- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
damaged lemon hele İzmir'e gel de burnumu gör Seni bekliyorum inan. Her gün küfür kıyamet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederimÇok teşekkür ederim.
Her gün böyleyim inan. Bir de gün içinde her yeri elektrikli süpürge ile çekme hastalığım var, her akşam saat 20.00'de çayım hazır olur, çay faslım başlar. Aha bu akşam dizim var, dizi molası veriyorum işlere. O saate kadar yemek yenir, bulaşıklar yıkanır, kedilerin kumu temizlenir. Tey tey tey...Multi tasking ustası mısın beeee
bende hem fiyat teklifi hazırlıyorum hem şuan bunu yazıyorum bugün vücut bakım yaptım genel ev temizliğide yaptım ahsen tam iyileşti dedik okuldan enfeksiyon kaptı doktor 7 iğne verdi okula gitmeden sağlık kabininde bir koşu iğnesini de yaptırdım eve geldim tarhana çorbası ve fırında karışık sebze yemeği yaptım ahsen birazdan gelir 35 geçe kapıyı çalıyor hergün eve gelir gelmez üst baş değişir yıkanırHer gün böyleyim inan. Bir de gün içinde her yeri elektrikli süpürge ile çekme hastalığım var, her akşam saat 20.00'de çayım hazır olur, çay faslım başlar. Aha bu akşam dizim var, dizi molası veriyorum işlere. O saate kadar yemek yenir, bulaşıklar yıkanır, kedilerin kumu temizlenir. Tey tey tey...
haykırdım
Ben de bir yandan çalışıyorum ve ev işi yapıyorum Vakitle ilgisi yok, istesem okurum tabii ama sayfa sayfa yazı görünce kim okuyacak bunu şimdi diyorum Too long didn't read dkbdifkdBizim de vaktimiz değerli. Daha kalkıp yemek yapmam lazım. Bir yandan sushiciye menü yapıyorum, bir yandan uçak kargo firmasına logo yapıyorum, bir yandan burada gevezelik ediyorum, bir yandan kucağımdaki Sepya uyanmasın diye deveye hendek atlatır gibi klavye kullanıyom, bir yandan da arkada Show TV'de kadın programı açık onu dinliyom
Kaymasını önlesin diye mi düşünüyorum düşünüyorum külün başka bir katkısı olamaz heraldeYapışıyor ya daha pratik oluyor. Parmak uçlarınla değil de baş parmağınla işaret parmağını birleştirip daha geniş alanı yakalayabiliyorsun. Dene mutlaka
Evet, eskiden yaparlarmış. Bildiğimiz küle parmaklarını batırıp kılları çekiyorlarmış.
hoşgeldin hangi güneş kremi ve temizleme jelini önerdi ona göre nemlendirici veya serum önericem sanaN nscckts tekrar geldim. Bugün eczanede işim vardı. Gitmişken cilt tipimin ne olduğunu ve önerisini sordum. Cildin karma dedi, yanaklarımda eski sivilcelerden kalan kızarıklıklar var. Sıkıntılı ve sivilceye müsait bir cilt tipi dedi. Öncelikle güneş kremi ve yanında temizleyici jel öneririm dedi. Bunlarla başlayıp birkaç ay sonra yanına tonik ekleyebilirsin, nemlendirici ekleyebilirsin dedi. Bir de ileride yaşlandığında pişman olursun, yüzünde çukurluk kalır dedi. Şimdi sizin önerilerinizi almak isterim. Temizleyici jel ve güneş kremi ile başlamalı mıyım? Hangilerini alacağım? Kaç ay kullanayım? Müsait bir zamanda uğra yardımcı olurum dedi ama eczane fiyatları ürkütüyor beni, internetten bakarım :)
İşte bugün hastane işimiz uzun sürdü sabah 10 da gittik akşam 4 te ancak çıkabildik. O nedenle eczaneye vaktim pek kalmadı. Müsait bir zamanda gel sana ürünleri göstereyim dedi, öneride bulunmadı daha. Ben erken davranıp size danışmak istedim. Önce güneş kremi ve temizleme jeli alacaksın dedi , birkaç ay kullanacakmışım.hoşgeldin hangi güneş kremi ve temizleme jelini önerdi ona göre nemlendirici veya serum önericem sana
önersin göreyim ona göre ,cildi direkt gören kişi en uygun ürünü verir ben görmeden öneremem ki . önerdiği üründen ne olduğunu anlayabilirim ancak .İşte bugün hastane işimiz uzun sürdü sabah 10 da gittik akşam 4 te ancak çıkabildik. O nedenle eczaneye vaktim pek kalmadı. Müsait bir zamanda gel sana ürünleri göstereyim dedi, öneride bulunmadı daha. Ben erken davranıp size danışmak istedim. Önce güneş kremi ve temizleme jeli alacaksın dedi , birkaç ay kullanacakmışım.
Karma dedi ama cilt tipime ama bilemedim.güneş kremi ya dermoskin ya la roche posey ya da bioderma önerir büyük ihtimal ama jel ne önerecek hassas olanı mı direkt yağlı olanı mı onu görmem gerek
karma da kuruya dönük karma da var yağlıya dönükde ne olduğunu verdiği ürünlerden anlarım işte :)Karma dedi ama cilt tipime ama bilemedim.
Benim tonum ne acaba renkli nemlendiricide bb kremde ve fondöten de bu hafta elime 500 TL kadar para geçecek alabilirim sen yüzümü gördünya bir fikrini alayım dedim cnm@nsccktsbak senin cilt yapına uyacak renkli bakım yapan nemlendirici önereyim Essence Hydro Hero Tinte Cream - Renkli Nemlendirici No:05 30ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu süreceğin zaman nemlendirici kullanmana gerek yok
kapatıcı olarak bu ürün de sevebilirsin Note Cosmetics Bb Kapatıcı - Bb Concealer 01 8680705343019 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Telefonda her zaman ton farklı çıkar onu sende mağazada görmelisin çalışanlar yardımcı olur sana, mağazada gör, daha uygunsa internetden aynısını getirirsinBenim tonum ne acaba renkli nemlendiricide bb kremde ve fondöten de bu hafta elime 500 TL kadar para geçecek alabilirim sen yüzümü gördünya bir fikrini alayım dedim cnm@nscckts