Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok geçmiş olsun doktorumuz süper grip bu seneki grip yakalanan 2 aydan önce iyileşmiyor dedi bu sabah.... şifa diliyorum canım süperrsin , bende seni seviyorum linacan

Özlüyorsam demek ki... Gözlerim arıyorsa... Ne bileyim... Alışmışsam...

Geçmiş olsun. Bir iki ay sürüyor. Dediğin gibi, tam iyileştim zannediyorsun yine başlıyor. Bol bol meyve şart.

N nscckts canım sendeki SVR ambalajının dışı jelatinle kaplı mı? Flaştan aldığım SVR sadece kutusuyla geldi, öncekileri de hatırlayamadım, işkillendim
dış karton ambalaj var sadece karton üstüne ekstra jelatin yok canım

Sabah rutinim
Akşam rutinim

Haftada 1 gün peeling rutinim akşam

Haftada 1 akşam cilt yenileyen (agresif) rutinim

2 haftada bir siyah nokta Gözenek için savaş açan( fiddy metodu) akşam rutinim

Günlük (her sabah duş sonrası) boynuma uyguladığım bakım serumu

Muhteşemmmmmmmmm harika anlatım olmuş, emeğine sağlık

Muhteşemmmmmmmmm harika anlatım olmuş, emeğine sağlık
Canım teşekkür ederim yazınca uzun uzun oluyor çok işlem yapılmış gibi, resimle daha anlaşılır oldu sanki, ben olsam görsel görmek isterim diye düşündüm geniş kapsamlı en sade ve temel rutin yapmaya çalıştım bundan daha azı en azından yağlı, sivilceye meyilli cilt için imkansız onu net diyebilirim

Muhteşem olmuş gerçekten. Yazınca daha karışık gibi gelen rutin bu şekilde gayet anlaşılır olmuş bence. Bu arada Dermoskin peptitli göz çevresi kullandığını bilmiyordum

Bu arada aha bha krem retinolün daha kısa sürede yaptığı etkiyi, daha uzun vadede daha az risk ve iritasyonla yapıyor, benim cildim alışık olduğundan sıkıntı yaşamadım ilk kez kullanacak olanlar belirli bölgede denesin ve haftada 1 dışına çıkmasın çünkü zaten peeling ve fidy yapılıyor fazlasına gerek yok

Muhteşem olmuş gerçekten. Yazınca daha karışık gibi gelen rutin bu şekilde gayet anlaşılır olmuş bence. Bu arada Dermoskin peptitli göz çevresi kullandığını bilmiyordum
Fazla olmadı başlayalı canım indirimde almıştım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…