallah
İyiyim çok şükür, yoğunum sadece. Önemli bişe yok yani. Sağlık olsun da gerisi bi şekilde halloluyorlinaselde sende okudukça tek tek beğeni yapıyorsunuz hah diyorum geldi bizim kızlar ama ses yokmerak ettim iyisin değil mi
Teşekkür ederim sepya, iyiyimZihin açıklığı diliyorumiyi ol da önemli olan o.
Taam
Teşekkür ederim, inşallah diyorumAllah kolaylık versin zihin açıklığı versin hepsini sular seller gibi yap.