Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bide ben küçükken bi komşumuz vardı çiğnenmiş sakızla tüylerini tutup çekerdi
doktor eldiveni mantığında değil mi ağda gibi değil de... o da olur . sıcak birşeyi cilde sürüp sonra yolmak sıkıntı olan. çok eskiler ağda bile yokken çam sakızıyla yaparmış tüy işlerini

Aynen aynı mantıkla kullanıyordu. Parmaklarıyla sakızı tutup sakız yardımıyla tüyleri tutup çekiyordu. Sakız da cilde yapışıyor tabii ama ağda gibi hunharca yapışmıyor sonuçta. Çam sakızı dedin de aklıma A101 deki çam sakızı ağdası geldi. Onu marka olarak yazmışlardır değil mi? Gerçek çam sakızı öyle değildir, normal sakıza benziyordur değil mi?

Son düzenleme:
gerçek çam sakızı gerçekten sakız gibi hatta çiğnemesi de zor dolgumu çıkarmıştı meret... ağaçtan çıkıyor yapış yapış sert birşey ... dediğin gibi o ağdaya marka olarak yapmışlar onu eskilere gönderme

Benimkide su altında kullanabilenlerden ama çok acıtıyor.Lazere başladım aleksander .Bendede lazer olayı epilasyon aleti kadar acıtmıyor.Acı olayı kişiden kişiye değişiyor demekki.
Evet, herkesin acı eşiği farklı. Ben çok çabuk morarırım, kızarırım, hatta epilasyonu kendim yaptığımda kabarıyorum. Diğer gün de kırmızı kırmızı noktalar oluyor kıl köklerinin olduğu yerlerde. 24 saat sonra geçiyor. Hem canım çok acır hem de hassas bir tenim var.

Örgütlenince çok mu görünüüyorlar mı puhahahahhahahaha
He ya, benimkiler örgütleniyor. Öyle eğittim onları
Ben en ormansı gölgemi eldivenle şeediyom hep. Hem daha kolay hem de daha temiz oluyor. Ağda kullanmam ben. Braun'um ve eldivenim her derde deva. Trendyol'dan bir kutu eldiven aldım, yıllarca gider.
S sepyazeytin aklıma ne geldi, bu vatan teknosa gibi yerlerde ürüne bakma şansın var teşhirdekilerde . çalışandan rica etsen gösterir çalışmasını acı var mı yok mu onu...
Evet, ben de öyle düşünüyorum. Denemem lazım mutlaka, kafaya koydum almazsam çatlarım

Ya ben eldivenle uzun sürer diye yapmıyordum ama pratik oluyor diyorlardı. Ben de deniycem eldivenle

Arkadaşlar bir şey soracağım. Çift aşamalı temizliğe yeni başladığım için doa kozmetik'in temizleme yağını almıştım denemek için, 2 aydır filan kullanıyordum. Son birkaç kullanımda dokusunda bir değişiklik oldu sanki. Yüzüme sürdüğümde akışkan değil, masaj yapayım diyorum, cildime yapışmış böyle elimi hareket ettiremiyorum. Bozulmuş mu sizce yoksa havayla filan alakalı olabilir mi?

Ya ben eldivenle uzun sürer diye yapmıyordum ama pratik oluyor diyorlardı. Ben de deniycem eldivenle
Yapışıyor ya daha pratik oluyor. Parmak uçlarınla değil de baş parmağınla işaret parmağını birleştirip daha geniş alanı yakalayabiliyorsun. Dene mutlaka
Kül derken bildiğimiz kül mü
Evet, eskiden yaparlarmış. Bildiğimiz küle parmaklarını batırıp kılları çekiyorlarmış.

bozulmuş

Teşekkür ederim. Yeni bir şey alayım bari. Tavsiyeniz var mı? Retinol kullanan normalde yağlı ve akneye eğilimli cilt
rosalıların bile kullabileceği çok arkasında durduğum siberian var

Teşekkür ederim. Yeni bir şey alayım bari. Tavsiyeniz var mı? Retinol kullanan normalde yağlı ve akneye eğilimli cilt
Ay biz hiç temizleme yağı bilmiyossss Kız beybi sen neden bir şey sorup gidiyorsun, neden normalde de gelip sohbete katılmıyorsun?

Ya o kadar yazıyı okumaya üşeniyorum, sonra da dahil olamıyorum tabii dikdodnfinfk
Bizim de vaktimiz değerli. Daha kalkıp yemek yapmam lazım. Bir yandan sushiciye menü yapıyorum, bir yandan uçak kargo firmasına logo yapıyorum, bir yandan burada gevezelik ediyorum, bir yandan kucağımdaki Sepya uyanmasın diye deveye hendek atlatır gibi klavye kullanıyom, bir yandan da arkada Show TV'de kadın programı açık onu dinliyom

Multi tasking ustası mısın beeee

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…