- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Güle güle kullanFazla olmadı başlayalı canım indirimde almıştım
Toniği güzel canım iyi yapmışsınGüle güle kullanben de bu ay bitmeden bir ondan bir de arbutin alayım. Bu arada, aynı serinin aydınlatıcı toniğini de almıştım ya (normalde toniği gereksiz bulan biriyim) bayağı işe yarayacak gibime geliyor. İlk kullanımda bir yanma yaptı, kısa sürede geçti. Satıcı sorularında hep bu sorulmuş, cildi yenileme özelliğinden dolayı 2 saniyelik bir yanma olur ilk zamanlarda diye cevaplamışlar. Toniği de beğendim
Haliocare aldın di mi? Ay dur ne soracaktım bak, Dermoskin'e bir ürün var, bb yazıyor üzerinde. 50 faktör güneş korumalı. Onu kullandın mı hiç? Renkli güneş kremi mi, yoksa güneş koruması olan bb krem mi? Nasıl değerlendirelim onu? Çok merak ediyorum ya, alsam mı?Toniği güzel canım iyi yapmışsınnormalde bende toniği pek gerekli bulmam ama o toniği severim
Yani aha bna kremi al kova mi diyorsunBu arada aha bha krem retinolün daha kısa sürede yaptığı etkiyi, daha uzun vadede daha az risk ve iritasyonla yapıyor, benim cildim alışık olduğundan sıkıntı yaşamadım ilk kez kullanacak olanlar belirli bölgede denesin ve haftada 1 dışına çıkmasın çünkü zaten peeling ve fidy yapılıyor fazlasına gerek yok
Geçen sene AHA BHA kırmızı peelinglerden 2 şişe bitirmiş biri olarak, benim cildim de alışkın diyebilir miyiz?Bu arada aha bha krem retinolün daha kısa sürede yaptığı etkiyi, daha uzun vadede daha az risk ve iritasyonla yapıyor, benim cildim alışık olduğundan sıkıntı yaşamadım ilk kez kullanacak olanlar belirli bölgede denesin ve haftada 1 dışına çıkmasın çünkü zaten peeling ve fidy yapılıyor fazlasına gerek yok
Almadım kuzum güneş kremini, dermoskinin tüm ürünlerini kullandım, onuda kullandım rengi koyu, onu güneş kremi üstüne çok az bb krem gibi kullanmak için kullanabilirsin, ekstra koruma sağlar renk eşitliği de olur, 2 parmak kuralalıyla koyu kaldı tenime, sende açık tenlisinHaliocare aldın di mi? Ay dur ne soracaktım bak, Dermoskin'e bir ürün var, bb yazıyor üzerinde. 50 faktör güneş korumalı. Onu kullandın mı hiç? Renkli güneş kremi mi, yoksa güneş koruması olan bb krem mi? Nasıl değerlendirelim onu? Çok merak ediyorum ya, alsam mı?
Hııııı, hiç gerek yok o zaman kuzum iyi ki sormuşum, teşekkür ederimAlmadım kuzum güneş kremini, dermoskinin tüm ürünlerini kullandım, onuda kullandım rengi koyu, onu güneş kremi üstüne çok az bb krem gibi kullanmak için kullanabilirsin, ekstra koruma sağlar renk eşitliği de olur, 2 parmak kuralalıyla koyu kaldı tenime, sende açık tenlisin
Yani aha bna kremi al kova mi diyorsun
Evet kullanabilirsin, Sebonun cildinden korkuyorum,Geçen sene AHA BHA kırmızı peelinglerden 2 şişe bitirmiş biri olarak, benim cildim de alışkın diyebilir miyiz?Dermoskin'in bu ürününden her kış bir tane bitirilebilir. Sebbo'ya lazım sanki...
Ay alayım tabi yaaaYeni yeni heyecanlar yaşanıyor, al kız
rica ederimHııııı, hiç gerek yok o zaman kuzum iyi ki sormuşum, teşekkür ederim
o minnoş svr sana dokundu ya bende tırsıyorum bu da dokunursa diye ,ama dokunmazsa cildin pürüzsüz oluyorAy alayım tabi yaaanasıl tırsıyorum mutluluktan şu an anlatamam
AyYeni yeni heyecanlar yaşanıyor, al kız
Doğru, 3 sivilcesi çıksa daha 7 ay onunla uğraşırız.Evet kullanabilirsin, Sebonun cildinden korkuyorum,
Bn önce bir dermoskin arbutin alayım da ona çok odaklandim 15inden sonra alacağım inşallah S sepyazeytin birde arayabir göz serumu sıkıştırirsam bnim rutin bana yeter fazla çok üstüne gitmeyelim yıllar sonraGeçen sene AHA BHA kırmızı peelinglerden 2 şişe bitirmiş biri olarak, benim cildim de alışkın diyebilir miyiz?Dermoskin'in bu ürününden her kış bir tane bitirilebilir. Sebbo'ya lazım sanki...
Arbutin al, arbutin candırBn önce bir dermoskin arbutin alayım da ona çok odaklandim 15inden sonra alacağım inşallah S sepyazeytin birde arayabir göz serumu sıkıştırirsam bnim rutin bana yeter fazla çok üstüne gitmeyelim yıllar sonraS sepyazeytin
bak bak gülüyor birde cadı o cadıAy
Doğru, 3 sivilcesi çıksa daha 7 ay onunla uğraşırız.
Ben de alam mı?bak bak gülüyor birde cadı o cadı
senin elinde çok ürün var canım bence elindeki fazlalar bitsin ondan sonra eklersin . evin mini dermoeczane olduBen de alam mı?Peptit kullanıyorum, şişireyim mi rutini?
Svrde olan burda var mi içerik olarako minnoş svr sana dokundu ya bende tırsıyorum bu da dokunursa diye ,ama dokunmazsa cildin pürüzsüz oluyor