Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
fiddy i erteledim.saçıma dip boya yaptım duşumu aldım.serum peptid ve nemlendirici sürdüm.göz kremini unuttum sonra kullanırım.kuaföre dip boya yaptırmaya gidiyorum baskı yapıyorlar.yok saçları keselim yok keratin bakımı yapalım yok şu yok bu.kıl oluyorummm.belki vaktim yok belki sadece dip boya param var.kendim boyadım miss gibi.onlarla mı uğraşacağımm :KK45:

fiddy i erteledim.saçıma dip boya yaptım duşumu aldım.serum peptid ve nemlendirici sürdüm.göz kremini unuttum sonra kullanırım.kuaföre dip boya yaptırmaya gidiyorum baskı yapıyorlar.yok saçları keselim yok keratin bakımı yapalım yok şu yok bu.kıl oluyorummm.belki vaktim yok belki sadece dip boya param var.kendim boyadım miss gibi.onlarla mı uğraşacağımm :KK45:
Ben de şu an o kadar üşeniyorum ki, bu akşam cilt bakımı yapmadan yatsam ne olur :KK14:

oh sıhhatler olsun canım :KK200:

N nscckts bundan bahsediyordum cnm resmim yüklenmemis tam kullanıyim mi atıyım mi çöpe cilt bakımına başlamadan çok çok önce hediye gelmişti bana bukadar kalmış çekmece karıştırırken buldum 🤣

Eklentiler

• IMG_20221129_230331.jpg
    IMG_20221129_230331.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 22
teşekkürler.çocuk gene hasta.boğazım ağrıyor deyip duruyor.bugünkü sınavda 4.olmuş yarın da var.istersen sonuncu ol yat uyu dedim uyuttum biraz önce.
ah canım benim ya... çok yordu yıprattı hastalık :KK43: inşallah bir an evvel toparlar, sağlığı yerinde olsunda canı sağolsun not bu her zaman 100 de olmasın zaten bu da nazarı olsun :KK66:

S sepyazeytin :KK70: ben söyledim söyledim inanmadın amaaa elin kızı söyledi hemen inandın güzel ve genç durduğuna
hıh. :63:
Kız elin kızı değil ki elin oğlu demiş :KK70: Lisede ha bu velet. Arkadaşım, aynı yaştayız kocası vardı falan deyince olsun demiş, bir kere tanışsam bile yetooo :KK70: Sen fotoğraftan görüp söyledin de gün ışığında canlı kanlı söylenmesi başka :KK70:
Ay :63: yapmış, tribini yerim :KK70:
Lisedeki oğlanlar asılıyoooo ahahahh koptum jhsgfhfase

siz hala nasıl birbirinizi göstermediniz birbirinize ya :KK70: ay bu kaç bilinmeyenli denklem oldu :KK70: hadi birbirinizi birbirinize gösterin :KK70:
Ay biz birbirimizi birbirimize niye göstermedik Kova hatunu Kova hatunu ? :KK70: Çok tatlı yazmış :KK70: Olmaz, Kova'nın kaşı gözü çok güzelmiş, oynamıyom ben :63:

Günaydın arkadaşlar

Ben de effectha nemlenndirici kullananlar kervanına katıldım

Biraz bekledim yazmak için ama değişen bir şey yok bence

Nemli cilde uyguluyorum (içinde ha var) ama nemlendiricden aradigim tek şey olan nemlendirme olayını yapmıyor gibi

geriyor gibi cildimi ki cildim kuru bile değil

Ne yapabilirim neden olabilir sizce

Günaydın arkadaşlar

Nemli cilde uyguluyorum (içinde ha var) ama nemlendiricden aradigim tek şey olan nemlendirme olayını yapmıyor gibi

Cildin nasıl bir cilt cnm bnde önce yapış yapış his bırakıyor normale dönüyor sonra bnde sivilce falan yapmiyor memnunum

Günaydın arkadaşlar

Biraz daha nemli ve az sür bence
Yazın yüzümü yikadiktan sonra asla bisey değdirmiyordum kurutmak için o zaman tam pompa sürmek germiyordu ama şu an centella veya tonik uzeri yarim pompa yetiyor ama o germe geciyor bir kac dk içinde...ha tabiki nem nem durmuyor mat bir görünüm birakiyor zaten benim aşık olma sebebim bu 😁

Yapış yapış? Cok sürüyorsun dimi 😄
Nemli cilde sürüyormusun? Nasıl kullaniyorsun anlat bakim 😊
yapış yapış dedi benim gözlerim yüzüne fener tutulmuş tavşan gibi açıldı :KK70: effectha da en ufak bir yapışlık varsa davul olayım :KK70:

Biraz daha nemli ve az sür bence
Yazın yüzümü yikadiktan sonra asla bisey değdirmiyordum kurutmak için o zaman tam pompa sürmek germiyordu ama şu an centella veya tonik uzeri yarim pompa yetiyor ama o germe geciyor bir kac dk içinde...ha tabiki nem nem durmuyor mat bir görünüm birakiyor zaten benim aşık olma sebebim bu 😁

bayaa nemlıyken suruyorum aslında ama belkı de fazla suruyorum daha az deneyeyım bakalım

sanırım yarım pompa surmelıyım

ben asık degılım kesınlıkle kesın bu ılıskı bıtınce baska gemılere yelken acarım

gelecegımız yok gıbı ahhahahahah

Kız elin kızı değil ki elin oğlu demiş :KK70: Lisede ha bu velet. Arkadaşım, aynı yaştayız kocası vardı falan deyince olsun demiş, bir kere tanışsam bile yetooo :KK70: Sen fotoğraftan görüp söyledin de gün ışığında canlı kanlı söylenmesi başka :KK70:
Ay :63: yapmış, tribini yerim :KK70:
Lisedeki oğlanlar asılıyoooo ahahahh koptum jhsgfhfase
Görllll 💥💯💃😎Çelik yeleklerimizi giyelim çünkü ateş ediyorsun. Bu güzelliğin halis mi 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X