- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Mantiklicey saçını gösterdi sende saçını göstersepya da ne kadarını gösterirse sende o kadar göster benim hayatımı gördünüz bebekliğime kadar onu napacaaz bilmiyorum
koy çabuk saçının fotoğrafını .kulaklarında görünsünMantikli
Seninkisi yiğidin malı meydanda dır misali bir cesaret
Ben de şu an o kadar üşeniyorum ki, bu akşam cilt bakımı yapmadan yatsam ne olurfiddy i erteledim.saçıma dip boya yaptım duşumu aldım.serum peptid ve nemlendirici sürdüm.göz kremini unuttum sonra kullanırım.kuaföre dip boya yaptırmaya gidiyorum baskı yapıyorlar.yok saçları keselim yok keratin bakımı yapalım yok şu yok bu.kıl oluyorummm.belki vaktim yok belki sadece dip boya param var.kendim boyadım miss gibi.onlarla mı uğraşacağımm
oh sıhhatler olsun canımfiddy i erteledim.saçıma dip boya yaptım duşumu aldım.serum peptid ve nemlendirici sürdüm.göz kremini unuttum sonra kullanırım.kuaföre dip boya yaptırmaya gidiyorum baskı yapıyorlar.yok saçları keselim yok keratin bakımı yapalım yok şu yok bu.kıl oluyorummm.belki vaktim yok belki sadece dip boya param var.kendim boyadım miss gibi.onlarla mı uğraşacağımm
teşekkürler.çocuk gene hasta.boğazım ağrıyor deyip duruyor.bugünkü sınavda 4.olmuş yarın da var.istersen sonuncu ol yat uyu dedim uyuttum biraz önce.oh sıhhatler olsun canım
Tm cnmçöpe niye atasın kullan gitsin.
ah canım benim ya... çok yordu yıprattı hastalıkteşekkürler.çocuk gene hasta.boğazım ağrıyor deyip duruyor.bugünkü sınavda 4.olmuş yarın da var.istersen sonuncu ol yat uyu dedim uyuttum biraz önce.
Kız elin kızı değil ki elin oğlu demişS sepyazeytinben söyledim söyledim inanmadın amaaa elin kızı söyledi hemen inandın güzel ve genç durduğuna
hıh.
Ay biz birbirimizi birbirimize niye göstermediksiz hala nasıl birbirinizi göstermediniz birbirinize yaay bu kaç bilinmeyenli denklem oldu hadi birbirinizi birbirinize gösterin
Cildin nasıl bir cilt cnm bnde önce yapış yapış his bırakıyor normale dönüyor sonra bnde sivilce falan yapmiyor memnunumGünaydın arkadaşlar
Ben de effectha nemlenndirici kullananlar kervanına katıldım
Biraz bekledim yazmak için ama değişen bir şey yok bence
Nemli cilde uyguluyorum (içinde ha var) ama nemlendiricden aradigim tek şey olan nemlendirme olayını yapmıyor gibi
geriyor gibi cildimi ki cildim kuru bile değil
Ne yapabilirim neden olabilir sizce
Biraz daha nemli ve az sür benceGünaydın arkadaşlar
Ben de effectha nemlenndirici kullananlar kervanına katıldım
Biraz bekledim yazmak için ama değişen bir şey yok bence
Nemli cilde uyguluyorum (içinde ha var) ama nemlendiricden aradigim tek şey olan nemlendirme olayını yapmıyor gibi
geriyor gibi cildimi ki cildim kuru bile değil
Ne yapabilirim neden olabilir sizce
Yapış yapış? Cok sürüyorsun dimiCildin nasıl bir cilt cnm bnde önce yapış yapış his bırakıyor normale dönüyor sonra bnde sivilce falan yapmiyor memnunum
yapış yapış dedi benim gözlerim yüzüne fener tutulmuş tavşan gibi açıldıYapış yapış? Cok sürüyorsun dimi
Nemli cilde sürüyormusun? Nasıl kullaniyorsun anlat bakim
Cildin nasıl bir cilt cnm bnde önce yapış yapış his bırakıyor normale dönüyor sonra bnde sivilce falan yapmiyor memnunum
Biraz daha nemli ve az sür bence
Yazın yüzümü yikadiktan sonra asla bisey değdirmiyordum kurutmak için o zaman tam pompa sürmek germiyordu ama şu an centella veya tonik uzeri yarim pompa yetiyor ama o germe geciyor bir kac dk içinde...ha tabiki nem nem durmuyor mat bir görünüm birakiyor zaten benim aşık olma sebebim bu
GörllllKız elin kızı değil ki elin oğlu demişLisede ha bu velet. Arkadaşım, aynı yaştayız kocası vardı falan deyince olsun demiş, bir kere tanışsam bile yetooo Sen fotoğraftan görüp söyledin de gün ışığında canlı kanlı söylenmesi başka
Ayyapmış, tribini yerim
Lisedeki oğlanlar asılıyoooo ahahahh koptum jhsgfhfase