Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dur senin için örnek alınmış resimlerini bulayım
Çok teşekkür ederim... Evet oksitleniyor deniyor. Belki de ilk sürdüğümde bana fazla açık geliyor bilemedim. Fotoğraf ekledim bakın, elimde böyle duruyor porcelain rengi.

Acaba alt tonum sarı değil mi ki, fondöten fazla sarı duruyor cildimde.

Eklentiler

• IMG_20221130_163355_536.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20221130_163353_970.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20221130_163514_856.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
E yüzünün bir bölümünde denemedin mi beybisi? Bence güzelce dağıtılırsa madem ki oksitleniyormuş, bana açık gibi gelmedi. Çok anlamam ama uyum sağlayacakmış gibi geliyor. Yine pp değiştirmişsin bak çok güzel olmuş ama tanıyamadım ponçiğimi

Denedim canım. Yüzümde de aynı böyle duruyor. Yüzümü fazla beyaz, hayalet gibi gösteriyor gibi geldi bana. Ama fotoğraflara bakınca boynumla, kollarımla pek ton uyumsuzluğu var gibi durmuyor, eşit gibi duruyor. Ama aynaya bakınca gözüme kötü geliyor.

Pp'yi kendim çizdim bu arada

Kızlaaaaaar, açılın! Müthiş bir gazla döndüm şu an Pazar günü öğretmen bir arkadaşım ben ve kocişim dolaşıyorduk. Arkadaşımın tayini buraya yeni çıktı. Yolda biriyle selamlaştı ama ben yürürken insanlara pek bakmam, kiminle selamlaştığını anlamadım. Ooooo, Dilek Hanım İzmir'de yolda birilerine selam verecek kadar buralı olmuş diye güldüm. Öğrencimdi dedi.
Az önce beni aradı, bugün okulda öğrencisi beni sormuş Hocam, yanınızdaki kız çok güzeldi demiş Arkadaşım demiş ki saçmalama, aynı yaştayız, yanında kocası vardı görmedin mi? Ay süper motive oldum Ay dedim ben bir de makyaj yapmayı bilsem ohoooo Oy anammmm, güzelmişim galiba kızlar

Heee, Nisacan'ın dediği gibi dene, o hep bilir, haklı çıkar
Pp'yi kendim çizdim bu arada
Ellerine, emeğine sağlık kız. Hangi programı kullanıyorsun? Ex enişteden mi öğrendin programları?

Sıcak su torbası kullanıyor musunuz? Kullanışlı oluyorlar mı kızlar? Benim yok, almayı düşünüyorum. Şu silikon tıpalarla ağzını kapatıyorlar ya, oralar sağlam mı gerçekten? Bir de kaynar su doldurmuyoruz galiba, değil mi?
Şunu beğendim, alayım diyorum da daha önce hiç sıcak su torbası kullanmadığım için sorayım dedim size.

Harikasın canım hemde

Vay vay maşallah .

Ben sırt ağrım için kullanıyorum. Kaynar su da kullanıyorum ama çok fazla doldurmuyorum. Bütün akşam sıcaklığı bana yetiyor. Bilgisayarda çalışırken sırtımı yaslıyorum iyi geliyor. Eczaneden almıştım ama resimdeki ile aynı.

bu şekilde asla anlaşılmaz yüzüne komple sürmelisin telefondan resmini çekersin resime bak, ayna her zaman yanıltır. gün ışığında mümkünse balkonda çek resmini ,bak yüzüne boynuna , v yaka giyersin net görmek için .
yüzün boynundan çok sarı duruyorsa sana uygun değildir o zaman pembe alt tonlu rengide dengeleyecek tonda fondoten alır birbirine karıştırırsın hem alt tondan hemde ten renginden kurtarırsın yok sadece hafif daha açık ten duruyorsa o zaman bronzer geçersin yüzün ısınır renk dengelenir veya elinde varsa pudra fontoden birşey karıştırır rengini kırarsın .

heaa ben kullanıyorum son 3 yıldır doğalgaza yapılan zamlardan sonra farz oldu bende bunun kırmızı kalp şekillisi var aşırı kaynar kaynar fokur fokurken koymuyorum kaynadı altını kapattım gittim su torbasını aldım ağzını açtım vs geçen süre varya hah o dinlenmiş kaynar su kıvamına gelince koyuyorum birde ağzına kadar doldurmuyorum yarısını koyup kapatıyorum aşırı sıkı kapatırsan kilit bozulur gevşek bırakırsan yanarsın pratik yap

Dimi dimiii ha bu sefer ben inanmıyorum güzelliğine hadi bakalım
Ispatlasin
siz hala nasıl birbirinizi göstermediniz birbirinize ya ay bu kaç bilinmeyenli denklem oldu hadi birbirinizi birbirinize gösterin

Ciks olmaz ceye gösterir...
cey saçını gösterdi sende saçını göster sepya da ne kadarını gösterirse sende o kadar göster benim hayatımı gördünüz bebekliğime kadar onu napacaaz bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…