Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Multi tasking ustası mısın beeee
Her gün böyleyim inan. Bir de gün içinde her yeri elektrikli süpürge ile çekme hastalığım var, her akşam saat 20.00'de çayım hazır olur, çay faslım başlar. Aha bu akşam dizim var, dizi molası veriyorum işlere. O saate kadar yemek yenir, bulaşıklar yıkanır, kedilerin kumu temizlenir. Tey tey tey...

bende hem fiyat teklifi hazırlıyorum hem şuan bunu yazıyorum bugün vücut bakım yaptım genel ev temizliğide yaptım ahsen tam iyileşti dedik okuldan enfeksiyon kaptı doktor 7 iğne verdi okula gitmeden sağlık kabininde bir koşu iğnesini de yaptırdım eve geldim tarhana çorbası ve fırında karışık sebze yemeği yaptım ahsen birazdan gelir 35 geçe kapıyı çalıyor hergün eve gelir gelmez üst baş değişir yıkanır
saçını falan kurular yardım ederim kendisine yarım saat öyle geçer sonra yemek yer ödevini yapar onun ödevini kontrol eder ilacını verir kendime akşam kahvesi yaparım ondan sonra da erhan alışveriş yapar getirir onları sil yıka yerleştir biraz kocayla ilgilen evde kuş var paytak onla ilgilen buraya gel takıl derken gece 1 olur ve ben sabah 5 de kalkıyorum maraton başlıyor ahhaha

Ben de bir yandan çalışıyorum ve ev işi yapıyorum Vakitle ilgisi yok, istesem okurum tabii ama sayfa sayfa yazı görünce kim okuyacak bunu şimdi diyorum Too long didn't read dkbdifkd

Kaymasını önlesin diye mi düşünüyorum düşünüyorum külün başka bir katkısı olamaz heralde

N nscckts tekrar geldim. Bugün eczanede işim vardı. Gitmişken cilt tipimin ne olduğunu ve önerisini sordum. Cildin karma dedi, yanaklarımda eski sivilcelerden kalan kızarıklıklar var. Sıkıntılı ve sivilceye müsait bir cilt tipi dedi. Öncelikle güneş kremi ve yanında temizleyici jel öneririm dedi. Bunlarla başlayıp birkaç ay sonra yanına tonik ekleyebilirsin, nemlendirici ekleyebilirsin dedi. Bir de ileride yaşlandığında pişman olursun, yüzünde çukurluk kalır dedi. Şimdi sizin önerilerinizi almak isterim. Temizleyici jel ve güneş kremi ile başlamalı mıyım? Hangilerini alacağım? Kaç ay kullanayım? Müsait bir zamanda uğra yardımcı olurum dedi ama eczane fiyatları ürkütüyor beni, internetten bakarım :)

hoşgeldin hangi güneş kremi ve temizleme jelini önerdi ona göre nemlendirici veya serum önericem sana

hoşgeldin hangi güneş kremi ve temizleme jelini önerdi ona göre nemlendirici veya serum önericem sana
İşte bugün hastane işimiz uzun sürdü sabah 10 da gittik akşam 4 te ancak çıkabildik. O nedenle eczaneye vaktim pek kalmadı. Müsait bir zamanda gel sana ürünleri göstereyim dedi, öneride bulunmadı daha. Ben erken davranıp size danışmak istedim. Önce güneş kremi ve temizleme jeli alacaksın dedi , birkaç ay kullanacakmışım.

önersin göreyim ona göre ,cildi direkt gören kişi en uygun ürünü verir ben görmeden öneremem ki . önerdiği üründen ne olduğunu anlayabilirim ancak .

bu arada tonik şart değil tonik yerine serumdan daha verim alacağını düşünüyorum arbutin leke açar ve oluşumunu da önler azeleik le peelingde yaparsın ama önce güneş kremi kullanman şart onu arındırmak için yıkama jeli de şart onlar olmadan birşey kullanamazsın

Benim tonum ne acaba renkli nemlendiricide bb kremde ve fondöten de bu hafta elime 500 TL kadar para geçecek alabilirim sen yüzümü gördünya bir fikrini alayım dedim cnm@nscckts

Benim tonum ne acaba renkli nemlendiricide bb kremde ve fondöten de bu hafta elime 500 TL kadar para geçecek alabilirim sen yüzümü gördünya bir fikrini alayım dedim cnm@nscckts
Telefonda her zaman ton farklı çıkar onu sende mağazada görmelisin çalışanlar yardımcı olur sana, mağazada gör, daha uygunsa internetden aynısını getirirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…