süpersinBu arada dun bende tibet yogama başlamış bulundummm❤
Hastayken bırakmıştım..
çok geçmiş olsun doktorumuz süper grip bu seneki grip yakalanan 2 aydan önce iyileşmiyor dedi bu sabah.... şifa diliyorum canımCanım yaaa vallahi yazılanları kaçırmayım diye fırsat buldukça okuyorum ama dahil olamıyorum bütün aile bireyleri hastayız nasıl bir illet tam iyi olduk diyoruz sabaha uyanınca yine başa sarıyoruz.
Hasta olabilirim ama bakımdan vazgeçmiyorum sizi okudukça ilham geliyor banyoya koşuyorum enzime,fiddye,arbutine
Hepiniz seviliyorsunuz iyi bakın kendinize toparlanınca aranıza dönecem inşallah
Yaa ben de başlamak istiyoruummmBu arada dun bende tibet yogama başlamış bulundummm❤
Hastayken bırakmıştım..
Özlüyorsam demek ki... Gözlerim arıyorsa... Ne bileyim... Alışmışsam...Kız sepya her gun yaziyom az buçuk daha neyimi görmüyoneskisi gibi yoğun yazamıyorum evet ya gündüzleri biraz sosyalim bu ara,uykum da normale döndü sabahlayamiyorum artık bi ara bozarım yine bekle beni @sepyazeytin
Geçmiş olsun. Bir iki ay sürüyor. Dediğin gibi, tam iyileştim zannediyorsun yine başlıyor. Bol bol meyve şart.Canım yaaa vallahi yazılanları kaçırmayım diye fırsat buldukça okuyorum ama dahil olamıyorum bütün aile bireyleri hastayız nasıl bir illet tam iyi olduk diyoruz sabaha uyanınca yine başa sarıyoruz.
Hasta olabilirim ama bakımdan vazgeçmiyorum sizi okudukça ilham geliyor banyoya koşuyorum enzime,fiddye,arbutine
Hepiniz seviliyorsunuz iyi bakın kendinize toparlanınca aranıza dönecem inşallah
Özlüyorsam demek ki... Gözlerim arıyorsa... Ne bileyim... Alışmışsam...
Ne güzel olurrr bi denesenYaa ben de başlamak istiyoruummm
İhmal etmesen keşke, kadar emek verdin maddi manevi cildine, 2 günde dolar GözenekYorgunlukdan yuz bile temizliyemiyorum. Yaglandi yuzum
MuhteşemmmmmmmmmSabah rutinim Eki Görüntüle 3173522
Akşam rutinim
Eki Görüntüle 3173523
Haftada 1 gün peeling rutinim akşam
Eki Görüntüle 3173524
Haftada 1 akşam cilt yenileyen (agresif) rutinim
Eki Görüntüle 3173526
2 haftada bir siyah nokta Gözenek için savaş açan( fiddy metodu) akşam rutinim
Eki Görüntüle 3173528
Günlük (her sabah duş sonrası) boynuma uyguladığım bakım serumu
Eki Görüntüle 3173529
Canım teşekkür ederimMuhteşemmmmmmmmmharika anlatım olmuş, emeğine sağlık
Muhteşem olmuş gerçekten. Yazınca daha karışık gibi gelen rutin bu şekilde gayet anlaşılır olmuş bence. Bu arada Dermoskin peptitli göz çevresi kullandığını bilmiyordumCanım teşekkür ederimyazınca uzun uzun oluyor çok işlem yapılmış gibi, resimle daha anlaşılır oldu sanki, ben olsam görsel görmek isterim diye düşündüm geniş kapsamlı en sade ve temel rutin yapmaya çalıştım bundan daha azı en azından yağlı, sivilceye meyilli cilt için imkansız onu net diyebilirim
Fazla olmadı başlayalı canım indirimde almıştımMuhteşem olmuş gerçekten. Yazınca daha karışık gibi gelen rutin bu şekilde gayet anlaşılır olmuş bence. Bu arada Dermoskin peptitli göz çevresi kullandığını bilmiyordum