Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım yaaa vallahi yazılanları kaçırmayım diye fırsat buldukça okuyorum ama dahil olamıyorum bütün aile bireyleri hastayız nasıl bir illet tam iyi olduk diyoruz sabaha uyanınca yine başa sarıyoruz.
Hasta olabilirim ama bakımdan vazgeçmiyorum sizi okudukça ilham geliyor banyoya koşuyorum enzime,fiddye,arbutine :halay:
Hepiniz seviliyorsunuz iyi bakın kendinize toparlanınca aranıza dönecem inşallah:KK200:
çok geçmiş olsun doktorumuz süper grip bu seneki grip yakalanan 2 aydan önce iyileşmiyor dedi bu sabah.... şifa diliyorum canım :KK36: süperrsin , bende seni seviyorum linacan :KK200:

Kız sepya her gun yaziyom az buçuk daha neyimi görmüyon 😁😁 eskisi gibi yoğun yazamıyorum evet ya gündüzleri biraz sosyalim bu ara,uykum da normale döndü sabahlayamiyorum artık 🤣🤣 bi ara bozarım yine bekle beni 😂😂@sepyazeytin
Özlüyorsam demek ki... Gözlerim arıyorsa... Ne bileyim... Alışmışsam... :KK14:

Canım yaaa vallahi yazılanları kaçırmayım diye fırsat buldukça okuyorum ama dahil olamıyorum bütün aile bireyleri hastayız nasıl bir illet tam iyi olduk diyoruz sabaha uyanınca yine başa sarıyoruz.
Hasta olabilirim ama bakımdan vazgeçmiyorum sizi okudukça ilham geliyor banyoya koşuyorum enzime,fiddye,arbutine :halay:
Hepiniz seviliyorsunuz iyi bakın kendinize toparlanınca aranıza dönecem inşallah:KK200:
Geçmiş olsun. Bir iki ay sürüyor. Dediğin gibi, tam iyileştim zannediyorsun yine başlıyor. Bol bol meyve şart. :KK68:

N nscckts canım sendeki SVR ambalajının dışı jelatinle kaplı mı? Flaştan aldığım SVR sadece kutusuyla geldi, öncekileri de hatırlayamadım, işkillendim :işsiz:
dış karton ambalaj var sadece karton üstüne ekstra jelatin yok canım

Özlüyorsam demek ki... Gözlerim arıyorsa... Ne bileyim... Alışmışsam... :KK14:
images.jpeg

Sabah rutinim
IMG_20221207_222428.jpg

Akşam rutinim
IMG_20221207_222444.jpg

Haftada 1 gün peeling rutinim akşam
IMG_20221207_222516.jpg

Haftada 1 akşam cilt yenileyen (agresif) rutinim
IMG_20221207_222530.jpg

2 haftada bir siyah nokta Gözenek için savaş açan( fiddy metodu) akşam rutinim
IMG_20221207_222459.jpg

Günlük (her sabah duş sonrası) boynuma uyguladığım bakım serumu
IMG_20221207_222550.jpg

Sabah rutinim Eki Görüntüle 3173522
Akşam rutinim
Eki Görüntüle 3173523
Haftada 1 gün peeling rutinim akşam
Eki Görüntüle 3173524
Haftada 1 akşam cilt yenileyen (agresif) rutinim
Eki Görüntüle 3173526
2 haftada bir siyah nokta Gözenek için savaş açan( fiddy metodu) akşam rutinim
Eki Görüntüle 3173528
Günlük (her sabah duş sonrası) boynuma uyguladığım bakım serumu
Eki Görüntüle 3173529
Muhteşemmmmmmmmm😍 harika anlatım olmuş, emeğine sağlık 💐

Muhteşemmmmmmmmm😍 harika anlatım olmuş, emeğine sağlık 💐
Canım teşekkür ederim🤗 yazınca uzun uzun oluyor çok işlem yapılmış gibi, resimle daha anlaşılır oldu sanki, ben olsam görsel görmek isterim diye düşündüm 😊geniş kapsamlı en sade ve temel rutin yapmaya çalıştım 🤭 bundan daha azı en azından yağlı, sivilceye meyilli cilt için imkansız onu net diyebilirim 😁

Canım teşekkür ederim🤗 yazınca uzun uzun oluyor çok işlem yapılmış gibi, resimle daha anlaşılır oldu sanki, ben olsam görsel görmek isterim diye düşündüm 😊geniş kapsamlı en sade ve temel rutin yapmaya çalıştım 🤭 bundan daha azı en azından yağlı, sivilceye meyilli cilt için imkansız onu net diyebilirim 😁
Muhteşem olmuş gerçekten. Yazınca daha karışık gibi gelen rutin bu şekilde gayet anlaşılır olmuş bence. Bu arada Dermoskin peptitli göz çevresi kullandığını bilmiyordum😁

Bu arada aha bha krem retinolün daha kısa sürede yaptığı etkiyi, daha uzun vadede daha az risk ve iritasyonla yapıyor, benim cildim alışık olduğundan sıkıntı yaşamadım ilk kez kullanacak olanlar belirli bölgede denesin ve haftada 1 dışına çıkmasın çünkü zaten peeling ve fidy yapılıyor fazlasına gerek yok❤️

Muhteşem olmuş gerçekten. Yazınca daha karışık gibi gelen rutin bu şekilde gayet anlaşılır olmuş bence. Bu arada Dermoskin peptitli göz çevresi kullandığını bilmiyordum😁
Fazla olmadı başlayalı canım indirimde almıştım😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X